Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες, το παρατραβάτε λίγο το θέμα. Με το που μιλάτε στο τηλέφωνο, αμέσως αναφέρετε καταγγελίες και τα λοιπά.

Κάποιοι νομίζουν ότι παρακολουθούνται βάσει του αριθμού παραγγελίας τους που δημοσίευσαν και δέχτηκαν μήνυμα αντιπροσφοράς (1 στα 6 π.χ.)...

Εγώ δεν δημοσίευσα ακόμη κάτι και δέχτηκα Mail αποστολής των 2 από τα 4 που ζήτησα.

Κάπου χάνουμε τη μπάλα λοιπόν.

Αφήστε να μαζευτούν τα ονόματα, να δούμε τι θα γίνει, τι θα προτείνει (αν προτείνει) το κατάστημα και μετά προχωράμε (κι εγώ μαζί).

Και το καλύτερο θα ήταν σε κάποιον που θα το αναλάμβανε, να στέλναμε pm με τα στοιχεία μας, παρά να δημοσιεύουμε αριθμούς παραγγελίας.

Και κάτι ακόμη: Αλήθεια, πόσοι από εσάς που το παραγγείλατε, είχατε αληθινή ανάγκη από PS3 ή τα παιχνίδια;

Τί εννοείς αληθινή ανάγκη. Αληθινή ανάγκη για video games δεν υπάρχει ποτέ. Δεν είναι ανάγκη. Τύπος διασκέδασης είναι.

Εγώ τουλάχιστον μένω στο τί είναι σωστό και τί όχι σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ.

Απο τη στιγμή που μια συναλλαγή μου με τρίτο είχε επιπλοκές, θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου.

Δημοσ.

27) sakisma, 892107, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Είχα κάνει το post μου αμέσως μετά τον sakisma και πρέπει όταν έκανα το edit στη λίστα να έγινε κάποιο λάθος με αποτέλεσμα ο επόμενος να το πήρε λάθος κ.ο.κ.

Ο επόμενος ας προσθέσει και τον sakisma στην λίστα του. Για αυτό είναι καλύτερα ένα document σε gdoc

Δημοσ.

παιδες απο τη λιστα λειπει το νουμερο 27

User removed by Παπασωτηριου..

:lol:

Οντως παιδια ο επομενος να κανει ενα κοπο να το διορθωσει..

Δημοσ.

Και κάτι ακόμη: Αλήθεια, πόσοι από εσάς που το παραγγείλατε, είχατε αληθινή ανάγκη από PS3 ή τα παιχνίδια;

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακυρη παρατηρηση. Εχεις αυτοκινητο; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χρειαζεσαι ;; Πας σινεμα; Παρακολουθεις τηλεοραση;; Τρως που και που ενα γλυκακι ;; Το τσουζεις ενιοτε ;; Πας στις τανες καμια φορα ;; ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ;; Κανουμε χιλιαδες πραγματα, που δεν τα χρειαζομαστε ή και καμια φορα βλαπτουν σοβαρα την τσεπη (στην καλυτερη) ή και την υγεια μας. Αυτο ομως δε δικαιωνει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τις μα**κιες που κανουν τα μαγαζια τυπου Παπασωτηριου και που, δυστυχως, τεινει να γινει παγια τακτικη, αφου σ'αυτο το μπου***λο που ζουμε, αν ΕΜΕΙΣ δεν κανουμε κατι, ολοι αυτοι θα μεινουν στο απυροβλητο. Τωρα πηρα φορα, θα πω κι αλλα. Εκτος...... αν θες να πεις κατι κι εσυ :Ρ

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που μια συναλλαγή μου με τρίτο είχε επιπλοκές, θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου.

Με βάση τη λογική αυτή, απάντησα κι εγώ στο Mail τους και τους ζήτησα να τα παραλάβω χωρίς χρέωση μεταφορικών. Για να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με την ερώτηση σου, εγώ είχα ανάγκη ένα παιχνίδι και το πήρα απο εκεί που το βρήκα φθηνότερα (άσχετα αν τελικά δεν θα το παραλάβω ποτέ απο Παπασωτηρίου)

τελικά στην επόμενη αγορά μου θα προτιμήσω να πάρω αυτό που θέλω απο άλλο κατάστημα.

Δημοσ.
αφου σ'αυτο το μπου***λο που ζουμε, αν ΕΜΕΙΣ δεν κανουμε κατι, ολοι αυτοι θα μεινουν στο απυροβλητο.

Μαζί σου.

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με την ερώτηση σου, εγώ είχα ανάγκη ένα παιχνίδι και το πήρα απο εκεί που το βρήκα φθηνότερα (άσχετα αν τελικά δεν θα το παραλάβω ποτέ απο Παπασωτηρίου)

τελικά στην επόμενη αγορά μου θα προτιμήσω να πάρω αυτό που θέλω απο άλλο κατάστημα.

Αυτή είναι η δύναμή μας. Να προτιμούμε αυτούς που τιμούν τα χρήματά μας. Απλά κάποιοι το πήρατε(με) πολύ πατριωτικά.

Δημοσ.

Εγώ τους έστειλα και το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα:

Κύριοι,

Από την στιγμή που μονομερώς, και χωρίς καμία προηγούμενη επικοινωνία σας με εμένα, προβήκατε σε μερική ακύρωση της ανωτέρω παραγγελίας μου (κατά τα 4/5) και αποστείλατε μονό το 1/5 αυτής, σας δηλώνω ότι θα την αποδεχθώ μόνο και εφόσον μου παραδοθεί δωρεάν (και χωρίς μεταφορικά) σε ένδειξη από μέρους σας μεταμέλειας για την αναστάτωση που μου προκαλέσατε. Σε άλλη περίπτωση δεν μου αφήνετε επιλογή παρά να αρνηθώ να την παραλάβω και να συμμετέχω σε πιθανή ομαδική καταγγελία για αθέτηση διαδικτυακής σύμβασης πώλησης.

Με τιμή

Μου απάντησαν σχετικά γρήγορα και με λίγα λόγια μου είπαν ότι με εκτιμούν, με αγαπούν και με σέβονται πλην όμως ...τον πούλο!!!!Μοναδικό κέρδος τα μεταφορικά. Αυτό συνήθως σοβαρά μαγαζιά το προσφέρουν όταν καθυστερούν στην παράδοση.

Δημοσ.

μολις ελαβα email οτι το χειριστηριο θα παραδοθει κανονικα

Επικοινώνησαν για πρώτη φορά μαζί σου ή δεύτερη;

Με βλέπω να μπαίνω κι εγώ στη λίστα, έχει αποτέλεσμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...