Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει πλάκα που σε όποιο κατάστημα πάρεις και ρωτήσεις για online παραγγελίες σου λένε "Υπάρχει ένα τηλέφωνο να σας δώσω αλλά αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα και δεν το σηκώνουν δοκιμάστε να στείλετε mail στο support" :shock:

Δημοσ.

Όπως όλα δείχνουν έχουμε να κάνουμε με πανομοιότυπη περίπτωση με του Γερμανού την περασμένη εβδομάδα.Ούτε στον κόπο να μας ενημερώσουν δεν θα μπούνε.

Δημοσ.

ο σοβαρος Παπασωτηριου...

ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται

1.) Οταν εισαι σοβαρο μαγαζι πουλας οτι ανεβαζεις στις τιμες που ανεβαζεις και τα specs που ανεβαζεις και οταν κανεις λαθος κινεισαι γρηγορα,διορθωνεις,αποστελλεις και μετα φροντιζεις να ελαχιστοποιησεις τα λαθη οργανωντας σωστα το μαγαζι σου

2.) Σοβαρος στην Ελλαδα σημαινει παραδεχεσαι το λαθος,αποστελλεις οσα εχεις στην αποθηκη σου και ζητας συγνωμη απο τους υπολοιπους

3.) Νορμαλ στην Ελλαδα σημαινει οτι ενω περιμενεις απο τον πελατη να παραλαβει και να πληρωσει οπως συμφωνεισατε συναπτοντας την παραγγελια,εσυ σε περιπτωση λαθους κανεις τον κινεζο,του λες οτι απαραδεκτη μλκα σου κατεβει και γενικοτερα τον κοροιδευεις

περαστικα μας

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα τηλεφωνο στον παπασωτηριου.Πριν καν πω στην κοπελα το νουμερο της παραγγελιας,μονο κ μονο που της ειπα οτι εχω παραγγείλει ενα playstation 3 μου ειπε αμεσως οτι για την παραγγελία θα ενημερωθω σημερα με τηλεφωνο ή email

Δημοσ.

Μολις με πηραν τηλ. απο τον Παπασωτηριου κ μου ειπαν πως λογο εξαντλησεως των αποθεματων η παραγγελια τοθ ps3 δεν μπορει να γινει :rolleyes: κ μου προσφεραν ονομαστικη δωροεπιταγη των 10ε ,της ειπα να την κρατησουν δεν την θελω ,τους ρωτησα για την αλλη παραγγελια για τα παιχνιδια κ μου ειπαν πως λογικα τα παιχνιδια θα σταλουν απο τι καταλαβα .

Το πολυ πολυ 4-5 κοματια θα διωξουν για τα ματια του κοσμου απο κονσολες απο τι καταλαβαινω για να δικαιολογησουν την πατατα τους :-D .

Δημοσ.

Σε παραγγελιες δυο φιλων, τους ενημερωσαν τηλεφωνικος πως δεν υπαρχει τιποτα. Ενω ειχανε γινει και οι δυο απο την Παρασκευη. Εχει καποιος την καλοσυνη να ετοιμασει μια καταγγελια για το περιπτερο του παπασωτηριου;

Δημοσ.
Subject: RE: Παραγγελία 891379

Date: Tue, 1 Feb 2011 11:35:28 +0200

From: [email protected]

To:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα μας θα ενημερωθείτε με e-mail ή τηλεφωνικά για την παραγγελία σας.

From: chris access

Sent: Monday, January 31, 2011 4:13 PM

To: Internet Support

Subject: Παραγγελία 891379

Καλησπέρα σας,

εχω κάνει μια παραγγελία με τον κωδικό 891379. Μπορω να μάθω γιατί η καταστασή της είναι ακόμα "Νέα Παραγγελία" ;

Πότε θα παραλάβω τα πράγματα που έχω ζητήσει;

Ευχαριστώ

Αυτό το email ελαβα πριν απο λιγο. Εχω σβησει μόνο το email μου.

Δημοσ.

@AKISHELLAS1

Τι αρ.παραγγελίας έχεις?

κ εμένα με πήρε μια κ.παπασωτηριου(σύμπτωση??) κ μου είπε ότι ειχαν λιγα κομματια και τελείωσαν τα αποθέματα (ps3 Kai logitech...τώρα πως γινεται φιλος πιο πάνω να αγόρασε ΑΠΟ το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κ χωρίς να έχει παραγγείλει ,αρκετές ώρες αργότερα απο την παραγγελία μου το logitech κ αυτή να λέει έτσι..) κ μου προσφέρει δωροεπιταγη 10 Ευρω..όταν της είπα ότι δεν ανέφερε πουθενά 'μεχρι εξαντλησεως αποθεματων' αλλά μάλιστα ανέφερε 'αμεσα διαθεσιμο' ,μου είπε ότι είχε γίνει τεχνικό λάθος και δεν γνωριζει περισσότερα..

Την δωροεπιταγη δεν την δέχτηκα..της είπα θα ξαναεπικοινωνησω μαζι της

Αρ.παραγγελίας μου 889699..

Το θέμα είναι να δούμε αν θα πάρουν έστω όσοι παρήγγειλαν νωρίς..

