tigersgate6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Και στο status σας σας λεει νεα παραγγελία ε? ΟΚ ευχαριστω το ιδιο λεει και σε εσενα ?αντε για να δουμε....
Thrylos7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια....το 1/1 δεν ειναι ΣΤΑΔΙΟ της παραγγελιας, ΜΕΡΟΣ ειναι. Δειτε το παραδειγμα του Τινιακου πιο πριν που του τη σπασανε σε 2 μερη και στο ενα βαλανε αυτα που ακυρονονται (τις "προσφορες" δηλαδη...) και στο αλλο κατι βιβλια που ειχε παρει και θα τα στειλουν κανονικα...
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 επομένως αυτό που θα έχει γίνει είναι ότι πολύ απλά εξαντλήθηκαν τα αποθέματα.. και είναι λογικό..πόσα τεμάχια λέτε να είχε στο ράφι ? Ας ενημέρωνε το site να λέει εξαντλημένο και να μην πέσουν νέες παραγγελίες.
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ε θα με κάνεις να το ξαναπώ. ΠΑΡΕΛΑΒΕ πρώτα και κερνάω και τα μεταφορικά. "Ντεν έκει βάλει κονσόλα ps3 καρντιά μου γιατί έκει ήντη... 3 games και 2 αξεσουάρ έκει βάλει μόνο ..."
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 "Ντεν έκει βάλει κονσόλα ps3 καρντιά μου γιατί έκει ήντη... 3 games και 2 αξεσουάρ έκει βάλει μόνο ..." Καλά θα σε κεράσω i7
originalhoyas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Περιγραφή παραγγελίας: hoyas No. 890721 Ακόμα νέα παραγγελία και σε μένα
guardianx71 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ ακόμη νέα παραγγελία με νο. 89067χ . Παιδιά επειδή είχα ψηθεί για ps3 και από παπασωτηρίου βλέπω να τρώμε άκυρο , και μιας και δεν απέχω και πάρα πολύ με το αυτοκίνητο, ξέρει κανείς τί τιμές παίζουν τα ps3 σε Βουλγαρία - Σκόπια ή αν υπάρχουν στα duty free τους?
originalhoyas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ ακόμη νέα παραγγελία με νο. 890672 . Παιδιά επειδή είχα ψηθεί για ps3 και από παπασωτηρίου βλέπω να τρώμε άκυρο , και μιας και δεν απέχω και πάρα πολύ με το αυτοκίνητο, ξέρει κανείς τί τιμές παίζουν τα ps3 σε Βουλγαρία - Σκόπια ή αν υπάρχουν στα duty free τους? Για Σκόπια και Βουλγαρία δεν ξέρω αλλά αν κρίνω από Τουρκία οι τιμές πρέπει να είναι πάνω κάτω ίδιες.
guardianx71 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ρωτάω γιατί πριν απο 2 χρόνια που είχα πάει θυμάμε ότι Βουλγαρία στις Tv ,aircondition καμερες , ψυγεία κτλ , είχε αρκετά καλύτερες τιμές από Ελλάδα και έχουν και άλλο φπα
panagiotisr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ με παραγγελία 8904ΧΧ που έγινε το Σαββατόβραδο κατά τις 23:00 αναμένω την αντίδραση του καταστήματος. Χλωμό με βλέπω όμως γιατί δε νομίζω να υπήρχαν εκατοντάδες κονσόλες. Ενημερωτικά, πλήρωσα με πιστωτική κάρτα.
papeipa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι λες? το σηκωσε μια τυπισσα το τηλεφωνο , μα μου σου του , δεν μπορω να δω τπτ , εχει πεσει το συστημα May day may Day voulw8a ... Tο παιζω ανυποψιαστος και την ρωταω ποιος ο λογος και μου ειπε χιλιαδες παραγγελιες το ΣΚ κτλπ Στην ερωτηση αν θα εξυπηρετηθουν μου απαντησε θα σας ερθει mail σχετικα με την παραγγελια σας. (mail Oou bugger we are SOooO sorry - να προσθεσω εγω) ...
nemesiskp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλα παρουμε δεν παρουμε,δεν νομιζω να το μαθουμε ολοι σημερα.Απο αυριο μεθαυριο.Αντε και καλα κουραγια.
PlutoNick Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Όλοι θα πάρουμε κάτι που θα είναι από κρέας.
originalhoyas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μόνο μη δεν μάθουμε ποτέ, όπως έγινε και με τον Γερμανό την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιοι ακόμη περιμένουν ενημέρωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα