ikskarda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδες τι τρεχει με το fileserve μου ? ενω εληξε απο προχτες κατεβαζω κανονικα σαν premium με cryptload δεν το χουν παρει χαμπαρι η να ανησυχω για τιποτα αλλο ? ειχα κανει συνδρομη για 1 μηνα μεσω paypal . η μηναια συνδρομη οπως ξερετε κανει αυτοματη ανανεωση καθε μηνα τραβωντας χρηματα αλλα απο την πρωτη στιγμη εκανα ακυρωση απο το site του paypal να μην κανει αυτοματη ανανεωση (cancel subscription ) οποτε η διαρκεια του premium λογαριασμου ηταν ΜΟΝΟ για 1 μηνα . any ideas ???
SteveAngello Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παραλληλα downloads κανεις ακομα? Τι να σου πω περιμενε μια-δυο μερες μηπως απενεργοποιηθει.
djuan1988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ε αν δε σε χρέωσε, τότε μην ανησυχείς, δε νομίζω να σου ζητήσουν να πληρώσεις! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ikskarda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παραλληλα downloads κανεις ακομα? Τι να σου πω περιμενε μια-δυο μερες μηπως απενεργοποιηθει. ναι φιλε και αυτο ειναι το περιεργο της υποθεσης , οτι κατεβαζω κανονικα με cryptload
ikskarda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 στο paypal μου στο activity δεν εχει τιποτα απολυτως που να αφορα χρηματα που αφαιρεθηκαν τις τελευταιες (εδω και 1 μηνα απο τοτε που εκανα την συναλλαγη για 1 μηνα) το μονο που μενει για να δω αν χρεωθηκα ειναι να παω στη τραπεζα να μου πουν η να παρω τηλεφωνο . τι να πω ? τοσο τυχερος ειμαι και δεν με εχουν βρει ακομα οτι εληξε εδω και 2 μερες ο λογαριασμος ?
ikskarda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ετσι για ενημερωση και σημερα μπορω κανονικα με mozilla και download manager να κατεβαζω παραλληλα απο το fileserve
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.