Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που πλήρωσε με πιστωτική?

Εμένα ακόμα εμφανίζεται σαν "ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" με κωδικό παραγγελίας περίπου 890920... την έκανα ξημερώματα Κυριακής

Καποιος που να είναι περίπου στις ίδιες ώρες?

Δημοσ.

Kαι εμένα σαν "ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" μου το εμφανίζει ακόμα, απο Σάββατο 9 το βράδι που την έκανα.

Για να δούμε αν θα παραλάβει κανείς.

Φανταστείτε τι έγινε, εμένα η παραγγελία είναι 8901xx απο το βράδι του Σαββάτου και τα ξημερώματα Κυριακής έφτασε 8909xx και συνεχίζει.... χαμός!

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που πλήρωσε με πιστωτική?

Εμένα ακόμα εμφανίζεται σαν "ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" με κωδικό παραγγελίας περίπου 890920... την έκανα ξημερώματα Κυριακής

Καποιος που να είναι περίπου στις ίδιες ώρες?

Φαντάσουν εγώ την έκανα Σάββατο βράδυ και εχει κωδικό 890533.Δηλαδή σε 3-4 ώρες περίπου 387 παραγγελίες.

Δημοσ.

891379 εμενα, νεα παραγγελια και μενα ακομα. Δεν το βλεπω. Μαλλον εχει μπουκωσει όχι μονο το συστημα τους. Εχουν μπουκωσει και οι ιδιοι και δεν ξερουν τι να κάνουν με τον ογκο των παραγγελιών. Το πιο πιθανο ειναι να φαμε ένα μαζι ακυρο και μετα αυτοι να φανε μια ομαδικη καταγγελία!

Δημοσ.

Φαντάσουν εγώ την έκανα Σάββατο βράδυ και εχει κωδικό 890533.Δηλαδή σε 3-4 ώρες περίπου 387 παραγγελίες.

Καν'τες 675 τις παραγγελιες του σαββατου αν κρινω απο τον αριθμο μου...

Δημοσ.

Και μένα η παραγγελία παραμένει σαν νέα παραγγελία κ την έκανα Κυριακή πρωί πρωί. Την έχω βάλει με αντικαταβολη όμως. 891057 στις 8 το πρωί της Κυριακής . Οι παραγγελίες έπεσαν βροχή.. Να πάρουμε ομπρέλα, γιατί έρχονται κ τα άκυρα βροχή.

Δημοσ.

892065 στην χθεσινοβραδυνη 2η παραγγελια!!!!

1η παραγγελια 890460....

Μιλαμε για τουλαχιστον 1500 παραγγελιες μεσα στο ΣΚ

Δημοσ.

Kαι εμένα σαν "ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" μου το εμφανίζει ακόμα, απο Σάββατο 9 το βράδι που την έκανα.

Για να δούμε αν θα παραλάβει κανείς.

Φανταστείτε τι έγινε, εμένα η παραγγελία είναι 8901xx απο το βράδι του Σαββάτου και τα ξημερώματα Κυριακής έφτασε 8909xx και συνεχίζει.... χαμός!

891*** μεσημερι κυριακής... :shock:

Δημοσ.

Απο Παρασκευή βράδυ μέχρι τώρα πρέπει να έχει πιάσει 3000αρο άνετα.Αυτοί να έχουν το πολύ 40-50 ps3 οπότε καταλαβαίνετε πως θα πάει το θέμα.

Δημοσ.

890889 εδω, και ειναι ακομα σε φαση "νεα παραγγελια" χωρις καποια ακυρωση. Δε νομιζω οτι λεει κατι....αναμενω την ακυρωση μεχρι το απογευμα... ΑΝ γινει το θαυμα...καλως, αλλα απ'οτι καταλαβαινω για να γινει πρεπει να ειχε καμια 500αρια και βαλε κομματια που προηγουνται απο το δικο μου....ενω υποθετω οτι πανω απο 50 δε παιζει να ειχε στο κατηργημενο 250αρι...

Δημοσ.

892065 στην χθεσινοβραδυνη 2η παραγγελια!!!!

1η παραγγελια 890460....

Μιλαμε για τουλαχιστον 1500 παραγγελιες μεσα στο ΣΚ

Βάλε καμιά 300αριά ακόμα...892324 , και την έκανα 1 με 2 σήμερα το πρωί :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...