PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 παιδιά παρήγγειλα μια ζακέτα από κίνα έχουν περάσει 10 μέρες μπαίνω στο mail μου k βλέπω ένα μήνυμα που μου έστειλε με τα Details από το αντικείμενο με έναν κωδικό πως βλέπω που ,σε πια χωρα βρισκτετε ? γιατί έχω την εντύπωση μπορώ να δω
Giorgos09 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Με ποια ταχυδρομικη εταιρια στο στελνει?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Shipping & Handling via Standard International Flat Rate Shipping - US (includes any seller handling fees): $3.00 USD αυτο εννοεις? το ειδα τρ στο παιπαλ
cosmos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Standard Int'l Flat Rate Postage is not a postage method. That is only the terminology a seller uses when they have a flat rate they charge for the whatever method they use. Δεν είναι κάτι ειδικό αυτό, είναι ένας γενικός όρος που υποδηλώνει ότι η αποστολή γίνεται με απλό πακέτο και νομίζω όχι με αεροπλάνο (μεταφορά επίγεια μόνο,γι αυτό είναι και το πιο φτηνό) Τώρα αν τα νούμερα που σου έδωσε δεν αντιστοιχούν στον αριθμό πακέτου ή στον αριθμό συναλλαγής και είναι tracking number,κάνε μια ερώτηση στον πωλητή για να σου δώσει την εταιρεία και να δεις. Αλλά απ την στιγμή που είναι Standard Int'l Flat Rate Postage δεν νομίζω ότι έρχεται συστημένο....και ειδικά από Κίνα.
terekos13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλα φιλε πιστευεις οτι 10 μερες ειναι πολυ??? Εχει φυγει απο τις 6 Ιανουαριου ενα δεμα απο Κίνα και το βλεπω να περιμένω μεχρι 10 Φεβρουαρίου και μετα Dispute!Ποτε ξανα επειδη σου φανικαν ωραια τα δωρεαν μεταφορικα να κανεις αγορα!
pournaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλα φιλε πιστευεις οτι 10 μερες ειναι πολυ??? Εχει φυγει απο τις 6 Ιανουαριου ενα δεμα απο Κίνα και το βλεπω να περιμένω μεχρι 10 Φεβρουαρίου και μετα Dispute!Ποτε ξανα επειδη σου φανικαν ωραια τα δωρεαν μεταφορικα να κανεις αγορα! Αμα δε βιαζεσαι, μια χαρα ειναι τα δωρεαν μεταφορικα. Αμα βιαζεσαι υπαρχει και η ελλαδα. Οσον αφορα τις 10 μερες, ναι ειναι το οριο, απο εδω και περα να το περιμενεις, με ενα μεσο ορο τις 20 μερες. Ο λογος ειναι οτι για να εχεις εσυ δωρεαν μεταφορικα (η πολυ λιγα αν οχι δωρεαν), αυτοι περιμενουν να γεμισουν το κοντεινερ για να τους βγει ελαχιστο το κοστος μεταφορας.
terekos13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Bασικα και εγω ετσι πιστευα αλλα γιατι??? για 15$>?
pournaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Bασικα και εγω ετσι πιστευα αλλα γιατι??? για 15$>? Κοιτα αν εισαι ενας ανθρωπος που θα παρει 1-2 πραγματα το χρονο απο ebay και τα ψιλοβιαζεσαι, εκει ναι λεει να τα παρεις απο εδω. Στην περιπτωση μου εχω παρει πανω απο 1000 ευρω προιοντα το τελευταιο ετος, και το κρδος μου ηταν πανω απο 300 ευρω, που σημαινει οτι με συμφερει. Ποτε δεν κοιταω το αν εχουν μεταφορικα η οχι, ετσι κι αλλιως κι αυτο κραχτης ειναι, ενα προιον με 10 ευρω και μηδεν μεταφορικα, θα το δεις και διπλα με 5 ευρω και 5 ευρω μεταφορικα. Αυτο που κοιταω ειναι το συνολο που θα χρεωθω, και με αυτο το συνολο κανω τη συγκριση μου.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 μαλιστα..οποτε να περιμενω εγω κατα τελι του αλλου μηνα
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Πιθανό και αυτό. Η τελευταία μου παραγγελία π.χ. έφυγε 28/12 και έφτασε... προχτές. Γενικώς εάν βιάζεσαι, δεν είναι για εσένα το ebay.
pournaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 μαλιστα..οποτε να περιμενω εγω κατα τελι του αλλου μηνα Μια μεση διαρκεια θα την ελεγα στις 20 ημερες. Σχεδον σε ολες μου τις συναλλαγες εκει παιζω απο 15-25 ημερες. Πιο πανω δεν εχω παει. Προφανως βεβαια, αν πιασουμε μηνα, στελνουμε εμαιλ οτι θα ζητησουμε επιστροφη χρηματων απο το paypal ωστε να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Γενικώς εάν βιάζεσαι, δεν είναι για εσένα το ebay. για πες κανα σιτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.