Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Windows XP σε έναν SSD OCZ

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλα με όλα αυτά που λέει το thread βασικά,το μόνο κόλλημα είναι ότι τα XP δεν υποστηρίζουν SATA οπότε πρέπει να βρεις τρόπο να περάσεις τους driver κατά την εγκατάσταση τον XP,αν προσέξεις στην αρχή της εγκατάστασης των WINDOWS σου λέει να πατήσεις F6 αν θες να περάσεις επιπλέον driver,μπορεί να τα διαβάσει μόνο από δισκέτα όμως,αν έχεις καλός αν δεν έχεις πες μας.

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τα φωτα σας, μιας και δεν έχω ξανα ασχοληθεί με SSD Drives.....

Ο λογος που θελεις να χαντακωσεις τον δισκο και ολο το συστημα (μιας και βλεπω οτι εχεις καλο συστημα αν ειναι συτο της υπογραφης σου) βαζοντας τα αθλια XP και οχι τα Seven ας πουμε ποιος ειναι?Δεν το λεω ειρωνικα,απλα ειμαι περιεργος.

Δημοσ.

Ο λογος που θελεις να χαντακωσεις τον δισκο και ολο το συστημα (μιας και βλεπω οτι εχεις καλο συστημα αν ειναι συτο της υπογραφης σου) βαζοντας τα αθλια XP και οχι τα Seven ας πουμε ποιος ειναι?Δεν το λεω ειρωνικα,απλα ειμαι περιεργος.

Υπάρχουν και τα Windows 7 64Bit...

Dont worry.... :)

Δημοσ.

υπάρχει και το XP mode στα win7 επίσης...

Ναι, το ξέρω αλλα προτιμώ να βάλω τα Windows XP (αν και δεν θα τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ όσο τα Windows 7)

Δες εδώ αν έχεις απορίες ρώτα.

http://maxeasyguide.blogspot.com/2008/04/preparations-for-winxp-installation-cd.html

Αμα σας πω ότι δεν κατάλαβα.... :(

Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες;;

Κατεβάζεις και περνάς το nLite

κατεβάζεις τον driver για το SATA που έχεις.

Steps:

1) Get your Windows XP installation disk and copy the contents to a new folder(I named it "WinXp").

2) Extract the SATA drivers you downloaded into a folder, namely "Floppy 32Bit". (Need help for "Extracting SATA driver from their EXE without Floppy Disk(FD)")

1) αντιγράφεις το περιεχόμενο του CD εγκατάστασης τον XP σε έναν φάκελο στο sklhr;o soy.

2)απο συμπιέζεις το driver για την sata κάρτα σου σε έναν άλλο φάκελο.

Από εκεί και μετά ακολουθείς απλά της εικόνες δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να υπάρχει κόλλημα.

Δημοσ.

Μέσα στο CD της μητρικής βλέπω έναν φάκελο που λέει: Drivers/RAID/Intel/STOR_all32_f6flpy32_8.9.0.1023_PV(1) και κει μέσα βλέπω

Link

Άμα είδες στο link που σου έδωσα στο 8) ένα από αυτά τα αρχεία που μας δείχνεις εσύ επιλέγει και αυτός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...