Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα σχεδίασης αλγοριθμων

giannisxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 1 Φεβρουαρίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικά με πειρατικό λογισμικό
Κρυμμένο από parsifal, 1 Φεβρουαρίου 2011 - Μήνυμα ή θέμα σχετικά με πειρατικό λογισμικό

Και το SmartDraw θα κάνει την δουλειά

(εάν το έχει κανείς cracked... ένα pm και θα ήμουν υπόχρεος! )

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει η συγγραφή ψευδοκώδικα και διαγραμμάτων στα πρότυπα του μαθήματος ΑΕΠΠ της Γ' Λυκείου δες και τη Γλωσσομάθεια (που έχει αυτόματη δημιουργία διαγραμμάτων ροής από κώδικα).

http://spinet.gr/glossomatheia/

Δημοσ.

είναι τιμιότατο.

Ρε συ... εάν δεν σου κάνει κόπο και εάν μπορείς/ξέρεις (και φυσικά εάν έχεις χρόνο)

Επειδή το κατέβασα αλλά λόγω φόρτου δεν με βλέπω να το ψαχουλεύω σύντομα.

Μήπως σου είναι εύκολο να κάνεις μία σύγκριση του yed και του visio;

Τι θα έλεγες σαν υπέρ για το yed και τι σαν κατά;

Υ.Γ. Σε ρωτάω, γιατί αφενός έχω MAC OS X και αφετέρου δεν έχω ψάξει πολύ για τα σχεδιαστικά...

μιας και προέρχομαι από Windows και τρέχω το Visio σε virtual machine όποτε το χρειάζομαι.

Έτσι, η λύση του yed (που από τις φωτογραφίες φάνηκε αρκετά καλό) είναι αρκετά βολική θα έλεγα.

Δημοσ.

Δεν είμαι power user σε κανένα από τα δύο. Έχω license για το visio 2003, αλλά από τότε που εγκατέστησα το yed, δεν ξαναχρησιμοποίησα το visio. Η δική μου χρήση είναι flowcharts, που και με τα δύο έχω το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να δυσκολευτώ ή να ψάξω ειδικές ρυθμίσεις και τέτοια.

Δοκίμασε να αναπαράγεις ένα διάγραμμα που ήδη το έχεις κάνει με το visio να δεις πως δουλεύει το yed.

Δημοσ.

Δεν είμαι power user σε κανένα από τα δύο. Έχω license για το visio 2003, αλλά από τότε που εγκατέστησα το yed, δεν ξαναχρησιμοποίησα το visio. Η δική μου χρήση είναι flowcharts, που και με τα δύο έχω το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να δυσκολευτώ ή να ψάξω ειδικές ρυθμίσεις και τέτοια.

Δοκίμασε να αναπαράγεις ένα διάγραμμα που ήδη το έχεις κάνει με το visio να δεις πως δουλεύει το yed.

Fair enough! :)

thnx, αυτό θα κάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...