Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Χτες είδα για 283628271727271728η φορά το πράσινο μίλι και πραγματικά όσες φορές και να το δω δε βαριεμαι!!!! Εσάς σας αρέσει αυτή η ταινια????
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Την έχω δει 3 φορές λιγότερες από σενα αλλά μου αρέσει εξίσου.
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αυτή η ταινία με έχει προβληματίσει. Ναι, δάκρυσα κι εγώ στην επίμαχη σκηνή, ωστόσο θεωρώ στοχευμένο όλο αυτό. Θέλω να πω, σε προδιαθέτει σε όλη την διάρκεια της ταινίας για εκείνο το πολύ συγκινητικό, κομβικό, σημείο. Έχω ένα σφίξιμο μέχρι που φτάνει εκεί η ταινία. Μοιάζει με παιδικό, με παραμύθι. Σαν να με εκβιάζει επίμονα και επίπονα, σαν να περνάω από μια δοκιμασία μέχρι που φτάνω την λύτρωση. Πολύ mainstream για τα γούστα μου. Παρόλα αυτά, 7/10.
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Και μένα μ'αρέσει δεν λέγω, αλλά κάποια στιγμή το καταλαβαίνεις ότι είναι τρίωρη και κάπου κουράζεσαι. Ευτυχώς όχι πολύ μακριά απο το τέλος. Αν είχα πάντως να διαλέξω ανάμεσα στο πράσινο μίλι και στην Τελευταία Έξοδο, 1000 φορές την Έξοδο. Χτες είδα για 283628271727271728η φορά το πράσινο μίλι Σου έχω πει 1,000,000,000,000,000,000,000 φορές να μην είσαι υπερβολικός.
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ποτε δεν ξετρελαθηκα με αυτην την ταινια
the_end Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Πολύ κακό για το τίποτα. Παρότι ο συνδυασμός King-Darabont φαίνεται να'χει μεγάλη πέραση, το green mile είναι κακή ταινία. Αφελές σενάριο, τραβηγμένοι χαρακτήρες, παλιός, καλός, εμετικός Tom Hanks, ανελέητη προσπάθεια για να εκβιάσει συναίσθημα (μέχρι και ποντίκια επιστρατεύτηκαν), υπερβολική (σα να βλέπεις 60 minutes σε δυο ώρες) διάρκεια για πει ελάχιστα πράγματα. Kαι περισσότερο απ'όλα άσχημη προσέγγιση. Δηλαδή οκ, το σενάριο, οι χαρακτήρες κτλ δε μ'αρέσουν. Τα παίρνει και τα κάνει ακόμα χειρότερα ο Darabont. Στα λίγα θετικά ο Dunkan, χωρίς να ενθουσιάζει πάντως. Μακάρι να έφτανε το επίπεδο του (καρα-υπερτιμημένου μεν, αρκετά καλού δε) Shawsank Redemption. ps: τα παραπάνω αφορούν την ταινία, μη μου πει κανείς για τον King και το βιβλίο, δεν έχω ιδέα. ps: κριτική 3ετίας και βάλε αλλά ακόμα αντιπροσωπευτική.
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ps: τα παραπάνω αφορούν την ταινία, μη μου πει κανείς για τον King και το βιβλίο, δεν έχω ιδέα. Με αναγκαζεις ομως να σου πω οτι το ποντικι υπαρχει και στο βιβλιο, παιζοντας πολυ σημαντικο ρολο στο character development. Οποτε δεν θα το ελεγα "κολπο" για να βγαλει συναισθημα. Κατα τ'αλλα μια χαρα ταινιουλα ηταν (σε σχεση με τα αισχη που εχουν γυριστει βασισμενα στα εργα του King) αλλα οταν το ειχα διαβασει μου φανηκε και εμενα περιεργη η ιστορια. Δεν μας ειχε συνηθισει σε τετοιου ειδους βιβλια. Πολυ συγκινητικο.
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Και μένα μ'αρέσει δεν λέγω, αλλά κάποια στιγμή το καταλαβαίνεις ότι είναι τρίωρη και κάπου κουράζεσαι. Ευτυχώς όχι πολύ μακριά απο το τέλος. Αν είχα πάντως να διαλέξω ανάμεσα στο πράσινο μίλι και στην Τελευταία Έξοδο, 1000 φορές την Έξοδο. Προς τι η σύγκριση; Επειδή είναι και τα 2 βασισμένα σε βιβλία του βασιλιά ή έχουν κι άλλα κοινά που δεν τα ξέρω (π.χ. ίδιος σκηνοθέτης);
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνώ σε κάποια σημεία! Στο μεταξύ, Πέμπτη και Παρασκευή είδα το βράδυ τις ταινίες του STAR και ξαναείδα επίσης το Gran Torino για 2η φορά! Κυριολεκτικά το έβλεπα σαν να το έβλεπα για Πρώτη φορά, αλλα και τις 2 φορές που το έχω δει με χάλασε το τέλος!
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Προς τι η σύγκριση; Επειδή είναι και τα 2 βασισμένα σε βιβλία του βασιλιά ή έχουν κι άλλα κοινά που δεν τα ξέρω (π.χ. ίδιος σκηνοθέτης); Ναι για τον Κινγκ μιλάω. Στο μυαλό μου το μίλι και η έξοδος είναι απόλυτα συνυφασμένα, και επειδή είναι και τα δυο σχετικά με φυλακή.
kk1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 εμενα δε μου πολυ αρεσε... νταξει ειναι ωραια ταινια συμφωνω αλλα μεχρι εκει δε μου κανει κατι το συγκλονιστικο. Η τελευταια εξοδος απο την αλλη ειναι πολυ καλυτερη την εχω δει καμια 10αρια φορες.......
konnak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Τη θεωρώ τρελά υπερεκτιμημένη. ΟΚ, χαριτωμένη ιστορία, πολύ παραμύθι βέβαια (υπάρχουν οι τέρμα καλοί και οι τέρμα κακοί), σαν περιεχόμενο και νόημα δεν έχει απολύτως τίποτα να δώσει, ένα μήνυμα ρε αδερφέ, κάτι που να δικαιολογεί τη συγγραφή βιβλίου ΚΑΙ το γύρισμα ταινίας γι' αυτή την ιστορία, γενικά μου κάνει τρελή εντύπωση που αρέσει τόσο πολύ σε τόσο πολλούς. Η Τελευταία Έξοδος, ναι, μάλιστα, έχει και κάτι να πει, έχει και μια ίντριγκα, έχει και έναν Μόργκαν Φρήμαν. Αλλά το πράσινο μίλι βαριέμαι ακόμα και να το ξαναδώ (το είχα δει πριν καμια 10αριά χρόνια).
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει καλό το Πράσινο Μίλι αλλά είναι αμαρτία να στο συγκρίνουμε με το Shawshank. Απλά το ένα παίζει Super League και το άλλο Football League 1 (για να μην πω 2).
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Η Τελευταία Έξοδος, ναι, μάλιστα, έχει και κάτι να πει, έχει και μια ίντριγκα, έχει και έναν Μόργκαν Φρήμαν. Γιατι ρε συ, δεν έχει και έναν Tim Robbins?
konnak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καλός και ο Τιμ, αλλά ο Φρίμαν είναι all-time favourite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.