Chemboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και σε εμένα τηλέφωνο πριν λίγο. Τα γνωστά. Τους είπα να μην ακυρώσουν την παραγγελία, θα δω την τι θα κάνω στη συνέχεια και αρνούμαι τη δωροεπιταγή τους. Πρέπει κάτι να κάνουμε να σταματήσει η κοροϊδία από αυτά τα μαγαζιά. Μέσα σε οποιαδήποτε ομαδική κίνηση. Παραγγελία 890553. Είπαν δυσλειτουργία του συστήματος τους και όσες προσπάθειες κάνανε παγκοσμίως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη κονσόλα. Επίσης δεν υπάρχουν τα χειριστήρια και τα παιχνίδια που παρήγγειλα. Μήπως δεν πρέπει να υπάρχουν αυτοί καλύτερα;
xouzel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 κωδ. παραγγελίας: 890098. Toν πουλο κι απο δω. Με πηραν στις 12 να μου πουν οτι, ΑΤΥΧΩΣ, εγινε λαθος και δεν θα παραλαβω. "ΑΤΥΧΩΣ για εσας", του απαντησα, γιατι εχει ΗΔΗ δρομολογηθει ομαδικη καταγγελια προς το καταστημα. Το παλληκαρι προσπαθησε να μου αποσπασει περισσοτερες πληροφοριες, που φυσικα δεν εδωσα. Σε μενα, ουτε νυξη για τη δωροεπιταγη. Μαλλον δεν επαιρνε κανεις και βαρεθηκαν να το προτεινουν !!!! Πιστευω οτι θα ηταν καλο να ανοιχτει μια λιστα αναλογη με αυτην για την οθονη Dell,να μαζευτουμε οσο το δυνατον περισσοτεροι. Και κατι αναλογο με του Γερμανου να ειναι το προστιμο (νομιζω 90000€), ειναι μια χαρα για αρχη, για να καταλαβει το εν λογω μαγαζακι, οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !!!!! Οι μακακες τελειωσαν κι αν θελουν να επιβιωσουν, πρεπει στο μελλον να αποφευγουν τετοιου ειδους "λαθη". Περιμενω εναγωνιως να ξεκινησει η διαδικασια.....
originalhoyas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και σε εμένα τηλέφωνο πριν λίγο. Τα γνωστά. Τους είπα να μην ακυρώσουν την παραγγελία, θα δω την τι θα κάνω στη συνέχεια και αρνούμαι τη δωροεπιταγή τους. Πρέπει κάτι να κάνουμε να σταματήσει η κοροϊδία από αυτά τα μαγαζιά. Μέσα σε οποιαδήποτε ομαδική κίνηση. Παραγγελία 890553. Είπαν δυσλειτουργία του συστήματος τους και όσες προσπάθειες κάνανε παγκοσμίως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη κονσόλα. Επίσης δεν υπάρχουν τα χειριστήρια και τα παιχνίδια που παρήγγειλα. Μήπως δεν πρέπει να υπάρχουν αυτοί καλύτερα; Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και να αρχίσουν το αγροτικό.Ραπανάκια, αγγουράκια κλπ.
Chemboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και να αρχίσουν το αγροτικό.Ραπανάκια, αγγουράκια κλπ. Ούτε για εκεί δεν είναι άξιοι μάλλον!
king2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ακόμα ένα περίπτερο για καταγγελία.Άντε όπου να ναι θα πάρουν και δω τηλέφωνο αν πέρνουν με τη σειρά. Μακιά απο μπακάλικα παιδιά τσάμπα ασχολούμαστε με τους καραγκιόζηδες. To καλό είναι ότι με 260 ευρό βρίσκεις ps3 χώνεις και jailbreak και παίζεις ότι γουστάρεις free οπότε δεν τους έχουμε ανάγκη.Και μετά σου λέει γιατί υπάρχει η πειρατεία.Γιατί ρε παπάρα πωλητή βγάζεις 500% πάνω απο κάθε ps3/xbox παιχνίδι. Τσάμπα ασχολούμαστε.
