efo355 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 δεν ειμαι νομικος αλλα δεν βλεπω το λογο γιατι να μην επιτρεπεταια ομαδικη επιστολή/καταγγελιάς - μπορω να σου πω οτι θα εχει και μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο μια μεμονομένη. στη μπουρδελοχώρα που ζούμε τίποτα να μη θεωρείς απίθανο. Ημουν ένας από τα 500 περίπου άτομα που είχαμε κάνει καταγγελία στη forthnet και η καταγγελία θεωρήθηκε μεμονωμένη δηλαδή δε λάβανε υπόψιν κανέναν μας παρά μόνο το άτομο που ασχολήθηκε να τη τρέξει και η απάντηση λίγο ή πολύ είναι πως μια χαρά δούλευε το internet και πως τα προβλήματα ήταν μόνο σε υπηρεσίες ψυχαγωγικού χαρακτήρα οπότε κανένα πρόβλημα ( δηλαδή αν το ping είναι στο θεο και δεν ανοίγει ποτέ μα ποτέ βίντεο στο youtube δε τρέχει τίποτα )
Lazro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια δεν καταλαβαινω με ποιο επιχειρημα θα τους κανουμε καταγγελια απο τη στιγμη που εξανλτηθηκαν τα αποθεματα? Δεν ειναι οτι εξαπατηθηκαμε ας πουμε ή κατι
Thrylos7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εμενα η παραγγελια παντως, ακομα τα ιδια δειχνει... αλλα δε χαιρομαι αδικα.....θεωρω οτι μαλλον με ξεχασανε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια δεν καταλαβαινω με ποιο επιχειρημα θα τους κανουμε καταγγελια απο τη στιγμη που εξανλτηθηκαν τα αποθεματα? Δεν ειναι οτι εξαπατηθηκαμε ας πουμε ή κατι Δεν εγραφε πουθενα "ισχυει μεχρι εξαντλησης των αποθεματων". Ουτε "περιορισμενος αριθμος τεμαχιων". Ας παραλαβουν εκ νεου, μπορουμε να περιμενουμε μια βδομαδα πχ. Δεν δικαιουνται να ακυρωσουν παραγγελιες. Μια ηλεκτρονικη παραγγελια ειναι συμβαση που συναπτεται μεταξυ πελατη και μαγαζιου και εχει ισχυ/δυναμη. Δεν ειναι γραμμα στον Αι Βασιλη! Τωρα ομως δεν ειναι αυτο το θεμα μας και ξεφευγει η συζητηση απο εκει που ειναι. Δεν ειμαστε ακομα στη φαση της καταγγελιας αφου δεν εχουμε ενημερωση περι της πορειας της παραγγελιας μας.
trebelas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν εγραφε πουθενα "ισχυει μεχρι εξαντλησης των αποθεματων". Ουτε "περιορισμενος αριθμος τεμαχιων". Ας παραλαβουν εκ νεου, μπορουμε να περιμενουμε μια βδομαδα πχ. Δεν δικαιουνται να ακυρωσουν παραγγελιες. Μια ηλεκτρονικη παραγγελια ειναι συμβαση που συναπτεται μεταξυ πελατη και μαγαζιου και εχει ισχυ/δυναμη. Δεν ειναι γραμμα στον Αι Βασιλη! :lol: Ξερει καποιος τι ισχυει λογω του οτι μεσολάβησε σ/κ.? Δηλαδη μπορεί να πει οτι ανανεώνεται το σύστημα απο Δευτερα ας πουμε.?Οχι οτι ισχυει αφου και ολο το πρωι το εδειχνε διαθεσιμο απλα για να εχουμε μια πιο πληρη εικονα..
manosfp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Φίλε matrixxx μιας και εκεί φαίνεται να καταλήγει το πράγμα ας ζεσταινόμαστε σιγά-σιγά...
tigersgate6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 μα καμια ενεργεια απο μερος τους ?τπτ απολυτως ...αλλα αν θυμαμαι καλα και με την τηλεοραση απο getitnow η πρωτη μερα ηταν το ιδιο μαλλον απο αυριο θα αρχισουν να ερχονται τα νεα ...φυσικα αν ειναι κακα τα μαντατα για εμας θα ειναι και για αυτους οσο αφορα καταγγελια και εγω παιδια μεσα ειμαι ...screenshots απο τις προσφορες εχουμε κρατησει θελω να πιστευω ....
