aristos87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Lol με 890826 που έχω εγώ σε λίγο προβλέπω να σκάει τηλ για ενημέρωση μας πήραν σφβάρνα!
djcat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις πήρανε και μένα, για τα 10 ευρώ. Δεν έχουνε λέει απόθεμα και κρατήσανε σειρά προτεραιότητας. Και γω μέσα για καταγγελία. Παπασωτηρίου στη μαύρη λίστα και αυτός. Πρόταση να παραγγέλνουμε όλοι προϊόντα και όταν έρχεται ο courier, απάντηση, λόγω τεχνικού λάθους το απόθεμα των χρημάτων μου δεν επαρκεί για την αγορά του προϊόντος, πάρτε το πίσω.
aristos87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι αριθμό παραγγελίας είχες; Τα 10€ τα δέχτηκες;
originalhoyas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σαββατο βραδυ 89004Χ ουτε φωνη ουτε ακροαση εννοειται μεσα στην καταγγελια εκτος και αν παραδεχθουν οτι εγινε λαθος στην τιμη και δεσμευθουν οτι θα αποστειλουν οσα εχουν διαθεσιμα Μα και τα λάθη πληρώνονται φίλε μου.
keeper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 παιδια και εγω μεσα στην καταγγελια, ακομα δεν με εχουν παρει τηλ και τις παραγγελιες τις εκανα σαββατο απογευματακι
djcat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι αριθμό παραγγελίας είχες; Τα 10€ τα δέχτηκες; 890350 Δεν είπα ουτε ναι ούτε όχι, Απλά μου είπε θα υπάρχει δωροεπιταγή 10 ευρώ στο όνομα μου σε κοντινό μου κατάστημα, αν θέλω να την πάρω. Δεν είχα όρεξη να μιλήσω και πολύ.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 @AKISHELLAS1 Τι αρ.παραγγελίας έχεις? κ εμένα με πήρε μια κ.παπασωτηριου(σύμπτωση??) κ μου είπε ότι ειχαν λιγα κομματια και τελείωσαν τα αποθέματα (ps3 Kai logitech...τώρα πως γινεται φιλος πιο πάνω να αγόρασε ΑΠΟ το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κ χωρίς να έχει παραγγείλει ,αρκετές ώρες αργότερα απο την παραγγελία μου το logitech κ αυτή να λέει έτσι..) κ μου προσφέρει δωροεπιταγη 10 Ευρω..όταν της είπα ότι δεν ανέφερε πουθενά 'μεχρι εξαντλησεως αποθεματων' αλλά μάλιστα ανέφερε 'αμεσα διαθεσιμο' ,μου είπε ότι είχε γίνει τεχνικό λάθος και δεν γνωριζει περισσότερα.. Την δωροεπιταγη δεν την δέχτηκα..της είπα θα ξαναεπικοινωνησω μαζι της Αρ.παραγγελίας μου 889699.. Το θέμα είναι να δούμε αν θα πάρουν έστω όσοι παρήγγειλαν νωρίς.. Μπάχαλο κύριοι.. Sent from my iPhone using Insomnia.app o αριθμος παραγγελιας του play ειναι 89002.
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μα και τα λάθη πληρώνονται φίλε μου. εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ για ελλαδα και επειδη ειναι μπακαλικα σε νοοτροπια μου φτανει ακομα και αυτο που εγραψα παραπανω δεν με νοιαζει να παραλαβω,θελω να αρχισουν να μου φερονται με επαγγελματισμο καθε φορα που συμμετεχω σε παραγγελια και μου φερονται ως ιθαγενη ινδυανο θα συμμετεχω αυτοματα σε καταγγελια επωνυμα ps οποιος δεχτει καθρεφτακια και δεκαρικα ειναι αξιος της κοροιδιας ps2 εχω παραγγειλει μονο ενα ps3 chillstream για το οποιο δεν καιγομαι κιολας,ετσι για να μην βγει κανεις και πει καμια εξυπναδα
aristos87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι όλοι σχεδόν άκυρο θα φάμε εγώ που πήρα μόνο παιχνίδια θέλω να δω τι θα μου πουν... ps οποιος δεχτει καθρεφτακια και δεκαρικα ειναι αξιος της κοροιδιας δλδ;
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι όλοι σχεδόν άκυρο θα φάμε εγώ που πήρα μόνο παιχνίδια θέλω να δω τι θα μου πουν... δλδ; οταν οι πρωτοι ευρωπαιοι ειχαν αποβιβαστει στην νεα γη (Αμερικη) για να κωλοπιασουν τους ιθαγενεις ινδυανους τους εδιναν διαφορα καθρεφτακια,χαντρες κλπ
djcat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Όλως τυχαία παρουσιάστηκε και πρόβλημα στα τηλέφωνα. Δούλεμα που μας ρίχνουνε...
aristos87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 οταν οι πρωτοι ευρωπαιοι ειχαν αποβιβαστει στην νεα γη (Αμερικη) για να κωλοπιασουν τους ιθαγενεις ινδυανους τους εδιναν διαφορα καθρεφτακια,χαντρες κλπ lol ωραίος... δεν πήγε το μυαλό μου καν Όλως τυχαία παρουσιάστηκε και πρόβλημα στα τηλέφωνα. Δούλεμα που μας ρίχνουνε... Μονό στα τηλέφωνα; Βάλε και το σύστημα και οτι ο υπεύθυνος μηχανογράφησης είχε κόψιμο και πολλές άλλες δικαιολογίες ....
beez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τι να πω και εγω που η παραγγελια μου εινα 89123Χ χαχαχα ακομα δεν με εχουν πάρει τηλέφωνο. μπορω να παρω τα 10 ευρώ και να τους κάνω καταγγελία? lol
pittas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ για ελλαδα και επειδη ειναι μπακαλικα σε νοοτροπια μου φτανει ακομα και αυτο που εγραψα παραπανω δεν με νοιαζει να παραλαβω,θελω να αρχισουν να μου φερονται με επαγγελματισμο καθε φορα που συμμετεχω σε παραγγελια και μου φερονται ως ιθαγενη ινδυανο θα συμμετεχω αυτοματα σε καταγγελια επωνυμα ps οποιος δεχτει καθρεφτακια και δεκαρικα ειναι αξιος της κοροιδιας ps2 εχω παραγγειλει μονο ενα ps3 chillstream για το οποιο δεν καιγομαι κιολας,ετσι για να μην βγει κανεις και πει καμια εξυπναδα 100% σωστος Σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτα που λες, και προσωπικα εχω παψει να κανω παραγγελιες σε "προσφορες" της ελλαδας. Αυτοι οι τυποι δεν προκειται να βαλουν μυαλο οσο τους δινουμε τα ωραια μας λεφτα. Απο αντιδραση και μονο εχω αρχισει να αγοραζω τα παντα απο εμπιστους πωλητες ebay και απο amazon , και ειδα στην πραξη τι παει να πει επαγγελματικη αντιμετωπιση. Μη χανετε το χρονο σας με τους κακομοιρηδες στο ελλαντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα