KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 παλι ο στρατος εβγαλε το φιδι απο την τρυπα.
35apontos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Τι αδικίες είναι αυτές ; εγώ όταν έκανα σχόλιο για την Τυνησία πριν αρκετό καιρό σβήστηκε από τον μοντ και τώρα βλέπω ολόκληρο τόπικ για την Αίγυπτο Έχεις απόλυτο δίκιο.Με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώνω στροφή στο moderation.
mastor10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 παει η αιγυπτος, μια επανασταση που ξεκίνησε απο το facebook δεν περιμενα να τελειωσει καπως αλλιως με λιγα λογια τι καταφερανε? καταστρεψανε το κρατος οικονομικα και ανοιξανε τις αγκαλιες τους σε ενα χουντικό καθεστως αυτο το κακο εχουν αυτες οι επαναστάσεις βλεπουν το τωρα έχοντας τυφλωθει απο αυτο που θελουν και δεν βλεπουν το μετα
kage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι κανεις στην tv δεν λεει ποιοι ηταν οι λογοι που επαναστατουν αλλα γενικα οτι υπηρχε ενα καθεστως τυραννιας+διαφθορας.σαν χωρα εχει αρκετα εσοδα απο την διωρυγα σουεζ που σιγουρα δεν κατελληγαν στον λαο! (και σε μας το ιδιο γινεται κατω απο την μασκα της δημοκρατιας και ενος λαου(λειπει ο προσδιορισμος της λεξης) που ψηφιζει)
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 παει η αιγυπτος, μια επανασταση που ξεκίνησε απο το facebook δεν περιμενα να τελειωσει καπως αλλιως με λιγα λογια τι καταφερανε? καταστρεψανε το κρατος οικονομικα και ανοιξανε τις αγκαλιες τους σε ενα χουντικό καθεστως αυτο το κακο εχουν αυτες οι επαναστάσεις βλεπουν το τωρα έχοντας τυφλωθει απο αυτο που θελουν και δεν βλεπουν το μετα αφου ειχανε χουντικο καθεστως και το διωξανε.τι αλλο ηθελες να καταφερνανε?
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω υιοθετήσει την αισιόδοξη άποψη για την Αίγυπτο. Ότι δηλαδή υπάρχει μια νέα γενιά, αρκετά μορφωμένη, με επαφές με τον έξω κόσμο, ίντερνετ κτλ και ένα τέτοιο καθεστώς δεν ήταν δυνατό να κρατήσει για πολύ ακόμα. Χθες όμως συζητώντας με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία, άκουσα μια άποψη που με προβλημάτισε. Το 1979, κάτι, ας πούμε ανάλογο, έγινε και στο Ιράν, με αποτέλεσμα να φύγει ο Σάχης. Τότε θεωρήθηκε ότι η χώρα μπαίνει σε μια πιο δημοκρατική περίοδο. Ακολούθησε βέβαια ο Χομεϊνί και συνεχίζει όπως τα ξέρουμε σήμερα τα πράγματα. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο Σάχης πέθανε ένα χρόνο μετά από λέμφωμα. Η άποψη που άκουσα λοιπόν είναι η εξής. Μήπως ο Μουμπάρακ, που είναι και 82 ετών, πρόκειται να μας αφήσει σύντομα, οπότε, αν ήταν ακόμα στην εξουσία, επρόκειτο να ακολουθήσει χάος στην Αίγυπτο; Οπότε, υποκινήθηκε όλη αυτή η επανάσταση, ώστε να προκύψει ένας νέος ηγέτης, με τη στήριξη του λαού και τα πράγματα να κυλήσουν με μια σχετική ομαλότητα, όπως τα θέλουν οι δυνατοί αυτής της γης; Δεν λέω ότι έτσι είναι, αλλά είναι τροφή για σκέψη. Ο δικός σου είναι μπροστά ε. Και δεν είναι μόνο η ηλικία του Μουμπά, πριν κάτι μήνες που ο κολλητός ήταν Χαϊδελβέργη, μάντεψε ποιον εγχείριζε ο Buechler. Ήταν μέσα ο δικός μου για τον πατέρα του και τον είχε δει, μου το 'χε πει τότε αλλά το 'χα περάσει στο έτσι. Τώρα με το ποστ σου μου έσκασε.
status Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ρε, λέτε; Ο σωστός θάνατος ενός πολιτικού πρέπει, κατά κανόνα, να είναι ανάλογος της συμπεριφοράς σου απέναντι στο λαό, όσο πιο τύραννος, τόσο πιο επίπονος ο θάνατος του.
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αναρωτιεμαι αν τυχει ποτε και ξυπνησουν τα προβατα εδω περα και ξεσηκωθουν,ποσο διαφορετικα η παρομοια θα ειναι τα γεγονοτα που θα ακολουθησουν.
kage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δεν ηταν μυστικο εχει νεφρικη ανεπαρκεια και κανει αιμοκαθαρση κτλ. http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA+%CE%BD%CE%B5%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=8c420b7c1d2045d
mastor10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αφου ειχανε χουντικο καθεστως και το διωξανε.τι αλλο ηθελες να καταφερνανε? αλλο να ειναι ενα χουντικο καθεστως γραμμενο σα δημοκρατια γιατι σου δινει κάποιες ελευθεριες και αλλο χουντα χουντα που σου τα καταλύει ολα αλλα αφου λενε οτι εχουν φτιαξει ενα χρονοδιάγραμμα για τη μεταβίβαση στη δημοκρατια πιστεύω να το τηρήσουν
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αλλο να ειναι ενα χουντικο καθεστως γραμμενο σα δημοκρατια γιατι σου δινει κάποιες ελευθεριες και αλλο χουντα χουντα που σου τα καταλύει ολα σαν την ελλαδα ε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ο δικός σου είναι μπροστά ε. Και δεν είναι μόνο η ηλικία του Μουμπά, πριν κάτι μήνες που ο κολλητός ήταν Χαϊδελβέργη, μάντεψε ποιον εγχείριζε ο Buechler. Ήταν μέσα ο δικός μου για τον πατέρα του και τον είχε δει, μου το 'χε πει τότε αλλά το 'χα περάσει στο έτσι. Τώρα με το ποστ σου μου έσκασε. Νταξ,μιλαμε ο δικος σου/δικος μου κτλ...δεν καταλαβα Jesus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.