Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

παιδια ασχετο μηπως υπαρχει κανεις που να μην χρησιμοποιησε καποια απτις δωροεπιταγες που εδωσε ο παπασωτηριου για εκεινη την αλησμονιτη παραγγελια και να μην την χρειαζεται?

Ρωτα στη Γεν. Γραμ. μηπως εμεινε καμια.

Δημοσ.

αφιυ πηραμε που πηραμε τα 3...ας παρουμε τουλαχιστον κανενα βιβλιο ρε παιδια..χθες με πηραν την και εξαργυρωσα την δικια μου, δεν χρειαζεται να πληρωσεις αν ειναι κατω απο 10 ευρω..

Δημοσ.

αφιυ πηραμε που πηραμε τα 3...ας παρουμε τουλαχιστον κανενα βιβλιο ρε παιδια..χθες με πηραν την και εξαργυρωσα την δικια μου, δεν χρειαζεται να πληρωσεις αν ειναι κατω απο 10 ευρω..

Μπορείς σε οποιοδήποτε κατάστημα να την εξαργυρώσεις????

Δημοσ.

ένα για το υπνοδωμάτιο, ένα για το σαλόνι και ένα για την κουζίνα για να παίζουν οι Φιλιπινέζες

απαραίτητο είναι και το PSP για το WC

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έγινε τελικά? Τίποτα? Μας έγραψαν κανονικότατα? Δεν αντέχω άλλο να κάνω τον "μακάκα"! Μας κοροϊδεύουν και μας κλέβουν οι πολιτικοί και δεν κάνουμε τίποτα. Μας κοροϊδεύουν και μας κλέβουν τα μαγαζιά δεν κάνουμε τίποτα! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει?????? Πότε θα ακουστεί η φωνή ενός απλού ανθρώπου???? Πότε θα καταφέρει να βρει το ΔΊΚΙΟ του σε αυτήν την χώρα???????????

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έγινε τελικά? Τίποτα? Μας έγραψαν κανονικότατα? Δεν αντέχω άλλο να κάνω τον "μακάκα"! Μας κοροϊδεύουν και μας κλέβουν οι πολιτικοί και δεν κάνουμε τίποτα. Μας κοροϊδεύουν και μας κλέβουν τα μαγαζιά δεν κάνουμε τίποτα! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει?????? Πότε θα ακουστεί η φωνή ενός απλού ανθρώπου???? Πότε θα καταφέρει να βρει το ΔΊΚΙΟ του σε αυτήν την χώρα???????????

φίλε μου, μην περιμένεις άδικα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που έκανα και εγώ: ενώ ψώνιζα απο το συγκεκριμένο κατάστημα μετά απο το περιστατικό που συνέβη δεν έχω ξανακάνει αγορά και ούτε θα ξανακάνω. Αυτό τουλάχιστον δεν μπορούν να μου το απαγορεύσουν.

Δημοσ.

Ειχα παρει τηλεφωνο, οπου και μου ειπανε πως "δεν υπαρχει καταχωρημενη η καταγγελια μου". Τι να γινει, δεν ξερω κανενα βουλευτη να μεσολαβησει μηπως και γινει τιποτα. Ουτε απεξω απο τον Παπασωτηριου.. Και ημουν πελατης απο το 1997. Τερμα λοιπον και ολες οι αγορες απο Παπασωτηριου.

• Moderators
Δημοσ.

Αφου λοιπον ειμαστε μια χωρα που εχει βαρεσει κανονι, μια καλη λυση ειναι να μην ξαναμπει κανεις να ψωνισει στον Παπασωτηριου. (και εγω ημουν πελατης απο το 1992)

Ετσι θα κλεισει καποια στιγμη και αυτος οπως (αποδεικνύεται στην πραξη αφου δεν καταχωρουν καμια καταγγελια) εκλεισε και η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη του Υπουργειου Εμποριου...

Δημοσ.

Οταν τους κάψανε και δεν λειτουργούσαν για 1-2 χρόνια ήταν ωραία....

Δημοσ.

Ειχα παρει τηλεφωνο, οπου και μου ειπανε πως "δεν υπαρχει καταχωρημενη η καταγγελια μου". Τι να γινει, δεν ξερω κανενα βουλευτη να μεσολαβησει μηπως και γινει τιποτα. Ουτε απεξω απο τον Παπασωτηριου.. Και ημουν πελατης απο το 1997. Τερμα λοιπον και ολες οι αγορες απο Παπασωτηριου.

Δεν υπαρχει καταχωρημενη η παραγγελία μου στον έναν

Δεν υπαρχει καταχωρημενη η καταγγελία μου στον άλλο...

Αι σιΧτιρ μπάφιασα πια!!

Δημοσ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Δ/NΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΜΗΜΑ Α΄

Προς

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Α.Ε.

Στουρνάρη 35

106 82 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 23/03/2011

Θέμα: «Σχετικά με μη παράδοση ηλεκτρονικών παραγγελιών για παιχνίδια και κονσόλες– παραπλάνηση ως προς διαθεσιμότητα»

Σχετ.: «Οι από 10-02-2011 έως 28-02-2011 υποβληθείσες στην Υπηρεσία μας καταγγελίες των καταναλωτών κ.κ. ... ακολουθούν 38 ονόματα... ».

Αναφερόμενοι στο περιεχόμενο των ως άνω καταγγελιών, τις οποίες σας αποστέλλουμε σε φωτοαντίγραφο, σχετικά με πρόσκληση για αγορά κονσολών Playstation 3, χειριστηρίων, εξαρτημάτων και ηλεκτρονικών παιχνιδιών, λήψη παραγγελιών για τα προϊόντα αυτά και μη διάθεσή τους στους καταναλωτές, καθώς και συνέχιση διάθεσής τους μέσω των καταστημάτων της εταιρείας σας, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη του παρόντος τις απόψεις σας επί του θέματος και τις ενέργειές σας για την διευθέτηση του προβλήματος των εν λόγω καταναλωτών.

Εφιστούμε την προσοχή σας στις διατάξεις του Νόμου 2251/94 (Φ.Ε.Κ. 191/16-11-1994) «Περί Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα στις διατάξεις των άρθρων 9δ «Παραπλανητικές πράξεις», 9ε «Παραπλανητικές Παραλείψεις» και 9στ «Περιπτώσεις παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών», όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν.

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9στ «Περιπτώσεις παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών» : «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτά ή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπ’όψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …»

Δημοσ.

Ναι και εμένα μου ήρθε η κοινοποιήση. Να που τελικά κάτι κινηται. Αργεί απελπιστικά βέβαια αλλά...

Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...