vegeta1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 €, ενδυκτικα θα αναφερω ποια πειρα χθες που πηγα: Για το ps3 με 7 €: bulletstorm, brink, dragon age 2, shift 2 unleased limited edition, test drive unlimited 2, moto gp 10 / 11, dead space 2 limited edition, yakuza 4, x-men origins wolverin, we dare,socom confrontation (μαζι με το wireless headset Για xbox 360 με 5 €: xbox live gold συνδρομη 12 + 2 μηνες, halo reach, ninja blade, crysis 2 Edit: Ξεχασα να αναφερω οτι αυτα τα βρηκα στο καταστημα πανεπιστημιου 37, επισης στο internet δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι!
Mourloz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 €, ενδυκτικα θα αναφερω ποια πειρα χθες που πηγα: Για το ps3 με 7 €: bulletstorm, brink, dragon age 2, shift 2 unleased limited edition, test drive unlimited 2, moto gp 10 / 11, dead space 2 limited edition, yakuza 4, x-men origins wolverin, we dare,socom confrontation (μαζι με το wireless headset Για xbox 360 με 5 €: xbox live gold συνδρομη 12 + 2 μηνες, halo reach, ninja blade, crysis 2 Edit: Ξεχασα να αναφερω οτι αυτα τα βρηκα στο καταστημα πανεπιστημιου 37, επισης στο internet δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι! Μην μπείτε στον κόπο, μάπα το καρπούζι. Πήγα σήμερα 9 το πρωί, τραγική γκάμα τίτλων και στο μόνο πρόσφατο(Hot Pursuit) 35€ τιμή.
gtferrari Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μην μπείτε στον κόπο, μάπα το καρπούζι. Πήγα σήμερα 9 το πρωί, τραγική γκάμα τίτλων και στο μόνο πρόσφατο(Hot Pursuit) 35€ τιμή. Έγραφε 35 αλλά το έδιναν 5 (για xbox). Και όντως δεν είχε και τίποτα από τα καλά παιχνίδια και δεν υπήρχαν και συνδέσεις για xbox. Μάλλον τα είχαν πάρει όλα.
poodle Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 €, ενδυκτικα θα αναφερω ποια πειρα χθες που πηγα: Για το ps3 με 7 €: bulletstorm, brink, dragon age 2, shift 2 unleased limited edition, test drive unlimited 2, moto gp 10 / 11, dead space 2 limited edition, yakuza 4, x-men origins wolverin, we dare,socom confrontation (μαζι με το wireless headset Για xbox 360 με 5 €: xbox live gold συνδρομη 12 + 2 μηνες, halo reach, ninja blade, crysis 2 Edit: Ξεχασα να αναφερω οτι αυτα τα βρηκα στο καταστημα πανεπιστημιου 37, επισης στο internet δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι! Σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Πήγα χτες στο Mall να δω τι υπάρχει. Τα περισσότερα παιχνίδια που είχαν ήταν για PC. Βρήκα όμως το XBOX 360 250GB με Kinect (το τελευταίο πρέπει να ήταν, δεν είδα άλλο) για 150€! Και μου το ζήτούσε η κόρη μου για τα Χριστούγεννα. Σε ευχαριστώ και πάλι!
Getta Robo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 € Ευχαριστω για την πληροφορια. Πηγα για λογαριασμο φιλου, ειχανε σηκωσει ομως τα παντα. Ο υπαλληλος μου ειπε πως κυριολεκτικα τα σηκωνανε 100-100 τα παιχνιδια. Το ebay αυτη την στιγμη ειναι γεματο απο την πραγματεια των πονηρων εμπορακων.
xelonas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Κατευθειαν στο θέμα μου Εχω ακριβώς το ιδιο ακριβώς προβλημα με τα public Ποιος ειχε ανοιξει και ξέρει την διαδικασία για καταγγελια ?? Την βοηθεια σας παρακαλώ!!!!!
beez Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου το public τα κανει αυτα σε μονιμη βαση. διαβασε το τοπικ - γραφει τον τροπο για καταγγελια κτλπ αλλα ακομα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την καταγγελια για των παπασωτηρίου. οποιος μας πει σε ποιον να καταγγείλουμε της απολυτη απραξία απο την γενικη γραματεια καταναλωτή περνει δώρο τουλούμπα. οι εποπτικες αρχες στιν ελλαδα ειναι ανέκδοτο, βύσματα που πανε στην δουλεια και λεινουν sudoku. 1
xelonas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καθετε καπως ομως να τρως 3 φορα πορτα απο το ιδιο μαγαζακι(τα ευρω μου τους δινω) Ετσι γιατι γαμωτο οχι οτι περιμενω κατι να γινει(ημουν και στην καταγγελια παπασωτηριου) Ειχα σκασει να περιμενω 1¨20 λεπτα στο τηλεφωνο τους(εχουν μια τηλεφωνητρια για ολααααααα !!!!) και να μην απντανε στα εμαιλ??? μαγαζακι.....
xelonas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ΓΓΚ - Επιβεβαίωσης Αποστολής Φόρμας Παραπόνων PUBLIC (μαγαζακι)!!! Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Παρακαλώ για τις ενεργειές σας έτσι ώστε αρχικά να ενημερωθώ για ποιο λόγο υπηρξε αυτή η συμπεριφορα απο το εν λόγω καταστημα και βέβαια αν προβλέπονται κυρωσεις, να επιβληθουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου το public τα κανει αυτα σε μονιμη βαση. διαβασε το τοπικ - γραφει τον τροπο για καταγγελια κτλπ αλλα ακομα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την καταγγελια για των παπασωτηρίου. Που υπάρχει thread για καταγγελία στο Public; Εχω ένα ωραίο θεματάκι... Θα κάψει καρδιές...
manosfp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 1000 πόστ..... Χρόνια πολλά κ. Παπασωτηριου!!! Sent from my iPad using Insomnia
beez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δεν κανει κανενας κοπο να στειλει ενα email στην κυρια απο την γενικη γραμματεια καταναλωτών να μας πει αν βγηκε τλκ καμμια απόφαση. για οποιον παντως θελει να γελάσει ασ διαβάσει την απαντηση παπασωτηριου στο αρχικο τους γραμμα που πηγε και πηρε χαρτι απο τον προμηθευτη για να επιβεβαιωσει και καλα οτι τα αποθεματα πανευρωπαικός ειχαν εξαντληθεί και αδυνατουσαν να εκτελεσουν τις παραγγελιες λολ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 1000 πόστ..... Χρόνια πολλά κ. Παπασωτηριου!!! Sent from my iPad using Insomnia Και καλη χρονια για το 2013, σας ξεχασαμε λιγο, συγνωμη για την αργοπορια!!
manosfp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Βρε..... Ξεθάφτη! Ασε το μαγαζάκι να αγιάσει! Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εγω συντεκνε; Να ΄ναι καλα ο οσιος Σωτηριος που μας τα θυμιζει μας τσιγκλαει και μας φτιαχνει τη μερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα