hammerd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδια θελω να φτιαξω ενα site στο ιντερνετ για ενα μαγαζι οχι e-shop απλα διαφημιση θα κανει.. δεν εχω ομως ιδεα απο τετοια πραγματα και θα θελα την συμβουλη σας σχετικα με το τι πρεπει να ξερω και απο που να αρχισω.. εχω δει οτι υπαρχουν καποια προγραμματα που σου δινουν ετοιμο καποιο μερος του site και συ βαζεις τις λεπτομερειες αλλα δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο , εγω θελω να το φτιαξω απο το μηδεν , ποιο πολυ για να μαθω τα κολπα.. δεν ξερω αν υπαρχει ενα περιβαλλον που τα κανεις ολα απο εκει η αν πρεπει να δουλευω πανω σε 2~3 προγραμματα για το τελικο αποτελεσμα οποτε μ λετε εσεις..
techinsider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 βασικά υπάρχουν εργαλεία αλλά χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να τα μάθεις, αν έχεις όρεξη κάτι θα βγάλεις, αν όχι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ερασιτεχνικό. Σήμερα ο ανταγωνισμός στο ίντερνετ είναι πολύ μεγάλος για να κάνεις κάτι ερασιτεχνικό. Εγώ θα έκανα κάτι στο Blogger, Wordpress, Drupal, Joomla, είναι πλατφόρμες που μπορούν να κάνουν πολύ ωραία πράγματα. Τώρα εσύ λες από το μηδέν, δηλαδή; Θα μάθεις γλώσσα προγραμματισμού; Καλή επιτυχία πάντως, βουτάς στα βαθιά...
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Σιγά ένα http://www.w3schools.com/ και ένα Notepad θες για μια απλή στατική σελίδα προβολής. Για εμένα τα ετιματζίδικα είναι χειρότερα αφού δείχνουν μεν όμορφα και επαγγελματικά αλλά καταντάν όλα ίδια.
hammerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Τώρα εσύ λες από το μηδέν, δηλαδή; Θα μάθεις γλώσσα προγραμματισμού; Καλή επιτυχία πάντως, βουτάς στα βαθιά... χρειαζεται δηλαδη να ξερω προγραμματισμο για να φτιαξω ενα σχετικα καλο site σαν αυτο που θελω ? και αν ναι ποια γλωσσα προγραμματισμου πρεπει σιγουρα να μαθω ?
tempo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 χρειαζεται δηλαδη να ξερω προγραμματισμο για να φτιαξω ενα σχετικα καλο site σαν αυτο που θελω ? και αν ναι ποια γλωσσα προγραμματισμου πρεπει σιγουρα να μαθω ? σίγουρα html και php
JohnXarxas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 30 Ιανουαρίου 2011 - Άσχετο με το θέμα Κρυμμένο από ChrisAce, 30 Ιανουαρίου 2011 - Άσχετο με το θέμα makemoneyonline.gr αυτό το site ψάχνεις...
hammerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 υπαρχουν καποια βιβλια που μπορω να βασιστω η να παω σε καποιο σεμιναριο ?
tempo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ακόμη και ψάχνοντας στο internet θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά.... πάντως είναι λίγο δύσκολο να ξεκινάς σήμερα και σε λίγο καιρό να έχεις αξιόλογο site φτιαγμένο απο το μηδέν.
NiKoS WSN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Φίλε και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα και ακόμα δηλαδή στην αρχή είμαι.. όπως έδειξε και ένας από από επάνω το best site (από όσα ξέρω) είναι το w3schools.com. Για γλώσσα τώρα πρέπει να μάθεις html που είναι σχετικά εύκολη για την php πιο ψαγμένη πρέπει να ξέρεις html & javascript επίσης καλή γλώσσα. Μία ακόμα που προτείνω είναι η css, υπάρχουν και άλλες ψάξου πρώτα και μετά φτιάξε την ιστοσελίδα. Αν είναι αγόρασε κάποιο site builder Που να τα κάνει όλα και μετά προσπάθησε επίσης θεωρία πρακτική καμία σχέση, θα βρεις άπειρα προβλήματα για το πιο απλό που σιγά σιγά και κυρίως μέσω του φόρουμ θα μάθεις. Βιβλίο θα σου πρότεινα για πιο μετά όπου θα έχεις δει πως είναι η θάλασσα και μετά να ξεκινήσεις κολύμπι...
platongr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς ούτε με βιβλία ούτε με ψάξιμο ούτε τίποτα. Να πας σε κάποιον επαγγελματία και να σου κάνει την δουλειά που θέλεις σε προβλεπόμενο χρόνο και με το αποτέλεσμα που θέλεις, να φέρεις κόσμο στην επιχείρησή σου δηλαδή. Τώρα λύσεις του να πάρεις ένα βιβλίο ή να πας σε ένα σεμινάριο, είναι άκυρες, από την στιγμή που δεν έχεις βασικές γνώσεις. Είναι σαν να πάρεις ένα βιβλίο "φτιάξτο μόνος σου" και να ξεκινήσεις να χτίζεις οικοδομή. Απλά δεν γίνεται.
hammerd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 πιο πολυ για να μαθω θελω..τι εννοεις βασικες γνωσεις ? τι πρεπει να ξερει δηλαδη καποιος πριν ξεκινησει να μαθαινει ?
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 πιο πολυ για να μαθω θελω..τι εννοεις βασικες γνωσεις ? τι πρεπει να ξερει δηλαδη καποιος πριν ξεκινησει να μαθαινει ? Άσε να λένε με το http://www.w3schools.com/ μαθαίνεις μια χαρά,έχουν δίκαιο όμως στο ότι θα αργήσεις πολύ μέχρι να μπορείς να κάνεις μια σελίδα που να μπορεί να αντιπροσωπεύει επαγγελματικά μια επιχείρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.