Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι εύκολο να αναφέρετε τα ονόματα που περιλαμβάνει η καταγγελία?

Είχα δηλώσει και εγώ συμμετοχή αλλά επειδή είμαι στρατό δεν μπορούσα να έχω ενεργό συμμετοχή στην διαδικασία.

Δημοσ.

Είναι εύκολο να αναφέρετε τα ονόματα που περιλαμβάνει η καταγγελία?

Είχα δηλώσει και εγώ συμμετοχή αλλά επειδή είμαι στρατό δεν μπορούσα να έχω ενεργό συμμετοχή στην διαδικασία.

Αδελφε sorry αλλα κατι τετοιο δεν μπορει να γινει. Υπαρχουν πολλοι απο εμας (και βαζω και τον εαυτο μου στην λιστα) που δεν θελουν να κοινοποιηθει το ονομα του σε δημοσιο φορουμ.

Ελπιζω να καταλαβαινεις.

Παντως αν δεν εστειλες εσυ καταγγελια στην Γ.Γ., το ονομα σου δεν θα πρεπει να ειναι στην λιστα.

Δημοσ.

Ή μπορείς πολύ απλά να στείλεις σε κάποιον από μας με pm το όνομα σου για να δούμε αν είναι στη λίστα ;)

:D και αυτο γινεται :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε μάγκες τελικά τι έγινε;

Πραγματικά έκατσα και διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος για την αλητεία του παπασωτηρίου γιατί ταυτίστηκα μαζί σας

Τελικά το έφαγε το πρόστιμο να βάλει μυαλό να μάθει να μην κοροιδεύει τους Έλληνες καταναλωτές

Δημοσ.

το θεμα ειναι αυτα τα προστιμα τα πληρωνουν η κανουν τον αλεκο? ο γερμανός τα πλήρωσε?

Δημοσ.

Δυστυχως απ'οτι ξερω, με διαφορα νομικα κολπα τελικα κανεις δν πληρωνει το προστιμο.

Αυτο μου το ειχε πει δικηγορος με μεγαλη εμπειρια και σας το μεταφερω.

Ο λογος που τον ειχα ρωτησει ηταν γιατι μια εταιρεια επιπλων κραταει καταχρηστικα την προκαταβολη που τους ειχα δωσει για ενα καναπε παρ'ολο που εχουν ηδη αργησει απιστευτα και λενε και συνεχεια ψεμματα για το χρονο παραδοσης...

Δυστυχως αυτο που καταλαβα απο τη συζητηση που εκανα με το δικηγορο, ειναι οτι οι επιχειρησεις ειναι ασυδοτες ως προς τον καταναλωτη και τα προστιμα που επιβαλλονται ειναι ουσιαστικα για τα ματια του κοσμου...

Δημοσ.

Offtopic

Σε βάρος εταιρείας εισαγωγής και επορίας αυτοκινήτων επιβλήθηκε χρηατικό πρόστιο

ύψους 3.500 ευρώ για χρήση καταχρηστικού γενικού όρου συναλλαγών, καθώς

εξαρτούσε την παροχή της εγγύησης από τον όρο να απευθύνονται οι αγοραστές στα

εξουσιοδοτηένα συνεργεία συντήρησης και επισκευής για τις τακτικές συντηρήσεις. (βλ.

Πίνακα, στ. 1)

Σημαντικό αυτό γιατί πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει. Δεν είσαι υποχρεωμένος

να πηγαίνεις μόνο σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να μην σπάσει η εγγύηση. Ο μόνος περιορισμός είναι

οτι τα ανταλλακτικά που βάζεις θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή δλδ μπορούνα να είναι

και aftermarket αλλά να προορίζονται μόνο για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου...

Δημοσ.

3500 ευρώ; Οοοο μιλάμε για τρελό ποσό. Και τώρα η αντιπροσωπεία θα το ξανασκεφτεί να βγάλει κέρδος 20000 ευρώ. :)

Με το βιβλιοπωλείο δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με την Γ.Γ Καταναλωτή έλαβα την παρακάτω απάντηση:

Σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας έχει λάβει απάντηση της εταιρείας για το εν λόγω θέμα. Η διαδικασία εξέτασής της δεν έχει ολοκληρωθεί.
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια δεν παμε καλα χαχαχαχα

μου εστειλαν mail απο την προστασια του καταναλωτη σχετικα με τις καταγγελιες που καναμε

λετε να αποδοθει δικαιοσυνη τελικα; μπα....

edit: εβγαλα το λινκ γιατι φαινοντουσαν τα ονοματα

Επεξ/σία από gavros10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...