triptico Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδια, έχω συνδεση στο ιντερνετ με wireless router. Εχω επίσης ένα σταθερό υπολογιστη συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet στον ρουτερ. Αρκετα συχνά βλέπω ποδοσφαιρο από διαφορα site που προσφερουν streaming αλλα θα ηθελα να μπορώ να στελνω με ασύρματο τρόπο την εικόνα στην TV που όμως είναι σε άλλο δωμάτιο. Η TV δεν έχει θυρα ethernet ή wifi αλλά έχει usb και hdmi. Υπάρχει λύση με κόστος max 100 ευρώ?
katsikoula Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 υπαρχουν μηχανηματα που συνδεονται με την πηγη (pc) και στελνουν την εικονα ασυρματα στον δεκτη (tv). τωρα για περισσοτερες πληροφοριες οπως η τιμη θα περιμενεις απαντηση απο καποιον αλλον χρηστη
VasKag Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ειχα παρει αυτο εδω πριν χρονια... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802346 ακριβως δεν θυμαμαι αλλα ηταν σιγουρα κατω απο 100 ευρω. πρεπει να ηταν γυρω στα 50. ειμαι σχετικα ευχαριστημενος αν σκεφτεις οτι το ο υπολογιστης ειναι σε διαφορετικο διαμερισμα απο την τηλεοραση αλλα στον ιδιο οροφο. για ταινιες δε το συνιστω αλλα για streaming videos αγωνων που το χρησιμοποιω εγω ειναι υποφερτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.