Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το τηλ για τις online παραγγελίες ειναι διαφορετικό και φυσικα δεν το σηκώνουν καν (για την ακριβεια ρίχνουν επιτηδες τη γραμμή). Τους ειχα για σοβαρό καταστημα...

Για να δουμε, εμενα ακμα δεν εχουν ακυρωθεί.

Δημοσ.

Για τις online παραγγελίες μου είπαν ότι έχει crasharei το σύστημα (?) από τον όγκο, και αποκλείετε να καλυφθούν όλες.

Έρε γλέντια.

Θέλω να δω αν υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ που να πάρει game με 10 ευρώ από την όλη ιστορία.

Δημοσ.

Για τις online παραγγελίες μου είπαν ότι έχει crasharei το σύστημα (?) από τον όγκο, και αποκλείετε να καλυφθούν όλες.

Έρε γλέντια.

Θέλω να δω αν υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ που να πάρει game με 10 ευρώ από την όλη ιστορία.

είδε χαρα στα σκελια του το site! :-D

άντε να δουμε τη σοβαρότητα τους (υ.γ. συνεργάζομαι και πολύ με παπασωτηρίου προσωπικα...)

Δημοσ.

Οργάνωση ε; :P :lol: :lol:

1 άντε 2 καταστήματα να έχουν οργάνωση στο Ελλάδα.Κρίμα είναι πάντως γιατί είχα ψηθεί άγρια για ps3.Τώρα ξενέρα.

το τηλ για τις online παραγγελίες ειναι διαφορετικό και φυσικα δεν το σηκώνουν καν (για την ακριβεια ρίχνουν επιτηδες τη γραμμή). Τους ειχα για σοβαρό καταστημα...

Για να δουμε, εμενα ακμα δεν εχουν ακυρωθεί.

Δεν είναι το μόνο κατάστημα που το κάνει αυτό.Μόνο το πλαισιο το σηκώνει σε λιγότερο απο 20 δευτερόλεπτα.

Έρε γλέντια.

Ναι ο ίδιος ο Παπασωτηρίου θα πάρει 2-3.Μετά τέλος.

Δημοσ.

Δε με στεναχωρεί αν είναι απατεώνας ο παπασωτηρίου με στεναχωρεί το διαλυμένο κράτος μας που δεν μπορεί να τον μαζέψει αυτόν και πολλούς άλλους..... :fear:

Δημοσ.

Πριν απο 5 λεπτά στο Παπ της Πανεπιστημίου ρώτησα για την κονσόλα:

"Kονσόλες PS3 έχετε?"

"Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλες κρατημένες." Κοιτάει στο PC και λέει,

"Ναι Στουρνάρη τις έχουν κρατήσει όλες, υπάρχει μία στο Μαρούσι"

"Αν την κλέισω από το Net?"

"Δεν ξέρω τι θα γίνει, αφού φαίνονται όλες κρατημένες"

Φεύγοντας του λέω για να δω ότι κατάλαβε,

"Εννοω αυτήν με τα 200 €"

"Ναι ξέρω..." με νόημα ότι θα έχει γίνει χαμός από το πρωί.

Αρα δεν ηταν λάθος τιμολόγηση, υποθέτω ότι θα εξυπηρετηθούν για οσους καλύψει το στοκ.

Το 250 gb στο wiki το δείχνει discontinued ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

Δευτερη ακυρωση στο καπακι.Δε στελνουν τιποτα λοιπον.Τουλαχιστον περυσι 17/1/10 που ειχαν κανει το ιδιο εστειλαν οτι υπηρχε.Τωρα γινεται αυτοματα cancel. Ελληνικη πραγματικοτητα βεβαια, δεν μου κανει εντυπωση.Μαγαζι που εχει 360 μερες τον χρονο ολα τα games σταθερα στα 60-70ε και 5μερες προσπαθει να ξεστοκαρει.Φοβερη πολιτικη.

Δεν πειραζει, υπαρχει παντα το zavvi και το net γενικα :)

Δημοσ.

Δε με στεναχωρεί αν είναι απατεώνας ο παπασωτηρίου με στεναχωρεί το διαλυμένο κράτος μας που δεν μπορεί να τον μαζέψει αυτόν και πολλούς άλλους..... :fear:

Οι νόμοι φταίνε.Αυτοί τους προφυλάσσουν απο το να φάνε πρόστιμο κανα 2-3 εκατομμύρια.Αν έπρεπε να τα πληρώσουν υποχρεωτηκά δεν θα γινόταν ότι γίνεται σχεδόν κάθε φορά που βλέπουμε και καλά προσφορά που αξίζει.

Δημοσ.

Δευτερη ακυρωση στο καπακι.Δε στελνουν τιποτα λοιπον.Τουλαχιστον περυσι 17/1/10 που ειχαν κανει το ιδιο εστειλαν οτι υπηρχε.Τωρα γινεται αυτοματα cancel. Ελληνικη πραγματικοτητα βεβαια, δεν μου κανει εντυπωση.Μαγαζι που εχει 360 μερες τον χρονο ολα τα games σταθερα στα 60-70ε και 5μερες προσπαθει να ξεστοκαρει.Φοβερη πολιτικη.

Δεν πειραζει, υπαρχει παντα το zavvi και το net γενικα :)

Στο τέλος να κάνουμε καταμέτρηση πόσες άκυρες φάγαμε.Να δούμε και τι στοκ είχε το υπερκατάστημα.

Δημοσ.

Πήρα εγώ για κάτι παιχνίδια που είχα παραγγείλει και μου είπε ότι αν υπήρχαν διαθέσιμα την στιγμή που έγινε η παραγγελία τότε έχουν δεσμευτεί και θα αποσταλούν σε 1 εργάσιμη αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν όντος δεσμεύτηκαν ή όχι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα ενημερωθώ με email είπε (φαντάζομαι ακύρωση :-( )

Δημοσ.

οι πιθανοτητες να παραλαβουμε εδω και στο public τεινανε στο -οο (με τα δεδομενα της μπανανιας που ειναι γνωστα σε ολους)

τα ειχα γραψει παραπανω

ουτε σοβαρες επιχειρησεις ειναι ουτε σοβαροι καταναλωτες ειμαστε

μαυρο και σε αυτους λοιπον

βασικα μαυρο σε ολες τις ελληνικες επιχειρησεις και αγορες μονο απο εξωτερικο ,απο εδω μονο απο ευκαιριακες προσφορες

μονο ετσι θα βαλουν μυαλο

νομοι κλπ ειναι για σοβαρα κρατη ,για εμας εδω λιζα μπανανα και ο σωζων εαυτο σωθειτο

Δημοσ.

2103807370 αυτό μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο ότι είναι το τηλέφωνο για τις online παραγγελίες αλλά δεν το σηκώνει κανείς <_<

Δημοσ.

2103807370 αυτό μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο ότι είναι το τηλέφωνο για τις online παραγγελίες αλλά δεν το σηκώνει κανείς <_<

Το περίεργο θα ήταν να το σήκωναν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...