June Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μολις πηγα απο το καταστημα Θεσσαλονικης. Οι online παραγγελιες θα φυγουν απο Αθηνα, οποτε δεν ηξερε να μου πει για το τι θα παραλαβω και αν θα παραλαβω κατι.. Πηρα παντως ενα τελευταιο PES 2011 με ενα 20αρικο, μια χαρα Ειχε και καποια με 10, 15€ (οχι τις παιχνιδαρες ομως), αν θελει κανεις μπορει να παει μια βολτα να δει αν βρει κατι που τον βολευει..
nemesiskp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αυτο το "discontinued" που λετε τι διαφορες εχει;
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αυτο το "discontinued" που λετε τι διαφορες εχει; Δεν βγαίνει πιά. Έχει σταματήσει η παραγωγή γιατί είναι παλιότερο μοντέλο. Αυτό σημαίνει.
DeareN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα της καταγγελιας, πολλες φορες χρειαστηκε να κανω αλλα απο τεμπελιο και βαρεμαρα δεν εκανα παρακαλω αν φαμε το ακυρο ας μεριμνησουνε αυτοι που ξερουν για να συντονισουν και εμας τους υπολοιπους. Αν λεω αν χρειαστει...
manosfp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα της καταγγελιας, πολλες φορες χρειαστηκε να κανω αλλα απο τεμπελιο και βαρεμαρα δεν εκανα παρακαλω αν φαμε το ακυρο ας μεριμνησουνε αυτοι που ξερουν για να συντονισουν και εμας τους υπολοιπους. Αν λεω αν χρειαστει... Υπολογίστε κι εμένα για καταγγελία.
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέσα και εγώ για καταγγελία. Για να δούμε θα μπει ο Παπασωτηρίου δίπλα στον βόθρο που περιλαμβάνει eshop και γερμανό;
kantaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 σιγα μην τους κανει κανεις κατι με τις καταγγελιες σε μια διαλυμενη χωρα.παντως τα μπινελικια θα τα φανε εδω χαλαρα= http://www.papasotiriou.gr/contact.asp
DeareN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καθηστε ρε παιδια δηλαδη ο γερμανος πως εφαγε δηλαδη 90.000 προστιμο για το ιδιο θεμα?
manosfp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ας μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος για το αν επιτρέπεται να οργανωθεί μια ομαδική καταγγελία μέσω του φόρουμ.
billstamaniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τσαμπα τα ονειρα που καναμε ψηνομαι κ εγω ενημερωστε παιδια τι θα κανουμε
million_voices Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ελα κανενας νομικαριος υπαρχει εδω? ας συνταξει καποιος ενα κειμενο να το αναρτησει εδω να το ρετουσαρουμε και μετα το υπογραφουμε επωνυμα τα ονοματα μας μπορουν να ταυτοποιηθουν με τις παραγγελιες που εχουν δωθει αιντε γιατι η κοροιδια εχει και τα ορια της ps ενα χειριστηριο εχω παραγγειλει μονο και κανονικα δεν θα ασχολιομουν αλλα μου την σπανε οι μλκες δικαιολογιες τους
beez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 δεν ειμαι νομικος αλλα δεν βλεπω το λογο γιατι να μην επιτρεπεταια ομαδικη επιστολή/καταγγελιάς - μπορω να σου πω οτι θα εχει και μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο μια μεμονομένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα