Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια μονο φορα ειχα κανει καταγγελια, και απλα δεν απαντησε η εταιρια γιατι βαρεσε κανονι μετα απο λιγοτερο απο 1μηνα... (Altecnet)

Στην υποθεση Γερμανου τι απαντησαν; tongue.gif

Αν δεν απαντήσουν πληρώνουν πρόστιμο όπως ο Γερμανός σωστά;

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερεις τι

μου φαινεται περιεργο γιατι απο μια παραγγελια που εκανα η οποια δεν πραγματοποιηθηκε

εκανα καταγγελια πιστευοντας οτι δεν θα γινει τιποτα γιατι απλα ειμαστε στην Ελλαδα που τιποτα δεν δουλευει καλα

και ξαφνικα, μια ηλιολουστη μερα, μου ερχεται ενα mail με ενα επισημο εγγραφο, νομιμο με σφραγιδες κλπ και παραξενευτηκα

Δεν είμαστε τελείως μπορδέλο-χώρα...νομίζω.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν απαντήσουν πληρώνουν πρόστιμο όπως ο Γερμανός σωστά;

Αν γινει ο,τι πρεπει απο την πλευρα του υπουργειου, ναι.

Ακομα και να απαντησουν δλδ το ιδιο θα πρεπει να γινει αφου δε νομιζω να παιζει ρολο το τι θα πουν.

ξερεις τι

μου φαινεται περιεργο γιατι απο μια παραγγελια που εκανα η οποια δεν πραγματοποιηθηκε

εκανα καταγγελια πιστευοντας οτι δεν θα γινει τιποτα γιατι απλα ειμαστε στην Ελλαδα που τιποτα δεν δουλευει καλα

και ξαφνικα, μια ηλιολουστη μερα, μου ερχεται ενα mail με ενα επισημο εγγραφο, νομιμο με σφραγιδες κλπ και παραξενευτηκα

Κατσε λοιπον να ολοκληρωθει, δεν εγινε ακομα και κατι σπουδαιο, η πρωτη κρουση εγινε...

• Moderators
Δημοσ.

Ήρθε και σε μενα σήμερα. Στο δικό μου αναφέρει 37 ονόματα.

Μην μπερδευετε τα ονοματα (που τα εχει στην αρχη του εγγραφου) με τον πινακα αποδεκτων στο τελος που εχει επιπλεον 2 emails χωρις ονοματα (ανωνυμες καταγγελιες; ).

35 ειναι τα ονοματα!

ΥΓ. Σε ολους σημερα κατα τις 10 ηρθε φιλε...

Δημοσ.

Επισης και σε μενα... Επιτελους λειτουργησε κατι... Δηλαδη τι μπορει να μας παρει να μας πει ο Παπασωτηριου;;;

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα, γιατι δε μου εχει ερθει ακομα ;; Να τα στελνουν σε δοσεις ;;;

Για κοιτα στα σκουπιδια σου... Εμενα εκει πηγε...

Δημοσ.

Αν είναι να μας πάρει τηλέφωνο, να μας δώσει τα πράγματα και να μην φάει πρόστιμο, τι να το κάνουμε;

Το θέμα είναι να φάει το πρόστιμο, να είναι υψηλό, να το πληρώσει και να μην ξανακάνει μαλακ@@ς. Όχι μόνο ο Παπ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Αν είναι να μας πάρει τηλέφωνο, να μας δώσει τα πράγματα και να μην φάει πρόστιμο, τι να το κάνουμε;

Αυτο ξεχασε το. Μην ελπιζεις σε PS3. To πιθανοτερο ειναι το προστιμο.

@Matrixx : Ουτε στα σκουπιδια ειναι. Στην αναμονη.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...