tigersgate6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 σιγα σιγα αχνοφαινεται μια καταγγελια ....
nemesiskp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μερικοι παντως πιστευω να παρουν οτι παραγγειλανε.Ελπιζω μονο να μην κρατησουν σειρα προτεραιοτητας γιατι παραγγειλα απο τους τελευταιους.
million_voices Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Όλοι θα πάρουμε κάτι που θα είναι από κρέας. με νευρα
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι λες? το σηκωσε μια τυπισσα το τηλεφωνο , μα μου σου του , δεν μπορω να δω τπτ , εχει πεσει το συστημα May day may Day voulw8a ... Tο παιζω ανυποψιαστος και την ρωταω ποιος ο λογος και μου ειπε χιλιαδες παραγγελιες το ΣΚ κτλπ Στην ερωτηση αν θα εξυπηρετηθουν μου απαντησε θα σας ερθει mail σχετικα με την παραγγελια σας. (mail Oou bugger we are SOooO sorry - να προσθεσω εγω) ... . . . - - - . . . (το may day ή αλλιώς S.O.S. στον διεθνή κώδικα σημάτων (Μορς) ραδιοεπικοινωνίας.) Στο θέμα μας, απο ότι φαίνεται πάνε να μας γλυτώσουν απο τα έξοδα οι άνθρωποι να ναι καλά! Να ρωτήσω κάτι όμως και εγώ που έχω απορία, και μια επίσημη απάντηση θα ήταν καλό να υπήρχε για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Είναι αρχικά σαφές και κατανοητό απο όλους μας πιστεύω ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν χιλιάδες παραγγελίες (αν είναι όντως τόσες) και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές και οι προσφορές αυτές ξεκίνησαν μεσοβδόμαδα της περασμένης εβδομάδας, γιατί το Σάββατο πρίν το κλείσιμο δεν ενημερώθηκε το απόθεμα του ηλεκτρονικού καταστήματος και οι τιμές των ισχυουσών προσφορών ώστε να αποφευχθεί αυτό το μπάχαλο που θα δημιουργείτο? Και αν και εφόσον ενημερώθηκε όπως έπρεπε και οι προσφορές αυτές ήταν πράγματι σε ισχύ το Σάββατο μετά το κλείσιμο, αναμένουμε τότε όπως είναι λογικό να παραλάβουν τουλάχιστον κάποιοι απο αυτούς που παρήγγειλαν πρώτοι και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ελπίζω φυσικά να τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. Αυτά απο μένα.
efo355 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ολοι θα πάρουμε παιδιά το τρίτο το μακρύτερο
AcceL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κωδικός παρραγγελίας 8893xx ακόμα νέα παραγγελία (Heavy Rain και COD MW2) πήρα και τηλ μου είπανε έχει πρόβλημα το σύστημα και θα με ενημερώσουν με mail αν πραγματοποιηθεί ή όχι.......
dpress Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά όλες οι τιμές που αναγράφονται στο site ισχύουν κανονικά. Μόλις γύρισα από το κατάστημα της Πανεπιστημίου όπου πήρα Pro Evolution Soccer 2011 (ps3) 20 euro, Call of Duty, Black OPS 15 (ps3) euro και το χειρηστήριο logitech με 5 euro (αν και έχει αποσυρθεί από το site, στο κατάστημα το είχε). Από ότι είδα τα τηλέφωνα για παραγγελίες έπεφταν βροχή.
DeareN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κωδικός παρραγγελίας 8893xx ακόμα νέα παραγγελία (Heavy Rain και COD MW2) πήρα και τηλ μου είπανε έχει πρόβλημα το σύστημα και θα με ενημερώσουν με mail αν πραγματοποιηθεί ή όχι....... Παιδιά όλες οι τιμές που αναγράφονται στο site ισχύουν κανονικά. Μόλις γύρισα από το κατάστημα της Πανεπιστημίου όπου πήρα Pro Evolution Soccer 2011 (ps3) 20 euro, Call of Duty, Black OPS 15 (ps3) euro και το χειρηστήριο logitech με 5 euro (αν και έχει αποσυρθεί από το site, στο κατάστημα το είχε). Από ότι είδα τα τηλέφωνα για παραγγελίες έπεφταν βροχή. Απο αυτα τα 2 μηνυματα καταλαβαινει κανεις τι μπαχαλο γινεται στην εταιρια. Και εγω που ειμαι 8895χχ επαψα τωρα να ελπιζω
AcceL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σε ένα άλλο φόρουμ που παρακολουθώ έγραψε ένα παιδί οτί του είπανε οτι οι παραγγελιες του σαββατου θα πραγματοποιηθούν
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Απο αυτα τα 2 μηνυματα καταλαβαινει κανεις τι μπαχαλο γινεται στην εταιρια. Και εγω που ειμαι 8895χχ επαψα τωρα να ελπιζω dum spiro spero να λες. Παιδιά κάντε λίγο υπομονή να δούμε αντιμετώπιση. Πραγματικά έχω απορία τι και πως θα γίνει. Όπως είπε και ο lionheart έχω και εγώ τα ίδια ερωτήματα. Αν και δεν έχω παραγγείλει κάτι, ποντάρω στη φήμη του σαν εταιρία. Κακώς θα πείτε μερικοί που έχετε αρχίσει και απογοητεύεστε, αλλά ας δώσουμε μία πίστωση χρόνου. Το να λέμε εδώ διάφορα του στυλ είναι σαν το πλαίσιο ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλες παρομοιώσεις, δεν βγάζει πουθενά νομίζω. Είναι λογικό να έχουν πέσει πάρα πολλές παραγγελίες. Υπομονή λοιπόν
kanari Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 dum spiro spero να λες. Παιδιά κάντε λίγο υπομονή να δούμε αντιμετώπιση. Πραγματικά έχω απορία τι και πως θα γίνει. Όπως είπε και ο lionheart έχω και εγώ τα ίδια ερωτήματα. Αν και δεν έχω παραγγείλει κάτι, ποντάρω στη φήμη του σαν εταιρία. Κακώς θα πείτε μερικοί που έχετε αρχίσει και απογοητεύεστε, αλλά ας δώσουμε μία πίστωση χρόνου. Το να λέμε εδώ διάφορα του στυλ είναι σαν το πλαίσιο ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλες παρομοιώσεις, δεν βγάζει πουθενά νομίζω. Είναι λογικό να έχουν πέσει πάρα πολλές παραγγελίες. Υπομονή λοιπόν Τι πάρα πολλές ρε μεγάλε ... εδώ κι ο παππούς μου από τον τάφο του παρήγγειλε για αν παίζει στο μνήμα!!!
originalhoyas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σε ένα άλλο φόρουμ που παρακολουθώ έγραψε ένα παιδί οτί του είπανε οτι οι παραγγελιες του σαββατου θα πραγματοποιηθούν Δηλαδή η δικιά μου που έγινε 1.30 το χάραμα της Κυριακής;Αυτά είναι γελιότητες. Επιτέλους πρέπει τα eshops να έχουν μια στοιχειώδη επικοινωνία με το στοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα