beez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 To παιδι που τα εγραψε αυτα με εστειλε το ακολουθο προσωπικο μηνυμα οταν του εστειλα πως εγινε τοσο νωρις η παραγγελια αλλα και που διαβασε για τις παραγγελιες του Σαββατου και μου απαντησε αυτο file sygnwmi twra ta eida. profanws kapoios exei kanei mal@kia me to e-mail mou kai to nickname mou. Den eimai egw aytos pou grafw sto forum papaswtiriou. eilikrina den exw idea. esteila msg stous administrators mpas kai vgaloun akri. Του χακαριστηκε ο λογαριασμος και τα συμπερασματα δικα σας... συγγνωμη αλλα εγω εχω μπερδευτεί. ποιο ειναι τα συμπεράσματα απο το παραπάνω? σαν σενάριο συνομωσιας μου φαινεται, λες ο παπασωτηριου να εχει προσλάβει και χακερς για ασσυμετρες απειλες?
DeareN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 συγγνωμη αλλα εγω εχω μπερδευτεί. ποιο ειναι τα συμπεράσματα απο το παραπάνω? σαν σενάριο συνομωσιας μου φαινεται, λες ο παπασωτηριου να εχει προσλάβει και χακερς για ασσυμετρες απειλες? Για μενα μπορει να σημαινει παρα πολλα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου, για σενα μπορει να μη σημαινει και τιποτα . Για αυτο ειπα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
beez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Για μενα μπορει να σημαινει παρα πολλα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου, για σενα μπορει να μη σημαινει και τιποτα . Για αυτο ειπα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του. μην το παιρνεις σαν κοροιδια παρολη την δοση χιουμορ. απλως αναρωτιεμαι οταν εχεις 2000 δυσαρεστημένα άτομα πας και κανεις τετοια πραγματα για να τους εξαγριώσεις χειρότερα? δεν ξερω τι εχουν δει τα ματια σου για αυτο αναρωτιεμαι για τα συμπερασματα.
Luffy-san Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια τις επομενες μερες θα ειμαστε σιγουροι για το τι θα γινει.Ας περιμενουμε μια ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Όπως πάει εδω μέσα μας βλέπω να γράφουμε μυθιστόρημα, εκδόσεων Παπασωτηρίου και να μας το πουλάει το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Βρε παίδες ήμαρτον δηλαδή. Γιατί προτρέχουμε; Γιατί δε περιμένετε μία επίσημη απάντηση, δίνοντας μία πίστωση χρόνου και αν δεν ικανοποιηθείτε βαράτε και καράτε. Το περίμενε και μετά μίλα είναι μεγάλη υπόθεση. Τώρα βρίζετε, λέτε το κοντό και το μακρύ. ΑΝ όμως έρθει μία απάντηση που δεν την περιμένετε τώρα, γιατί δε θέλει να χαλάσει τη φήμη του σαν μαγαζί; Τι λέμε μετά; ΔΕΝ νομίζω να σας ικανοποιήσει η απάντηση, γιατί δε νομίζω να παραλάβετε (είχα κάνει σχετικό σχόλιο πριν τα καλά νέα), ΑΛΛΑ περιμένετε και μετά κρίνετε, με όλα τα χαρτιά ανοιχτά, πάνω στο τραπέζι.
DeareN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 μην το παιρνεις σαν κοροιδια παρολη την δοση χιουμορ. απλως αναρωτιεμαι οταν εχεις 2000 δυσαρεστημένα άτομα πας και κανεις τετοια πραγματα για να τους εξαγριώσεις χειρότερα? δεν ξερω τι εχουν δει τα ματια σου για αυτο αναρωτιεμαι για τα συμπερασματα. Το πηρα λιγο σαν κοροιδια να μπαινει ενας τυπος να χακαρει αλλου παιδιου λογαριασμο και να γραφει μην ανυσηχητε διαβασα οτι οι παραγγελιες του Σαββατου θα παραδωθουν και οτι εγω εχω κανει παραγγελια πριν ανοιξει καν thread στο forum και ακομη τιποτα. Ουτε για ασυμμετρες απειλες πηγε το μυαλο μου ουτε σε χακερς του Παπασωτηριου. Απλα καθαρη παραπληροφορηση που μου εκανε εντυπωση και ειπα να τη διερευνησω προς οφελος ολων εμας των κακομοιρων που περιμενουμε ακομη να δουμε τι θα γινει.... Τωρα για αυτα που εχουνε δει τα ματια μου στο φορουμ των προσφορων και οταν διακυβεβονται τοσο τεραστια ποσα με παραγγελιες και προστιμα αστο καλυτερα. Να μην αρχισω για τσαμπα διαφημιση καταστηματων απο χρηστες που ανοιγαν threads για διαφημιση του μαγαζιου τους. Οποιος θελει εδω μεσα ξεκιναει ενα θεμα προσφορα!!! παιρνει ολων τα στοιχεια και τα e-mails , επιπτωσεις απο το κρατος μηδενικες και τελικα η προσφορα ηταν για 2 κομματια. Παρε παραδειγματα plus4u που απο τοτε που παρηγγηλα τον σκληρο και δεν ηρθε εχω γεμισει e-mails τους. Παρε παραδειγματα τυπου Πλαισιο κλπ και παρε και παραδειγμα εκεινον τον καημενο τυπο που δουλευε στο media-ram και προμοταρε το μαγαζι του σε προιόντα που δεν ειχε να παραδωσει. Η καθε ''ελληνικη εταιρια'' σε αυτο το forum κανει οτι θελει. Και αν δεν παιρνετε απο εδω και περα e-mails απο τον Παπασωτηριου εμενα να μου τρυπισεις τη μυτη. P.S οσο για την δικια σου αναφορα την εκλαμβανω σαν χιουμορ γιατι σε συμπαθησα
efo355 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πάντως ας ηρεμήσουμε όλοι και θα δείξει τις επόμενες ημέρες. Και εγώ έχω παραγγείλει αλλά δε δίνω και πολλές πιθανότητες να παραλαμβάνω αλλά εντάξει καθήστε να δούμε και τί θα παίξει αύριο.
djcat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Και αν δεν παιρνετε απο εδω και περα e-mails απο τον Παπασωτηριου εμενα να μου τρυπισεις τη μυτη. Ο Παπασωτηρίου τουλάχιστον μέχρι στιγμής δε μου έχει στείλει ποτέ mail διαφημιστικό, στα τόσα χρόνια που έχω λογαριασμό. Και γω παρήγγειλα το ps3, ένα παιχνίδι και ένα χειριστήριο..Περιμένουμε και βλέπουμε. Πάντως η αντιμετώπιση πρέπει να είναι ομαδική, μόνο έτσι, ίσως, καταφέρουμε κάτι.
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εγω παντως μαγκες λεω να κανετε αυτο που λεει Ο karmen (χαχα,καλο ετσι?). Να περιμενετε τι θα απαντησει το καταστημα και μετα κραξτε-καταγγειλτε οσο θελετε.Ειναι λογικο να μην μπορει ενα καταστημα να εκπληρωσει τις χιλιαδες παραγγελειες που ενδεχομενως εχουν γινει.Το πως θα το χειριστει ομως ειναι σιγουρα αυτο που θα μετρησει.
