mademoiselle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Έχω 3 αρχεία βίντεο σε ενα dvd με προέκταση η μία .mkv και .avi οι άλλες δύο. Δυστυχώς δεν ανοίγει το mac, τι χρειάζεται παιδιά να κάνω για να παίξουν? Ευχαριστώ!!!!
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ποιά αρχεία δεν ανοίγουν,ποιός mac δεν ανοίγει, dvd....μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής? VLC έχεις?
mademoiselle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 VLC δεν έχω. Οι προεκτασεις είναι .avi και .mkv. !! MAC OS X SNOW LEOPARD έκδοση
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το vlc. Θα το ξεκινήσεις. Μετά θα τραβάς και θα ρίχνεις πάνω στο vlc το κάθε αρχείο βίντεο (είπες οτι είναι προσωπικά σου βιντεο, σωστά; ) .
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 VLC δεν έχω, τα αρχεια ειναι οι ταινίες. Με προεκτασεις .avi και .mkv. Απλα δεν τις κατέβασα στο mac που θα τις δω. Τις έχω σε dvd, μου τις εφεραν έτοιμες! MAC OS X SNOW LEOPARD έκδοση Ωραία αφού ανοίγει το Mac, κατέβασε το VLC και δες τες. Δεν έχεις παρά να γράψεις στην μηχανή αναζήτησης VLC.
mademoiselle Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Την καλησπερα μου isay!!!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Να είστε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.