Μπάχαλο κύριοι..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Μολις με πηραν τηλ. απο τον Παπασωτηριου κ μου ειπαν πως λογο εξαντλησεως των αποθεματων η παραγγελια τοθ ps3 δεν μπορει να γινει :rolleyes: κ μου προσφεραν ονομαστικη δωροεπιταγη των 10ε ,της ειπα να την κρατησουν δεν την θελω ,τους ρωτησα για την αλλη παραγγελια για τα παιχνιδια κ μου ειπαν πως λογικα τα παιχνιδια θα σταλουν απο τι καταλαβα .

Το πολυ πολυ 4-5 κοματια θα διωξουν για τα ματια του κοσμου απο κονσολες απο τι καταλαβαινω για να δικαιολογησουν την πατατα τους :-D .

Φιλε μου επρεπε να παρεις τη δωροεπιταγη..10-10 ετσι οπως εχει καταντησει με τις "προσφορες" σε κανενα μηνα θα εβγαινε ενα PS3 :lol:

Αυτο το λογικα το ειπανε αυτοι..?Μακαρι να στα στειλουνε αλλα εαν δεν θα σε ξαναπαρουνε για 2η ακυρωση..?Θα πεσει γελιο μου φαινεται.. B)

Δημοσ.

Καλά επιλεκτικά παίρνουν τηλ; Εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Στο τηλέφωνο μου λένε συνέχεια να επικοινωνήσω με το τμήμα παραγγελιών που δεν το σηκώνει κανείς :mad:

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια και σε εμένα, μου ήρθε το ίδιο μήνυμα:

"Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα μας θα ενημερωθείτε με e-mail ή τηλεφωνικά για την παραγγελία σας."

Η παραγγελία μου είναι πολύ προγενέστερη απο του c_access, έχει αριθμό 89019x και έγινε βράδι Σαββάτου γύρω στις 9:20.

Οπότε επιβεβαιώνονται οι φοβίες μας. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι το ρίχνουν γενικά σε τεχνική βλάβη του συστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται ...... καταλαβαίνετε τι εννοώ πιστεύω ....

Αν και δεν επιθυμώ να προτρέχω μέχρι να έχω μια τελική και καθαρή απάντηση απο το κατάστημα, σε ότι αποφασίσετε να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα εννοείται.

• Moderators
Δημοσ.

Και μενα με πηραν νωριτερα, λιγα λεπτα μετα τις 11 με αριθμο παραγγ. πολυ κοντινο με του soulkeeper και μου ειπαν τα ιδια που ειπαν και σε σας. 10€ ονομαστικη δωροεπιταγη για την ταλαιπωρια μου, και επειδη λεει δεν ηταν σκοπιμη η ολη φαση, αλλα επειδη εγινε λογω του οτι δεν ενημερωθηκε (αυτοματα; ) απο λαθος το συστημα για το αποθεμα. Επειδη λοιπον οπως της ειπα η γνωμη που εχω δεν αλλαζει με 10€ δωροεπιταγη, "δεν την θελω και τα υπολοιπα θα τα δουμε στην πορεια".

Οταν πουλανε 20 μαγαζια το ps3 320GB 260€ σημαινει οτι αγοραζουν το πολυ πολυ να βαλω στα 230. Αν αγοραζαν μαζικα 500 κομματια ας πουμε θα τα επαιρναν ισως 220 ισως 210. 210€ - 10€ η δωροεπιταγη = 200€ ! Αντι λοιπον για την δωροεπιταγη ας μας δωσουν τωρα τις παραγγελιες μας να παρουν και τα λεφτα που ειχαμε ετοιμασει να τους δωσουμε!

Ειδικα το να δινουν Δευτερα σε πελατη στο φυσικο καταστημα κατι που παρηγγειλα (και αλλοι βεβαια) το Σαββατο απογευμα με βγαζει απο τα ρουχα μου. Και δεν ειναι μονο αυτο.

Δημοσ.

Μόλις με πήραν και μένα με αριθμό παραγγελίας 890154.

Είχα παραγγείλει ps3 και xbox controller.

Κλασσικά μου είπαν πως δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο και τους είπα πως μ ενδιαφέρει περισσότερο ο controller παρά το ps3 αλλά αυτοί επέμεναν πως δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο και θα γίνουν μόνο κάποιες παραγγελείες με σειρά προτεραιότητας.

Τους είπα να μην ακυρώσουν την παραγγελία μου και το σημείωσαν να μην ακυρωθεί(κάτι μου λέει όμως ότι αν μπω αυτη τη στιγμή να τη δω θα είναι ακυρωμένη B) ) μέχρι να αποφασίσω εγώ πως θα κινηθώ και θα τους ενημερώσω τις επόμενες μέρες.

Σε ότι κάνετε είμαι και γω μέσα.

Όπως είπα πιο πάνω δεν καιγόμουν να τα πάρω αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσει το δούλεμα

Δημοσ.

Σαββατο βραδυ 89004Χ

ουτε φωνη ουτε ακροαση

εννοειται μεσα στην καταγγελια εκτος και αν παραδεχθουν οτι εγινε λαθος στην τιμη και δεσμευθουν οτι θα αποστειλουν οσα εχουν διαθεσιμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...