Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακο στο Ο.Π.Α.(ασοεε)

LunaDark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Κανει κανεις μεταπτυχιακο στο ΟΠΑ?

Επιλεχθηκα για το προγραμμα Διοικηση Υπηρεσιων και δεν ξερω τι να κανω...εχει ξανεις πληροφοριες?

Αξιζει τα 6500?????

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα....είναι καλό το πρόγραμμα; Σαφέστατα. Το θέμα είναι σου κάνει εσένα και αν ευθυγραμίζεται με τα ενδιαφέροντα και τους επαγγελματικούς στόχους σου.

Δημοσ.

Το βασικο μου πτυχιο ειναι στην κοινωνιολογια οποτε πιστευω πως θα μου δωσει καποια βοηθεια....Απλα μου φανηκαν πολλα τα χρηματα και αναρωτιεμαι αν θα κανω αποσβεση....

Δημοσ.

Το βασικο μου πτυχιο ειναι στην κοινωνιολογια οποτε πιστευω πως θα μου δωσει καποια βοηθεια....Απλα μου φανηκαν πολλα τα χρηματα και αναρωτιεμαι αν θα κανω αποσβεση....

φίλε η απόσβεση σε αυτό το θέμα είναι πολύ σχετική και μη μετρήσιμη..

σίγουρα ένα μεταπτυχιακό σου δίνει το κάτι παραπάνω,σίγουρα υπερτερείς απ'το να μην είχες τίποτα.

το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις εσύ,και με τι θέλεις να ασχοληθείς.

μήπως να κοίταζες και μεταπτυχιακά προγράμματα στο εξωτερικό?σιγουρά πιο ακριβά αλλά..

πάντως ασοεε έχει πολύ καλά μεταπτυχιακά,είναι αξιόλογη σχολή με σοβαρούς καθηγητές..θέλη σκέψη

Δημοσ.

έχει η ψωροκώσταινα μεταπτυχιακά που πληρώνεις 6500€ για διδακτρα...; και γιατι να μην πας στο imperial που δεν κανουν καταληψεις? :rolleyes:

Σοβαρα τώρα: Αν θες να κανεις αποσβεση, με αυτά τα λεφτά, βγες εξω και μεινε εξω λίγο καιρό (ή και πολυ αν μπορείς)

Δημοσ.

έχει η ψωροκώσταινα μεταπτυχιακά που πληρώνεις 6500€ για διδακτρα...; και γιατι να μην πας στο imperial που δεν κανουν καταληψεις? :rolleyes:

Σοβαρα τώρα: Αν θες να κανεις αποσβεση, με αυτά τα λεφτά, βγες εξω και μεινε εξω λίγο καιρό (ή και πολυ αν μπορείς)

Κι όμως έχει.

Επίσης πιστεύω πως δεν αξίζουν τόσα χρήματα τα μεταπτυχιακά. ΑΣΟΕΕ όπως λέμε LSE :shock:

Δημοσ.

δεν ειναι και τοσο ευκολο να βγεις εξωτερικο...τα μαθηματα που γινονται στα αγγλικα θα ειναι εμποδιο καθως και το υψηλο κοστος διαβιωσης.....επισης πιστευω πως και το θεμα του μαστερ ειναι καλο...απλα πολλα τα λεφτα γμτ...

Δημοσ.

Συγχαρητηρια για την επιλογη, το Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων ειναι απο τα καλυτερα στον κλαδο που επελεξες.Αν αντεχεις οικονομικα go for it.

Δημοσ.

alan tnx!

Πιστευω πως για ελλαδα ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη...απλα προσπαθω να συλλεξω αποψεις για τι κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του το συγκεκριμενο προγραμμα καθως και εαν μπορω να "σωσω" την επαγγελματικη μου αποκατασταση λογω του προβληματικου βασικου μου πτυχιου(κοινωνιολογια).

Οικονομικα θα με στηριξει η οικογενεια τοσο στα διδακτρα οσο και στα εξοδα διαμονης...απλα χαλασα πολλα χρηματα μεχρι τωρα για την μορφωση μου και αναρωτιεμαι αν αξιζει να χαλασω κι αλλα...

Ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση και γι αυτο ρωταω στο φορουμ...

Εν τελει τα μεταπτυχιακα της ασοεε και δη αυτο που σκεφτομαι να κανω(Διοικηση Υπηρεσιων κατευθυνση επικοινωνιας, δημοσιων σχεσεων,διαφημησης)

εχουν καποιο κυρος στην αγορα?

Δημοσ.

Τα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό δεν είναι φθηνότερα?? Σίγουρα ο ζωή μπορεί να είναι πιο ακριβή

αλλά αν μείνεις σε εστία τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Κοίτα μια γρήγορη ματιά που έριξα εδώ για κάτι σχετικά με την δικιά μου ειδικότητα, έχω καιρό μέχρι να τελειώσω αλλά τέσπα, βρήκα στην Γερμανία μεταπτυχιακό 3 εξαμήνων με 450 ευρώ το καθένα. Επειδή τυχαίνει να μένω και σε εστία στην Γερμανία τωρα το ενοίκιο που δίνω είναι 230 με όλα μέσα. Το μέγιστο που έχω ακούσει είναι 300 ευρώ το μήνα. Αν δεν μένεις με τους δικούς σου και θα νοικιάζεις τότε θες 300 ευρώ το λιγότερο μόνο για το νοίκι.

Δημοσ.

Κοίτα μια γρήγορη ματιά που έριξα εδώ για κάτι σχετικά με την δικιά μου ειδικότητα, έχω καιρό μέχρι να τελειώσω αλλά τέσπα, βρήκα στην Γερμανία μεταπτυχιακό 3 εξαμήνων με 450 ευρώ το καθένα. Επειδή τυχαίνει να μένω και σε εστία στην Γερμανία τωρα το ενοίκιο που δίνω είναι 230 με όλα μέσα. Το μέγιστο που έχω ακούσει είναι 300 ευρώ το μήνα. Αν δεν μένεις με τους δικούς σου και θα νοικιάζεις τότε θες 300 ευρώ το λιγότερο μόνο για το νοίκι.

ωπ ωραία σελιδούλα αυτή φίλε μου!απ´ότι βλέπω έχει πάρα πολλά!και έψαχνα κάτι τέτοιο...

(ξενέρωσα με τα requirements..αχχ)

Δημοσ.

για γερμανια δεν εχω κοιταξει καθολου....για αγγλια και ολλανδια σκεπτομουν....

οποτε λετε αφου θα φυγει που θα φυγει το δεκαχιλιαρο να το δωσω για εξωτερικο?

Νομιζα πως και η ασοεε εχει καλα rankings....

Δημοσ.

Η ειδικότητά σου είναι εντελώς θεωρητική μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα μια χαρά. Η ζωή απ την άλλη στο εξωτερικό, μπορεί να μην είναι τόσο ακριβή όσο της Ελλάδας σε σχέση πάντα το πως ζει καθένας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...