beez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το πηρα λιγο σαν κοροιδια να μπαινει ενας τυπος να χακαρει αλλου παιδιου λογαριασμο και να γραφει μην ανυσηχητε διαβασα οτι οι παραγγελιες του Σαββατου θα παραδωθουν και οτι εγω εχω κανει παραγγελια πριν ανοιξει καν thread στο forum και ακομη τιποτα. Ουτε για ασυμμετρες απειλες πηγε το μυαλο μου ουτε σε χακερς του Παπασωτηριου. Απλα καθαρη παραπληροφορηση που μου εκανε εντυπωση και ειπα να τη διερευνησω προς οφελος ολων εμας των κακομοιρων που περιμενουμε ακομη να δουμε τι θα γινει.... Τωρα για αυτα που εχουνε δει τα ματια μου στο φορουμ των προσφορων και οταν διακυβεβονται τοσο τεραστια ποσα με παραγγελιες και προστιμα αστο καλυτερα. Να μην αρχισω για τσαμπα διαφημιση καταστηματων απο χρηστες που ανοιγαν threads για διαφημιση του μαγαζιου τους. Οποιος θελει εδω μεσα ξεκιναει ενα θεμα προσφορα!!! παιρνει ολων τα στοιχεια και τα e-mails , επιπτωσεις απο το κρατος μηδενικες και τελικα η προσφορα ηταν για 2 κομματια. Παρε παραδειγματα plus4u που απο τοτε που παρηγγηλα τον σκληρο και δεν ηρθε εχω γεμισει e-mails τους. Παρε παραδειγματα τυπου Πλαισιο κλπ και παρε και παραδειγμα εκεινον τον καημενο τυπο που δουλευε στο media-ram και προμοταρε το μαγαζι του σε προιόντα που δεν ειχε να παραδωσει. Η καθε ''ελληνικη εταιρια'' σε αυτο το forum κανει οτι θελει. Και αν δεν παιρνετε απο εδω και περα e-mails απο τον Παπασωτηριου εμενα να μου τρυπισεις τη μυτη. P.S οσο για την δικια σου αναφορα την εκλαμβανω σαν χιουμορ γιατι σε συμπαθησα χαχα σε ευχαριστώ. παντως επειδη και εγω εχω παραγείλει και ειχα καραψηθεί για ps3 μου θυμίζει λιγο η κατάσταση τα γκομενάκια που σε καβλώνουν και μετα σε αφήνουν να την παίξεις μόνος σου....
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εγω παντως μαγκες λεω να κανετε αυτο που λεει Ο karmen (χαχα,καλο ετσι?). χο χο χο χο γελάσαμεεεεεεε!!! Κρυάααααααααααααααααααααααααααδες. Α ρε ΜΕΓΑΛΕ Ο Κarmen τι ακούς/διαβάζεις πάλι :lol:
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 χαχα σε ευχαριστώ. παντως επειδη και εγω εχω παραγείλει και ειχα καραψηθεί για ps3 μου θυμίζει λιγο η κατάσταση τα γκομενάκια που σε καβλώνουν και μετα σε αφήνουν να την παίξεις μόνος σου.... χαχαχα Συγκρατήσου...! (Kάπως έτσι είναι πάντως).
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 χαχα σε ευχαριστώ. παντως επειδη και εγω εχω παραγείλει και ειχα καραψηθεί για ps3 μου θυμίζει λιγο η κατάσταση τα γκομενάκια που σε μπιιιιιπ και μετα σε αφήνουν να μπιιιιιιιπ μόνος σου.... Πω πω, πιπερι! Πως μιλας ετσι ρε φιλε; Με το που τα λες κι ολας, τσουπ, να και η κοπελα μας... Προσεχε λιγο, δεν ειμαστε αγορακια μονο εδω!
VonLoutsos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πω πω, πιπερι! Πως μιλας ετσι ρε φιλε; Με το που τα λες κι ολας, τσουπ, να και η κοπελα μας... Προσεχε λιγο, δεν ειμαστε αγορακια μονο εδω! Χωρίς διάθεση να προσβάλω την κοπέλα μας....δεν νομίζω οτι δεν το έχει κάνει ποτέ και αυτή.....
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς διάθεση να προσβάλω την κοπέλα μας....δεν νομίζω οτι δεν το έχει κάνει ποτέ και αυτή..... Με εμένα ως γνωστόν ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ στοίχημα και μη λες μεγάλες κουβέντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα