Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πράγματι αν δεν μπορούμε να κάνουμε την λίστα φαντάσου την καταγγελία. Ρε μπορει να την πειραξει ο οποιοσδηποτε εκει. Ακομα και κατα λαθος να το κανει καποιος που δεν ξερει στη χειροτερη, τι σημαινει οτι δεν εχει δικαιωματα σε αυτη τη ζωη επειδη δεν ξερει word ή excel; Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι...
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 o paylidis δεν είναι στη λίστα σου Matrixxx κάνε ένα edit. Αυτό με πρώτη ματιά. Θα κατεβάσω το άλλο για να μη γίνει μπέρδεμα μόλις μου πείτε
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 o paylidis δεν είναι στη λίστα σου Matrixxx κάνε ένα edit. Αυτό με πρώτη ματιά. Θα κατεβάσω το άλλο για να μη γίνει μπέρδεμα μόλις μου πείτε Γιατι ποτε μπηκε; Ουτε πριν 2 ωρες ηταν http://www.insomnia.gr/topic/397232-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85/page__view__findpost__p__3837392 Βγαλτο οποτε μπορεις... ( faster than lightning )
beez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 παιδια μιληστε με τον νικοςδιμου. το παλικαρι ειχε κανει μια φορμα που πηγαινες και ποσταρες εκει και εμπαινες στη λιστα χωρις να πειραζεις την πραγματικη λιστα. τωρα αν καποιος παει και γραφει αει μαμησου - αει μαμησου συνεχεια τι να πω λολ
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι ποτε μπηκε; Ουτε πριν 2 ωρες ηταν http://www.insomnia.gr/topic/397232-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85/page__view__findpost__p__3837392 Βγαλτο οποτε μπορεις... ( faster than lightning ) Για τσέκαρε αν μπορείς να μπεις;
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Για τσέκαρε αν μπορείς να μπεις; Ειπαμε, εισαι faster! "Έγινε αποσύνδεση Έχετε αποσυνδεθεί σε μια άλλη καρτέλα για λόγους ασφάλειας. Για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά." Να σαι καλα παντως για την ιδεα, και ας μας κουρασες αθελα σου αποψε... Καθε βραδυ μας ταλαιπωρεις... (θυμασαι τι ειπε χθες ο haros) Edited για την παρανοηση στην πρωτη γραμη...
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ακόμα πιο faster? Δε με προλαβαίνει ο i7 λέμεεεεε
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τωρα αν καποιος παει και γραφει αει μαμησου - αει μαμησου συνεχεια τι να πω λολ Δεν εγραψε "αει μαμησου¨, απλα τα μαμησε!
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Να σαι καλα παντως για την ιδεα, και ας μας κουρασες αθελα σου αποψε... Καθε βραδυ μας ταλαιπωρεις... (θυμασαι τι ειπε χθες ο haros) χμμμμμμμμ καλά κάνω ότι δε θυμάμαι. Άσε που είχα αργήσει να απαντήσω πρωτοφανές για τα χρονικά
x_yannis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Με μια πρόχειρη ματιά, η διαφορά μεταξύ του μικρότερου αριθμού παραγγελίας με το μεγαλύτερο είναι περίπου 3.000 . Από αυτές τις 3 χιλιάδες, οι 500 (για να μην πω οι 2.500) είναι σίγουρα παραγγελίες που ακυρώθηκαν. Μήπως να στέλνατε ένα άρθρο στο τρομακτικό με ένα λινκ όπου μπορεί ο καθένας να υπογράψει για την καταγγελία ώστε να πάρει το θέμα μεγαλύτερη δημοσιότητα;
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Με μια πρόχειρη ματιά, η διαφορά μεταξύ του μικρότερου αριθμού παραγγελίας με το μεγαλύτερο είναι περίπου 3.000 . Από αυτές τις 3 χιλιάδες, οι 500 (για να μην πω οι 2.500) είναι σίγουρα παραγγελίες που ακυρώθηκαν. Μήπως να στέλνατε ένα άρθρο στο τρομακτικό με ένα λινκ όπου μπορεί ο καθένας να υπογράψει για την καταγγελία ώστε να πάρει το θέμα μεγαλύτερη δημοσιότητα; Εγώ γιατί δε το έχω σε εκτίμηση όμως;
x_yannis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το είπα επειδή μπαίνουνε αρκετές χιλιάδες κόσμος κι εκεί όπως κι εδώ
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Καποιος που το εκτιμα πιστευω οτι θα ειναι καλο να το κανει και αυτο. Ελευθερος απο μενα στο 1/41 που μου αντιστοιχει... Go ahead!
Giannisrethymno Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Mπορεί να μην το συμπαθώ αλλά έχει δύναμη λόγω αναγνωσιμότητας. +1 από εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα