Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εδώ ήρθε.

Από ό,τι φαίνεται η θέση της υπηρεσίας είναι πως υπήρξε παράβαση!

Άντε να δούμε και την τιμωρία.

Δημοσ.

Και σε μενα ήρθε, αλλα στην ουσια ειναι το ίδιο με αυτο που μας είχαν ξαναστείλει.

Κοινοποιηση προς τον Παπασωτηριου για την καταγγελία, και οτι πρεπει να απαντησει εντος 8 ημερών για τις καταγγελιες.

Δεν θα έπρεπε να υπαρχει απάντηση απο τον Παπασωτηρίου εδω και ποσο καιρο, όταν του έστειλαν το πρώτο Document?

Τι σκατα?

Δημοσ.

εντωμεταξυ ο παπασωτηριου στις δικαιολογιες που προεβαλλε ειναι οτι δεν υπήρχε διεθνώς διαθεσιμοτητα για να ικανοποιήσει τις παραγγελιες. ισως προσπαθησει να το ταιριαξει με την ελλειψη που υπηρχε στην ευρωπη λογο των ασφαλιστικων μετρων (της σαμσουνγκ?) ενα-δυο μήνες μετα. και αντε και η κονσόλες, μα και ολα τα παιχνιδια ελειψη διεθνώς?

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να υπαρχει απάντηση απο τον Παπασωτηρίου εδω και ποσο καιρο, όταν του έστειλαν το πρώτο Document?

Τι σκατα?

Μα σε αυτό το κείμενο υπάρχει η απάντηση του Παπασωτου.

Δημοσ.

Μα σε αυτό το κείμενο υπάρχει η απάντηση του Παπασωτου.

Που; εγω δεν είδα καμια απαντηση σε αυτο που μου εστειλαν.

Δημοσ.

Που; εγω δεν είδα καμια απαντηση σε αυτο που μου εστειλαν.

"Η εταιρεία σας απάντησε στο έγγραφο της Υπηρεσίας μας με το από 26-04-2011 υποβληθέν στην Υπηρεσία μας υπόμνημά της, στο οποίο ισχυρίζεται ότι :

1)blah blah blah "

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή είχα κάνει και εγώ καταγγελία στην ΓΓΚ εκτός insomnia όμως μπορεί κάποιος μέσω PM να μου πεί αν βρίσκεται το όνομα μου;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε το έγγραφο σήμερα απλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο θέμα τις δημοσίευσης τον ονομάτων μιας και αναφέρονται ονοματεπώνυμα.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Γι'αυτό και ζήτησα μέσω PM. Αν κάποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει ας μου στείλει PM να του πω το όνομα μου.

Δημοσ.

και σε μενα ηρθε... για να δουμε , θα τους ερθει κανενα καλοκαιρινο δωρακι???? :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...