Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 €, ενδυκτικα θα αναφερω ποια πειρα χθες που πηγα:

Για το ps3 με 7 €: bulletstorm, brink, dragon age 2, shift 2 unleased limited edition, test drive unlimited 2, moto gp 10 / 11, dead space 2 limited edition, yakuza 4, x-men origins wolverin, we dare,socom confrontation (μαζι με το wireless headset

Για xbox 360 με 5 €: xbox live gold συνδρομη 12 + 2 μηνες, halo reach, ninja blade, crysis 2

Edit: Ξεχασα να αναφερω οτι αυτα τα βρηκα στο καταστημα πανεπιστημιου 37, επισης στο internet δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι!

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 €, ενδυκτικα θα αναφερω ποια πειρα χθες που πηγα:

Για το ps3 με 7 €: bulletstorm, brink, dragon age 2, shift 2 unleased limited edition, test drive unlimited 2, moto gp 10 / 11, dead space 2 limited edition, yakuza 4, x-men origins wolverin, we dare,socom confrontation (μαζι με το wireless headset

Για xbox 360 με 5 €: xbox live gold συνδρομη 12 + 2 μηνες, halo reach, ninja blade, crysis 2

Edit: Ξεχασα να αναφερω οτι αυτα τα βρηκα στο καταστημα πανεπιστημιου 37, επισης στο internet δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι!

Μην μπείτε στον κόπο, μάπα το καρπούζι. Πήγα σήμερα 9 το πρωί, τραγική γκάμα τίτλων και στο μόνο πρόσφατο(Hot Pursuit) 35€ τιμή.

Δημοσ.

Μην μπείτε στον κόπο, μάπα το καρπούζι. Πήγα σήμερα 9 το πρωί, τραγική γκάμα τίτλων και στο μόνο πρόσφατο(Hot Pursuit) 35€ τιμή.

Έγραφε 35 αλλά το έδιναν 5 (για xbox). Και όντως δεν είχε και τίποτα από τα καλά παιχνίδια και δεν υπήρχαν και συνδέσεις για xbox. Μάλλον τα είχαν πάρει όλα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Πήγα χτες στο Mall να δω τι υπάρχει. Τα περισσότερα παιχνίδια που είχαν ήταν για PC.

Βρήκα όμως το XBOX 360 250GB με Kinect (το τελευταίο πρέπει να ήταν, δεν είδα άλλο) για 150€! Και μου το ζήτούσε η κόρη μου για τα Χριστούγεννα.

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ποσταρω εδω, ο Παπασωτηριου κλεινει το τμημα gaming και εχει βαλει ολα τα παιχνιδια για το pc και το xbox 360 με 5 € και του ps3 με 7 €

Ευχαριστω για την πληροφορια. Πηγα για λογαριασμο φιλου, ειχανε σηκωσει ομως τα παντα. Ο υπαλληλος μου ειπε πως κυριολεκτικα τα σηκωνανε 100-100 τα παιχνιδια. Το ebay αυτη την στιγμη ειναι γεματο απο την πραγματεια των πονηρων εμπορακων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Κατευθειαν στο θέμα μου

Εχω ακριβώς το ιδιο ακριβώς προβλημα με τα public

Ποιος ειχε ανοιξει και ξέρει την διαδικασία για καταγγελια ??

Την βοηθεια σας παρακαλώ!!!!!

Δημοσ.

φιλε μου το public τα κανει αυτα σε μονιμη βαση. διαβασε το τοπικ - γραφει τον τροπο για καταγγελια κτλπ αλλα ακομα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την καταγγελια για των παπασωτηρίου.

οποιος μας πει σε ποιον να καταγγείλουμε της απολυτη απραξία απο την γενικη γραματεια καταναλωτή περνει δώρο τουλούμπα.

οι εποπτικες αρχες στιν ελλαδα ειναι ανέκδοτο, βύσματα που πανε στην δουλεια και λεινουν sudoku.

• Like 1
Δημοσ.

Καθετε καπως ομως να τρως 3 φορα πορτα απο το ιδιο μαγαζακι(τα ευρω μου τους δινω)

Ετσι γιατι γαμωτο οχι οτι περιμενω κατι να γινει(ημουν και στην καταγγελια παπασωτηριου)

Ειχα σκασει να περιμενω 1¨20 λεπτα στο τηλεφωνο τους(εχουν μια τηλεφωνητρια για ολααααααα !!!!)

και να μην απντανε στα εμαιλ???

μαγαζακι.....

Δημοσ.

ΓΓΚ - Επιβεβαίωσης Αποστολής Φόρμας Παραπόνων

PUBLIC (μαγαζακι)!!!

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Παρακαλώ για τις ενεργειές σας έτσι ώστε αρχικά να ενημερωθώ για ποιο λόγο υπηρξε αυτή η συμπεριφορα απο το εν λόγω καταστημα και βέβαια αν προβλέπονται κυρωσεις, να επιβληθουν.

Δημοσ.

φιλε μου το public τα κανει αυτα σε μονιμη βαση. διαβασε το τοπικ - γραφει τον τροπο για καταγγελια κτλπ αλλα ακομα περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την καταγγελια για των παπασωτηρίου.

Που υπάρχει thread για καταγγελία στο Public;

Εχω ένα ωραίο θεματάκι...

Θα κάψει καρδιές... :devil:

Δημοσ.

δεν κανει κανενας κοπο να στειλει ενα email στην κυρια απο την γενικη γραμματεια καταναλωτών να μας πει αν βγηκε τλκ καμμια απόφαση.

για οποιον παντως θελει να γελάσει ασ διαβάσει την απαντηση παπασωτηριου στο αρχικο τους γραμμα που πηγε και πηρε χαρτι απο τον προμηθευτη για να επιβεβαιωσει και καλα οτι τα αποθεματα πανευρωπαικός ειχαν εξαντληθεί και αδυνατουσαν να εκτελεσουν τις παραγγελιες λολ.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

1000 πόστ.....

Χρόνια πολλά κ. Παπασωτηριου!!!

Sent from my iPad using Insomnia

Και καλη χρονια για το 2013, σας ξεχασαμε λιγο, συγνωμη για την αργοπορια!!

• Moderators
Δημοσ.

Εγω συντεκνε;

Να ΄ναι καλα ο οσιος Σωτηριος που μας τα θυμιζει μας τσιγκλαει και μας φτιαχνει τη μερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...