Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πάρα πολλές ρε μεγάλε ...

εδώ κι ο παππούς μου από τον τάφο του παρήγγειλε για αν παίζει στο μνήμα!!!

Αρε ΜΕΓΑΛΕ Karmen. Τι άλλο να κάνω; Καραγκόμενα για φώτο έβαλα, καραγυναικείο όνομα έχω....

GIVE ME A BREAK HERE

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρε ΜΕΓΑΛΕ Karmen. Τι άλλο να κάνω; Καραγκόμενα για φώτο έβαλα, καραγυναικείο όνομα έχω....

GIVE ME A BREAK HERE

Για να βλεπω να πεφτουν συγγνωμες τωρα στο κοριτσι αντε αντε..

Δημοσ.

GIVE ME A BREAK HERE

:lol::lol:

Ρε τι πάθαμε σήμερα!

Παίδες μου φαίνεται χρειάζεται λίγο αποχή απο τις προσφορές γιατί τα έχουμε χάσει (και τα λεφτά και τα μυαλά! :P)

Δημοσ.

Δηλαδή η δικιά μου που έγινε 1.30 το χάραμα της Κυριακής;Αυτά είναι γελιότητες. Επιτέλους πρέπει τα eshops να έχουν μια στοιχειώδη επικοινωνία με το στοκ

Έχεις δίκιο φίλε και μαλλόν πρέπει να ετοιμάζονται για μεγάλο κραξίμο γιατί τους αξίζει εγινε που εγίνε αυτό το μπάχαλο και σήμερα είδα και άλλες προσφορές(PES 2011 20E και COD Black Ops 15E) πρέπει να μάθουνε να δουλεύουνε σωστα.Κοιτάχτε και πέρισυ τι έγινε

http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=14497&page=4

• Moderators
Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι το θεμα/thread εχει παρει πολυ μεγαλες διαστασεις και υπαρχουν καθαρα μονο δυο πιθανες καταληξεις (με βαση την εκβαση) :

1. = θεμα Γερμανου με ολο το θαψιμο και το μαυρισμα του μαγαζιου και τελος τα προστιμα

2. = θεμα Getitnow με το να πινουν εκατονταδες νερο στο ονομα του μαγαζιου και να αποτελουν ζωντανη διαφημιση επηρεαζοντας χιλιαδες αλλους.

Διαλεγουν και παιρνουν. Ιστορικο υπαρχει, δεδικασμενο υπαρχει, ευκολη υποθεση σχετικα.

wink.gif

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι το θεμα/thread εχει παρει πολυ μεγαλες διαστασεις και υπαρχουν καθαρα μονο δυο πιθανες καταληξεις (με βαση την εκβαση) :

1. = θεμα Γερμανου με ολο το θαψιμο και το μαυρισμα του μαγαζιου και τελος τα προστιμα

2. = θεμα Getitnow με το να πινουν εκατονταδες νερο στο ονομα του μαγαζιου και να αποτελουν ζωντανη διαφημιση επηρεαζοντας χιλιαδες αλλους.

Διαλεγουν και παιρνουν. Ιστορικο υπαρχει, δεδικασμενο υπαρχει, ευκολη υποθεση σχετικα.

wink.gif

Ρε Matrixxx το δευτερο τι το βαζεις? Αφου είδες οτι όσοι έβαλαν και βιβλία μαζι στην παραγγελία τους ηρθε ωραιοτατο e-mail οτι τα παιχνιδια εξαντληθηκαν και οτι τα βιβλια θα τους σταλουν κανονικα. Βεβαια για την κονσολα κραταω μια επιφυλαξη, που ξερεις...

• Moderators
Δημοσ.

Για την κονσολα μιλαω βασικα.

Γιατι για τα υπολοιπα βλεπουμε ηδη τα ευτραπελα:

Ακυρωσαν στον tiniako το "PS3 CONTROLLER LOGITECH CHILLSTREAM" αλλα ο αλλος φιλος που πηγε στην Πανεπιστημιου το πηρε (μερες μετα την παραγγελια του τινιακου και ολων μας - που ειναι οι κρατησεις που ειπαν σε αλλον; ΟΕΟ; )

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά εγώ το απόγευμα θα πάω από τα Σκόπια για να βάλω βενζίνη και καπνό (που έχει την μισή τιμή εκεί . τους φορους μου μέσα ) και θα ρίξω κάνα βλέφαρο τι παίζει εκεί. Πάντως για αυτό το "όσες έγιναν σαββάτο θα εξυπηρετηθούν " και εγώ κυριακή 1:30 το πρωί την έβαλα.

Δημοσ.

Μίλησα το πρωι με το κατάστημα στην στουρνάρη μηπως πάω να πάρω απευθείας απο εκει την κονσόλα.

Μου είπε οτι έχει μόνο 2 κομμάτια κρατημένα και όντως ήταν στα 200 ευρω. Δεν έχουν όμως άλλα και είχαν βγει μόνο αυτά σε προσφορά.

Συνεπώς δεν θα μπορουσαμε εμεις να ζητήσουμε να κρατηθεί η παραγγελία μεχρι να φέρουν καινουρια παραλαβή. Δεν είναι οτι έκαναν λάθος στην τιμή...

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά εγώ το απόγευμα θα πάω από τα Σκόπια για να βάλω βενζίνη και καπνό (που έχει την μισή τιμή εκεί . τους φορους μου μέσα ) και θα ρίξω κάνα βλέφαρο τι παίζει εκεί. Πάντως για αυτό το "όσες έγιναν σαββάτο θα εξυπηρετηθούν " και εγώ κυριακή 1:30 το πρωί την έβαλα.

μη ψαχνεις τσαμπα, δες π.χ εδω που παιζουν οι τιμες: http://www.technomarket.bg/browse/317

κ λογικα στα σκοπια δεν θα εχει μεγαλη φιαφορα

Δημοσ.

εεε ρε γλεντια!!! αυτα ειναι! Το βλέπω για 100 σελιδες ποστ τουλαχιστον!

Δυστηχώς ειμαι στην δουλεια και δεν έχω μπορέσει να αφιερωσω χρόνο να τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα αντιδρασουν σε περιπτωση που αναφέρω την λέξη καταγγελια...

Δημοσ.

Μίλησα το πρωι με το κατάστημα στην στουρνάρη μηπως πάω να πάρω απευθείας απο εκει την κονσόλα.

Μου είπε οτι έχει μόνο 2 κομμάτια κρατημένα και όντως ήταν στα 200 ευρω. Δεν έχουν όμως άλλα και είχαν βγει μόνο αυτά σε προσφορά.

Συνεπώς δεν θα μπορουσαμε εμεις να ζητήσουμε να κρατηθεί η παραγγελία μεχρι να φέρουν καινουρια παραλαβή. Δεν είναι οτι έκαναν λάθος στην τιμή...

δηλαδη αν περιμενουμε να φερουν καινουργια παραλαβη μπορουμε να παρουμε ps3 με 200 ευρώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...