Προς το περιεχόμενο

Outlook & Ελληνικά

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ όλους.

Αντιμετοπίζω το εξής θέμα, ότι ότι email στα ελληνικά στέλνω από το mac χρησιμοποιόντας το Outlook οι παραλήπτες βλέπουν -> ??????

ακόμα και χωρίς να γράψω κάτι και απλά προωθήσω ένα email.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, δεν το ελυσα αλλα δε θα κατσω να σκασω, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες

Εχω δοκιμασει apple mail, thunderbird (εξαιρετικα και τα δυο) αλλα τωρα ειμαι με τον sparrow ως default client Link

Ειναι ακομα σε beta (σε μερικες μερες βγαινει η κανονικη εκδοση), υποστηριζει μονο gmail, αλλα εμενα με καλυπτει πληρως

Εγώ χρειάζομαι και exchange account για τα εταιρικά emails, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο να βρει καποιος την ρύθμιση. Γιατί πριν ρωτήσω εννοείται ότι το έψαξα και έκανα τις απαραίτητες δοκιμές. Θα την βγάλω την άκρη πάντως και θα ενημερώσω αντίστοιχα. Μέχρι τότε αναγκαστικά θα προχωρήσω σε άλλη λύση όπως έκανες και εσύ.

Σε δοκιμές που έκανα με το Mail του Mac με την σύνδεση στον Exchange, όλα λειτούργησαν μία χαρά. Συνεπώς στο Outlook είναι 100% σε κάποια ρύθμιση εντός του προγράμματος. Οπότε όποιος βρει κάτι ας το αναφέρει. Για την ώρα την δουλειά μου την κάνω από το mail.

• 2 μήνες μετά...

Σε δοκιμές που έκανα με το Mail του Mac με την σύνδεση στον Exchange, όλα λειτούργησαν μία χαρά. Συνεπώς στο Outlook είναι 100% σε κάποια ρύθμιση εντός του προγράμματος. Οπότε όποιος βρει κάτι ας το αναφέρει. Για την ώρα την δουλειά μου την κάνω από το mail.

Δηλαδή exchange accounts παίζουν μια χαρά με το mail(συγχρονισμός φακέλων κτλ κτλ); Νέος χρήστης σε mac os και εγώ και ακόμη ψάχνομαι!

Δηλαδή exchange accounts παίζουν μια χαρά με το mail(συγχρονισμός φακέλων κτλ κτλ); Νέος χρήστης σε mac os και εγώ και ακόμη ψάχνομαι!

Ψαχτε λιγο και εδώ... http://www.apple.com/macosx/exchange/

• 8 μήνες μετά...

φίλε μου επειδή έψαξα κι εγώ για αυτό το πρόβλημα, ένας τρόπος είναι να βάζεις σε κάθε email το encoding στα Greek ISO και ο άλλος να βάζεις στο τέλος της υπογραφής το σύμβολο του ευρώ (€) και να το βάφεις άσπρο για να μην φαίνεται..

Κουφό αλλα δουλεύει.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...