beez Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 και σε μενα ηρθε η επιστολή. τωρα τι να πω, μηπως υπαρχει και δευτερο σκελος με τους υπόλοιπους? ποσα ατομα ειχανε δηλώσει οτι τελικα εστειλαν την καταγγελια? τουλαχιστον ειναι παρηγορο οτι εστω και με μεγαλη καθυστέρηση κάτι κινείται. παντως η επιστολή που εχει στειλει στον παπ ειναι καλή και περιλαμβάνει ολα τα ζητήματα και το θεμα οτι διατέθηκαν απο μαγαζία ενω υπήρχαν εκκρεμεις ονλαιν παραγγελίες.
zeremefico Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σήμερα και σε μένα η κοινοποίηση. Sent from my iPhone using Insomnia
djcat Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τώρα είδα και γω το mail. Πάμε γερά Βασίλη και Δώρα!
keeper Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εφτασε και εδω. Αντε να δουμε τι θα γινει.....
gregdel Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Απλά έπρεπε να τονίσω την ημέρα που πήρε αριθμό πρωτοκόλλου (23/3/2011)... ... το πότε έγινε η επίδοση δεν το γνωρίζουμε βέβαια!
tigersgate6 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ηρθε και σε εμενα παιδια για να δουμε τι θα δουμε δεν το περιμενα να γινει κατι ειχε αργησει η ολη διαδικασια !!!
clevercitizen Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κ σε μένα ήρθε η κοινοποίηση. 37 είναι τα συνολικά ονόματα, όχι 38. Από τη λίστα μέτρησα 34 ονόματα που είχαν σβήσει το όνομά τους, άντε τα υπόλοιπα 3 να είναι άτομα χωρίς σχέση με το forum ή άτομα τα οποία δεν έβαλαν το όνομά τους στη λίστα ή δεν το διέγραψαν. Επιτέλους βλέπουμε φως... Ό,τι και να απαντήσουν, το θέμα είναι ότι δεν έκαναν την καταγγελία 1-2 άτομα τα οποία πιθανώς να έχουν σκοπό να βλάψουν το μαγαζί ή τη φήμη του, αλλά 37 αγανακτισμένοι καταναλωτές που δεν ανέχονται άλλο τον εμπαιγμό από τέτοιου είδους μαγαζιά και θέλουν να καταδικάσουν παρόμοιες αθέμιτες πρακτικές. Υπομονή λοιπόν, σε καμιά βδομάδα το πολύ ελπίζω να έχουμε ενημέρωση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κ σε μένα ήρθε η κοινοποίηση. 37 είναι τα συνολικά ονόματα, όχι 38. ... Ηρθε και σε μενα με email... 35 ειναι τα ονοματα (36 αλλα ενα - το τελευταιο - ειναι δυο φορες γραμμενο προφανως απο λαθος και οχι απο συνωνυμια) Πως γινεται τωρα να μην ειναι καταχωρημενες οι καταγγελιες μας οπως μας δηλωνουν εδω και 1.5 μηνα, και ξαφνικα σημερα να γινονται καταχωρημενες και επεξεργασμενες εδω και 20 μερες, ειναι ενα ερωτημα. Εγω παντως περιμενω και την κοινοποιηση την εντυπη απο ΕΛΤΑ για να δω πανω την ημερομηνια στη σφραγιδα του ταχυδρομειου. Πιστευω οτι μπορει να ηταν αποτελεσμα οσων γραψαμε εδω η εκ των υστερων δραστηριοποιηση και να εγινε αυτες τις μερες και οχι 23-3-2011...
gavros10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 χαχαχαχχαχα παιδια και σε μενα ηρθε και ειναι ελεηνο. δεν το περιμενα ειμαι 17 και εκανα και καταγγελια. βλεπω το ονομα μου. ελεοσ (μου φαινεται περιεργο που γινεται αυτο αλλα τελως παντων)
zeremefico Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 χαχαχαχχαχα παιδια και σε μενα ηρθε και ειναι ελεηνο. δεν το περιμενα ειμαι 17 και εκανα και καταγγελια. βλεπω το ονομα μου. ελεοσ (μου φαινεται περιεργο που γινεται αυτο αλλα τελως παντων) Δεν είναι καθόλου ελεϊνό, είναι η άσκηση ενός δικαιώματος που έχεις σαν καταναλωτής. Το ότι είσαι 17 σε τιμάει. Sent from my iPhone using Insomnia
aristos87 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ρε συ Matrixxx απο προηγούμενη εμπειρία σου συνήθως τι απαντάνε οι εταιρίες;
gavros10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν είναι καθόλου ελεϊνό, είναι η άσκηση ενός δικαιώματος που έχεις σαν καταναλωτής. Το ότι είσαι 17 σε τιμάει. Sent from my iPhone using Insomnia ξερεις τι μου φαινεται περιεργο γιατι απο μια παραγγελια που εκανα η οποια δεν πραγματοποιηθηκε εκανα καταγγελια πιστευοντας οτι δεν θα γινει τιποτα γιατι απλα ειμαστε στην Ελλαδα που τιποτα δεν δουλευει καλα και ξαφνικα, μια ηλιολουστη μερα, μου ερχεται ενα mail με ενα επισημο εγγραφο, νομιμο με σφραγιδες κλπ και παραξενευτηκα
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ρε συ Matrixxx απο προηγούμενη εμπειρία σου συνήθως τι απαντάνε οι εταιρίες; Μια μονο φορα ειχα κανει καταγγελια, και απλα δεν απαντησε η εταιρια γιατι βαρεσε κανονι μετα απο λιγοτερο απο 1μηνα... (Altec telecoms) Στην υποθεση Γερμανου τι απαντησαν;
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μπράβο παιδιά, η δικαίωση έρχεται...πιστέψτε με. Στην καταγγελία που είχα κάνει εγώ στην Sony Ericsson για την αργοπορία τους κατά ένα μηνα να φτιάξουν το κινητό μου, με το που πήραν την καταγγελία, μου τηλεφώνησε μια υπάλληλος (ακούγονταν ψιλοχ3σμ3νη!!) μου έδωσαν ολοκαίνουριο τηλέφωνο την αμέσως επόμενη ημέρα. Και στην καταγγελία τη δικιά μου γύρω στους 2 μήνες έκανε να έρθει η κοινοποίηση. Οπότε αναμένετε τηλέφωνα απο παπασωτηρίου τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα