Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρό το μιρμίραγα το ps3 και είχα μπει σε κλίμα αγοράς....την έκανα και εγώ την παραγγελία μαζί με bioshock 2, red dead redemption και ένα χειριστήριο....π'αλι μπήκαμε σε έξοδα...πάντως θα ήτνα πολύ καλό να μπορούσες να παραλάβεις και από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα καταστήματα...αλλά....Στην αναμονή λοιπόν...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έκανα και εγώ την παραγγελία μου δεν πιστεύω ότι θα έρθει τίποτα αλλά λέει για το μπάχαλο που θα προκληθεί. Εντάξει φαίνεται καθαρά ότι οι τιμές παρά είναι χαμηλές για να είναι αληθινές…

Δημοσ.

έκανα και εγώ την παραγγελία μου δεν πιστεύω ότι θα έρθει τίποτα αλλά λέει για το μπάχαλο που θα προκληθεί.

Χεχεχε και εγώ το ίδιο πιστεύω.

Δημοσ.

Και θα αρχίσουν τα γνωστά γκρίνια, καταγγελείες και στο τέλος τίποτα....η σχεδόν τίποτα γιατί η δυσφήμηση είναι συνάμα και διαφήμιση!

Δημοσ.

Ενταξει ομως ρε παιδια δεν ειναι και το πλαισιο...

Εγω οσες αγορες ειχα κανει στο παρελθον απο την συγκεκριμενη εταιρεια δεν ειχα καποιο προβλημα...

Επομενως εγω λεω να κανουμε λιγο υπομονη και θα δειξει :mrgreen:

Δημοσ.

έκανα και εγώ την παραγγελία μου δεν πιστεύω ότι θα έρθει τίποτα αλλά λέει για το μπάχαλο που θα προκληθεί. Εντάξει φαίνεται καθαρά ότι οι τιμές παρά είναι χαμηλές για να είναι αληθινές…

Καλα και με τον Γερμανο περυσι με τα 2€/παιχνιδι το ιδιο γινοταν.

Βεβαια πηρα metal gear solid4, nfs pro street, pes 2008 και αλλα 3 παιχνιδια απο 2 καταστηματα. :)

Δημοσ.

Και θα αρχίσουν τα γνωστά γκρίνια, καταγγελείες και στο τέλος τίποτα....η σχεδόν τίποτα γιατί η δυσφήμηση είναι συνάμα και διαφήμιση!

Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει...σκεφτείτε και αυτό που είχε γίνει με το getitnow...

Δημοσ.

Genatos, thanks, πολύ καλή προσφορά. Παρήγγειλα 3 games, για να βγάλω το χειμώνα... ελπίζω να έρθουν.

Παίδες, δεν ξέρω τί λέτε για Γερμανό, πάντως εγώ πέρσι πήρα 5-6 παιχνίδια των 2ε και μου τα πήρανε στο public ανταλλαγή με 5 έως 10ε το καθένα, νομίζω για το Half-Life2 μου είχαν δώσει ακόμα περισσότερα..αν δε με απατάει η μνήμη μου, και τσίμπησα ολοκαίνουριο game αξίας 50+, δε θυμάμαι τίτλο...

Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω ακομα μια ερωτηση, γινεται να περασω απο ενα καταστημα να τα παραγγειλω και να περασω να τα παραλαβω απο το ιδιο καταστημα???(Γιατι λειπω τις περισσοτερες ωρες απο το σπιτι, επομενως η αντικαταβολη μου ειναι καπως δυσκολη....)

Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ το Red Dead Redemption,Kill Zone 2,God of War 3,Battlefield Bad Company 2 ένα controller και το 250gb με τα 200 ευρά.To πρώτο μου PS.Αν έρθουν με 245 ευρό αυτά εγώ θα γίνω αεροπλάνο.150 ευρό έχουν μόνο τα παιχνίδια μαζί με το control.Και ένα 100άρικο βγαίνει το ps3 μια χαρά.Άντε να δούμε τώρα αν έρθουν.

Παιδιά ερώτηση:

Στο ps3 250gb με τα 200 ευρό εχει μέσα ps3 τηλεχηριστίριο?

Δημοσ.

απο τα καλυτερα post για PS3 ever!! respect φιλε μου! τσιμπησα για την ωρα GOW3 , Red Dead Redemption,Mafia II και σκεφτομαι και για Heavy Rain! Μακαρι να προλαβουμε και να μην βγει μουφα σαν του Γεμρανου, προσωπικα!!

Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ το Red Dead Redemption,Kill Zone 2,God of War 3,Battlefield Bad Company 2 ένα controller και το 250gb με τα 200 ευρά.To πρώτο μου PS.Αν έρθουν με 245 ευρό αυτά εγώ θα γίνω αεροπλάνο.150 ευρό έχουν μόνο τα παιχνίδια μαζί με το control.Και ένα 50άρικο βγαίνει το ps3 μια χαρά.Άντε να δούμε τώρα αν έρθουν.

Παιδιά ερώτηση:

Στο ps3 250gb με τα 200 ευρό εχει μέσα ps3 τηλεχηριστίριο?

Eννοείται. :)

Δημοσ.

Eννοείται. :)

Να σε καλά.Άντε να λιώσουμε λιγάκι γιατί πάνε 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ σοβαρά με gaming και μου λειψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...