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ...screenshots απο τις προσφορες εχουμε κρατησει θελω να πιστευω .... Τα παντα ολα. Και screenshots και αποθηκευμενες οι σελιδες σε κωδικα html...
malawi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 μα καμια ενεργεια απο μερος τους ?τπτ απολυτως ...αλλα αν θυμαμαι καλα και με την τηλεοραση απο getitnow η πρωτη μερα ηταν το ιδιο μαλλον απο αυριο θα αρχισουν να ερχονται τα νεα ...φυσικα αν ειναι κακα τα μαντατα για εμας θα ειναι και για αυτους οσο αφορα καταγγελια και εγω παιδια μεσα ειμαι ...screenshots απο τις προσφορες εχουμε κρατησει θελω να πιστευω .... φυσικα κ εγω μεσα... στο γερμανο την ειχα χαρισει γιατι βαρεθηκα να ασχοληθω, αλλα πλεον τερμα τα διφραγκα και οι απατεωνες..
Lothar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Χαλαρωστε λιγο, τι μανια ειναι αυτη για καταγγελια. Αν δε στειλουν δε θα χρεωσουν κιολας. Δεν ειδα διαφημιση πουθενα για τις συγκεκριμενες προσφορες για να πεις οτι τις διαφημισε χωρις να ισχυουν. Ειχε ενα αποθεμα, εβγαλε προσφορες κι σκασανε χιλιαδες παραγγελιες μεσα σε ενα σκ. Οποιοδηποτε καταστημα στην ελλαδα δε θα μπορουσε να εχει τοσα αντιτυπα. Το οτι θα μπορουσε να εχει αυτοματο συστημα κι να δειχνει τη διαθεσιμοτητα των προιοντων οπως κανει το e-shop, δεκτο. Αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να στηριξεις μια καταγελια ετσι γιατι ηθελες να παρεις παιχνιδια με 10 ευρω κι τελικα δε σου εκατσε γιατι δε προλαβες. ετσι απλα το βλεπω εγω. p.s. κι εγω εχω παραγγειλει κι ελπιζω να παραλαβω αλλα δε θα πεθανουμε κιολας.
AcceL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 είχε κανεις κανα νέο με τη παραγγελια του?????
million_voices Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Χαλαρωστε λιγο, τι μανια ειναι αυτη για καταγγελια. Αν δε στειλουν δε θα χρεωσουν κιολας. Δεν ειδα διαφημιση πουθενα για τις συγκεκριμενες προσφορες για να πεις οτι τις διαφημισε χωρις να ισχυουν. Ειχε ενα αποθεμα, εβγαλε προσφορες κι σκασανε χιλιαδες παραγγελιες μεσα σε ενα σκ. Οποιοδηποτε καταστημα στην ελλαδα δε θα μπορουσε να εχει τοσα αντιτυπα. Το οτι θα μπορουσε να εχει αυτοματο συστημα κι να δειχνει τη διαθεσιμοτητα των προιοντων οπως κανει το e-shop, δεκτο. Αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να στηριξεις μια καταγελια ετσι γιατι ηθελες να παρεις παιχνιδια με 10 ευρω κι τελικα δε σου εκατσε γιατι δε προλαβες. ετσι απλα το βλεπω εγω. p.s. κι εγω εχω παραγγειλει κι ελπιζω να παραλαβω αλλα δε θα πεθανουμε κιολας. ok πως το βλεπεις να παραγγελνουμε δεξια αριστερα στα διαφορα eshops και να μην πηγαινουμε να παραλαβουμε ετσι να πληρωνουν μεταφορικα να απασχολουν κοσμο για να κοβουν βολτες τα προιοντα τους κλπ συμφωνα με την λογικη σου δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα η θα γινουν ανθρωποι και θα σεβονται τον πελατη και το ιδιο τους το μαγαζι η να κλεισουν να πανε αλλου
DeareN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κωδικός παρραγγελίας 8893xx ακόμα νέα παραγγελία (Heavy Rain και COD MW2) πήρα και τηλ μου είπανε έχει πρόβλημα το σύστημα και θα με ενημερώσουν με mail αν πραγματοποιηθεί ή όχι....... Σε ένα άλλο φόρουμ που παρακολουθώ έγραψε ένα παιδί οτί του είπανε οτι οι παραγγελιες του σαββατου θα πραγματοποιηθούν To παιδι που τα εγραψε αυτα μου εστειλε το ακολουθο προσωπικο μηνυμα οταν του εστειλα πως εγινε τοσο νωρις η παραγγελια αλλα και που διαβασε για τις παραγγελιες του Σαββατου και μου απαντησε αυτο file sygnwmi twra ta eida. profanws kapoios exei kanei mal@kia me to e-mail mou kai to nickname mou. Den eimai egw aytos pou grafw sto forum papaswtiriou. eilikrina den exw idea. esteila msg stous administrators mpas kai vgaloun akri. Του χακαριστηκε ο λογαριασμος και τα συμπερασματα δικα σας...
MiJ16 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Που φαίνεται στο site του παπασωτηριου το status της παραγγελίας? Είναι αυτό στις υπηρεσίες μέλους, κατάσταση παραγγελιών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα