pstspyro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Εδώ και 2 ημέρες δεν μου τρέχει καμία εφαρμογή του office 2008. Τα μυνήματα που πέρνω είναι του τύπου : Microsoft Error Reporting log version: 2.0 Error Signature: Exception: EXC_BAD_ACCESS Date/Time: 2011-01-29 10:37:12 +0200 Application Name: Microsoft Excel Application Bundle ID: com.microsoft.Excel Application Signature: XCEL Application Version: 12.2.2.090819 Crashed Module Name: EntourageLegacy Crashed Module Version: unknown Crashed Module Offset: 0x0021a0b1 Blame Module Name: EntourageLegacy Blame Module Version: unknown Blame Module Offset: 0x0021a0b1 Application LCID: 1033 Extra app info: Reg=en Loc=0x0409 Crashed thread: 0 Μήπως γνωρίζει κανείς ειδικός τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κάποτε δεν μου άνοιγε και εμένα το προηγούμενο MS Office και έφταιγε η γλώσσα εισαγωγής (που ήταν Ελληνικά). Εάν έχεις βάλει το GrUpdate της iSquare φταίει αυτό (και συνάμα η ασχετίλα της iSquare που δεν λέει κάπου εμφανώς ότι δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις όταν το βάλεις). Εάν δεν έχεις βάλει το GrUpdate, τότε δες εδώ, ίσως σε βοηθήσει: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1257111
pstspyro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το πρόβλημα τελικά το έλυσα ξανακάνοντας εγκατάσταση το λειτουργικό από το συνοδευτικό DVD του iMac μου. Εκεί που περίμενα όμως όπως στα windows να είχε φορμαριστεί ο δίσκος και να έβλεπα μόνο το λειτουργικό, ώ του θαύματος όλα στη θέση τους και το πρόβλημα διορθωμένο!!
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εκανες επαναφορα απο time machine και δεν το καταλαβες? Αλλιως δεν παιζει...
msakis01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εκανες επαναφορα απο time machine και δεν το καταλαβες? Αλλιως δεν παιζει... Λογικα θα εκανε την εγκατασταση απο πανω στον ιδιο δισκο χωρις φορματ και λυθηκε το προβλημα του χωρις να χαλασει κανενα προγραμα.Το κανα και εγω καποτε και μου λυθηκαν πολλα προβληματα!!!!
EstellePr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Λογικα θα εκανε την εγκατασταση απο πανω στον ιδιο δισκο χωρις φορματ και λυθηκε το προβλημα του χωρις να χαλασει κανενα προγραμα.Το κανα και εγω καποτε και μου λυθηκαν πολλα προβληματα!!!! Δε βλεπω πως μπορει να λυθεί ενα προβλημα, με το να εγκαταστήσεις ολόκληρο λειτουργικό πάνω σε λειτουργικό. Εκτός κι αν εννοείς προσωρινά, ή αν εννοείτε πως το κάνει πολύς κόσμος αυτο. Κάτι δεν έπιασα?
pstspyro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δε βλεπω πως μπορει να λυθεί ενα προβλημα, με το να εγκαταστήσεις ολόκληρο λειτουργικό πάνω σε λειτουργικό. Εκτός κι αν εννοείς προσωρινά, ή αν εννοείτε πως το κάνει πολύς κόσμος αυτο. Κάτι δεν έπιασα? Τι εννοείς πως μπορει να λυθεί ενα προβλημα, με το να εγκαταστήσεις ολόκληρο λειτουργικό πάνω σε λειτουργικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.