gregdel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μολις με πηραν τηλ. απο τον Παπασωτηριου κ μου ειπαν πως λογο εξαντλησεως των αποθεματων η παραγγελια τοθ ps3 δεν μπορει να γινει κ μου προσφεραν ονομαστικη δωροεπιταγη των 10ε ,της ειπα να την κρατησουν δεν την θελω ,τους ρωτησα για την αλλη παραγγελια για τα παιχνιδια κ μου ειπαν πως λογικα τα παιχνιδια θα σταλουν απο τι καταλαβα . Το πολυ πολυ 4-5 κοματια θα διωξουν για τα ματια του κοσμου απο κονσολες απο τι καταλαβαινω για να δικαιολογησουν την πατατα τους . Το ίδιο και σε εμένα!...
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλωση συμμετοχης σε επωνυμη καταγγελια κατα της Παπασωτηριου ΑΕ για αθετηση online συμβασης παραγγελιας και ψευδη πληροφορηση σχετικα με τους λογους μη εκτελεσης της. 1) million_voices 890409 Σαββατο 29 Ιανουαριου 2011 οποιος θελει να συμμετασχει copy/paste κρατηστε τα email σας με τις επιβεβαιωσεις των παραγγελιων σας τα πραγματικα μας στοιχεια με pm σε οποιον αναλαβει
trebelas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Προτεινω σε οσους δεν εχει πεσει ακυρο ακομα και αν θελουνε να συμμετεχουνε σε καταγγελια(εκτος και αν παραλαβουνε ) να κρατησουν αποδειξη παραγγελιας η κατι σχετικο οσο ειναι ακομα "ενεργη" η παραγγελια τους.. εδιτ:Με προλαβε ο million_voices.Περιμενω να ακυρωθω και γω για να μπω επισημα.
king2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλωση συμμετοχης σε επωνυμη καταγγελια κατα της Παπασωτηριου ΑΕ για αθετηση online συμβασης παραγγελιας και ψευδη πληροφορηση σχετικα με τους λογους μη εκτελεσης της. 1) million_voices 890409 Σαββατο 29 Ιανουαριου 2011 2) king2009 890595 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 οποιος θελει να συμμετασχει copy/paste κρατηστε τα email σας με τις επιβεβαιωσεις των παραγγελιων σας τα πραγματικα μας στοιχεια με pm σε οποιον αναλαβει
djcat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μονό στα τηλέφωνα; Βάλε και το σύστημα και οτι ο υπεύθυνος μηχανογράφησης είχε κόψιμο και πολλές άλλες δικαιολογίες .... Έγραψες... Θα τον πάρω να του προτείνω φάρμακο για τη διάρροια
apathya Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μου φαινεται η ερωτηση που θα κανω ειναι "μπιπ". Υπαρχει κανεις που παρηγγειλε κανενα παιχνιδι; Εστω και απο τους πρωτους;
originalhoyas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλωση συμμετοχης σε επωνυμη καταγγελια κατα της Παπασωτηριου ΑΕ για αθετηση online συμβασης πώλησης και ψευδη πληροφορηση σχετικα με τους λογους μη εκτελεσης της. 1) million_voices 890409 Σαββατο 29 Ιανουαριου 2011 2) originalhoyas 890721 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλωση συμμετοχης σε επωνυμη καταγγελια κατα της Παπασωτηριου ΑΕ για αθετηση online συμβασης παραγγελιας και ψευδη πληροφορηση σχετικα με τους λογους μη εκτελεσης της. 1) million_voices 890049 Σαββατο 29 Ιανουαριου 2011 2) king2009 890595 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 3) originalhoyas 890721 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011
djcat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλωση συμμετοχης σε επωνυμη καταγγελια κατα της Παπασωτηριου ΑΕ για αθετηση online συμβασης παραγγελιας και ψευδη πληροφορηση σχετικα με τους λογους μη εκτελεσης της. 1) million_voices 890049 Σαββατο 29 Ιανουαριου 2011 2) king2009 890595 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 3) originalhoyas 890721 Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 4) djcat 890350 Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα