Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν το ἐπαιξα δύσκολος και πήρα ότι είχε το μαγαζί με δωρεάν μεταφορικά. Κάλλιο πέντε και στο χέρι...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετο, ωραιο το κομματι καπου το ξερω..

Φανταζομαι θα ηταν σε καποιο MAFIA

ΥΓ: Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον το ακουσα σε μια εκδοση Monopoly για PC

• Moderators
Δημοσ.

Ασχετο, ωραιο το κομματι καπου το ξερω..

Φανταζομαι θα ηταν σε καποιο MAFIA

ΥΓ: Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον το ακουσα σε μια εκδοση Monopoly για PC

Ειναι ενα απο τα διασημοτερα jazz κομματια, ενα απο τα 10 ισως πιο κλασσικα μουσικα κομματια ολων των εποχων, εχει παιξει σε πολλες ταινιες και σειρες, οπως και το εξισου διασημο ρεμπετικο του 1927 Μισιρλου που το εχουμε ακουσει σε ακομα περισσοτερες ταινιες ως μουσικο θεμα http://www.youtube.c...h?v=ZIU0RMV_II8)

Δημοσ.

οσο βλεπω πως δε συμβαινει τιποτα τοσο πιο πολυ αρχιζω να αντιλαμβανομαι το ποσο απροστατευτοι ειμαστε... και δε θελω να το χωνεψω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Εκατσα και κοιταξα στα αρχεια μου.

Το 2008 που ειχα κανει καταγγελια για την Altec telecoms, δραστηριοποιηθηκαν ολοι οι φορεις στους οποιους ειχα στειλει. Μου κοινοποιησαν με ταχυδρομειο τις σχετικες επιστολες. Και η Γενικη Γραμματεια που τωρα εδω κανει την παπια απο οτι φαινεται συμφωνα με οσα μας ειπε και ο Αριστος, και η ΕΕΤΤ και ο συνηγορος του καταναλωτη. Ολοι ζητουσαν εγγραφως εξηγησεις απο την Altec εντός δεκα ημερων. Μετα απο καποιες μερες βαρεσε το κανονι βεβαια οποτε δεν ασχολήθηκα ουτε εγω περαιτερω.

Τωρα φαινεται πως το κανονι αντι για την εταιρια το εχει βαρεσει η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη του Υπουργειου... mad.png

Ξαναρωτω αφου απαντηση δεν εδωσε κανεις:

Τοτε με την ιστορια του Γερμανου, με αυτον τον τροπο εγιναν οι καταγγελιες που απεδωσαν; Με συμπληρωση της "φορμας παραπονων" ή με mail οπως ειχα στειλει και εγω το 2008;

Δημοσ.

παιδια ασχετο μηπως υπαρχει κανεις που να μην χρησιμοποιησε καποια απτις δωροεπιταγες που εδωσε ο παπασωτηριου για εκεινη την αλησμονιτη παραγγελια και να μην την χρειαζεται?

Δημοσ.

ξαναφερνω το θεμα στο προσκηνιο. πριν 10 μέρες εκανα μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ για τα ΕΛΤΑ, σημερα ελαβα κοινοποιημένη και σε μενα επιστολή προς τα ΕΛΤΑ που τους καλει να απαντήσουν γιατι δεν παραδίδουν τα δεματα στην διεύθυνση μου ως ωφειλαν βαση της οδηγιας για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

οποτε τουλάχιστον καποιες εποπτικες υπηρεσίες στην ελλάδα δουλεύουν.

για την γενικη γραμματια, εστειλα ξανα την καταγγελια και με εμαιλ ζητωντας να με ενημερωσουν για τον αρι8μο προτοκόλου και ενοείτε παλι με γειώσαν.

και εγω συμφωνώ οτι για να βγαλουμε ακρη με τον παπασωτηρίου πρωτα θα πρεπει να βγάλουμε ακρη με την γενικη γραμματεια καταναλωτή. πιστευω τα βηματα ειναι να βρούμε που θα πρεπει να παει επιστολή στο υπουργείο αναπτυξής και αν και εκει δεν γίνει τίποτα μετα στην αρμοδια επιτροπή της ευρωπαικής ένωσης.

Δημοσ.

παιδια ασχετο μηπως υπαρχει κανεις που να μην χρησιμοποιησε καποια απτις δωροεπιταγες που εδωσε ο παπασωτηριου για εκεινη την αλησμονιτη παραγγελια και να μην την χρειαζεται?

Πολυ ειρωνικος εισαι για το πρωτο σου μηνυμα...λεω εγω τωρα... βρε μηπως εισαι ο Παπασωτηριου ? :devil:

Δημοσ.

Στο πρωτόκολλο δεν βγάζει καμία άκρη... Ο ένας σε στέλνει στον άλλον. Το απόλυτο χάος και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι μέσα στον απόλυτο χαμό που φαντάζομαι επικρατεί εκεί.

Δημοσ.

Sorry και εγω για το off topic αλλα μηπως υπάρχει κανεις που να παρέλαβε ps3 από παπασωτηριου με εκεινη την αλησμονητη παραγγελια και να μην το χρειαζεται?

Δημοσ.

Sorry και εγω για το off topic αλλα μηπως υπάρχει κανεις που να παρέλαβε ps3 από παπασωτηριου με εκεινη την αλησμονητη παραγγελια και να μην το χρειαζεται?

Εγώ πάντως πήρα 3!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...