Προς το περιεχόμενο

windows7- tv μπλε οθόνες

marnieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλημέρα σας . τα τελευταία 2 χρόνια έχω αντικαταστήσει την οθόνη από μια τηλεόραση μετά από μια αναβάθμιση που έγινε στον η/υ άρχισα να έχω σοβαρό πρόβλημα ενώ παίζει κανονικά πριν μπει στα windows μόλις μπει μου βγάζει μπλε οθόνες (σημείωση το pc παίζει κανονικά όταν είναι συνδεμένο με κανονική οθόνη

Δημοσ.

Η μπλε οθόνη τί γράφει?Συνήθως είναι κινέζικα τα περισσότερα αλλά προς το τέλος θα χει κάποια νουμερα και θα γράφει κάτι σε μια σειρά συνήθως (ξεχωρίζει απ όλα τα κινέζικα).Δες τί σου γράφει εκεί και πες μας ή googlαρε το.

Δημοσ.

Καταρχάς καλημέρα σας . τα τελευταία 2 χρόνια έχω αντικαταστήσει την οθόνη από μια τηλεόραση μετά από μια αναβάθμιση που έγινε στον η/υ άρχισα να έχω σοβαρό πρόβλημα ενώ παίζει κανονικά πριν μπει στα windows μόλις μπει μου βγάζει μπλε οθόνες (σημείωση το pc παίζει κανονικά όταν είναι συνδεμένο με κανονική οθόνη

Η αναβάθμιση αυτή μήπως ήταν κάρτα γραφικών;;

Δημοσ.

Έχεις κάνει την διαδικασία αναγνώρισις και σεταρίσματος της TV;

οχι γιατι δεν με αφινε να μπω στα windows το φορματ εγινε απο την τηλεοραση πες μου πως θα το κανω τωρα που θα παω σπιτι κ θα εχω οθονη

Δημοσ.

οχι γιατι δεν με αφινε να μπω στα windows το φορματ εγινε απο την τηλεοραση πες μου πως θα το κανω τωρα που θα παω σπιτι κ θα εχω οθονη

εκανα τα παντα ολα σε safe mode παιζει το συστημα την αναγνωριζει ως default display σε κανονικο mode μπλε οθονες και ρεσταρτ

Δημοσ.

Μάλλον είναι οι νέες μνήμες. Απλά όταν συνδέεις την οθόνη γίνεται access καποιο σημείο που δεν γινόταν με το απλό monitor.

Δοκίμασε για αρχή να τρέξεις το memtest.

http://www.memtest86.com/

Το long test χρειάζεται πάνω απο 4 ώρες οπότε αστο να τρέχει όλο το βράδι ή κάτι τέτοιο.

Βέβαια μπορεί να είναι και άλλα, ωστόσο άρχισε απο τις μνήμες και προχωράς σε άλλους ελέγχους όπως να βάλεις την παλιά καρτα γραφικών.

Δημοσ.

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1032

Additional information about the problem:

BCCode: 24

BCP1: 00000000001904FB

BCP2: FFFFF88006D4DCF8

BCP3: FFFFF88006D4D560

BCP4: FFFFF80002AA7BA5

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\012911-21559-01.dmp

C:\Users\δουλευεις\AppData\Local\Temp\WER-41277-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Δημοσ.

Ελεγξε αυτα που σου ειπαν μεχρι στιγμης τα παιδια στο thread.

ελενχθηκαν ολα. κανονικα τρεχει με κανονικη οθονη blue screen στην τηλεοραση ι κατι λειπει καποιο update.

θα τραβιξω και update στην τηλεοραση

σκευτομαι αυριο να βαλω τα vista να ξεμπερδεβω τι λετε?

Δημοσ.

το ati catalist ειχε προβλημα και οπως μου εξηγησαν οι τεχνικοι του e-shop σε πολλες ati καρτες εχει προβλημα αν τυχει ξανα κατι παρομοιο απλα να ξερεται απο που θα αρχησετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...