nikS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, αφού εγκατέστησα τα 2008 στον ένα δίσκο δε μου βρίσκει drivers για τα εξής devices: 1) Labtec WebCam : αυτό το βλέπει ως CIF Single Chip Η labtec μάλλον δεν έχει drivers. Μπορώ να βρω κανένα generic; 2) PCI Card για 3 επιπλέον usb2. Αυτό το βλέπει ως pci simple communication controler. Τα xp τα αναγνώριζαν. Αυτά γιατί όχι;
filip123go Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον εννοείς windows server 2008. Γιατί εγκατέστησες αυτά..?
nikS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Άκυρο για το (2). Το βλέπει. Το άλλο που δε δουλεύει το ψάχνω ακόμη αλλά μάλλον έχει να κάνει με κάτι στο m/b. Filip123go, γιατί όχι?
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το ερώτημα του Filip123go είναι αν σου χρειάζεται τέτοιο εξειδικευμένο λειτουργικό σύστημα ή αν το έβαλες για γενική χρήση.
nikS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το έβαλα για να το δω ας πούμε από περιέργεια. Τεσπα, αυτό που ψάχνω είναι ένα device με χαρακτηριστικά ACPI\AWY0001. Όποιος γνωρίζει κάτι μου λέει
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το "pci simple communication controler" πρεπει να ειναι καποιο μοντεμ απο τα παλια των 56k. Για την καμερα μπορεις να χρησιμοποιησεις τον driver των vista απο τη σελιδα της labtec. Ta 2008 (σκετα) εχουν τον ιδιο κωδικα με τα vista και τα 2008 R2 τον ιδιο κωδικα με τα 7. Τα μεν βγαινουν και σε 32 και σε 64, ενω τα δε μονο 64αρια. Αυτο με το acpi ειναι ασχετο με την καμερα. Ισως το windows update να σου εχει τον driver που θες.
parsifal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Έχεις AMD επεξεργαστή; Το "ACPI\AWY0001" παραπέμπει στο AwayMode, ένα feature που προσφέρουν μερικές μητρικές για AMD, το οποίο δεν είναι και τόσο σημαντικό. Μπορείς να το αγνοήσεις αν θέλεις, χωρίς καμία απολύτως δυσλειτουργία στο σύστημά σου.
nikS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για την κάμερα δεν έχει drivers αλλά λίγο με νοιάζει γιατί είναι της πλάκας οπότε θα πάρω μια καλύτερη κάποια στιγμή. @parcifal, έχεις δίκιο. Είναι ένα μήνυμα άνευ σημασίας. Τώρα έχω μια άλλη ερώτηση. Στα xp όταν δεν ήθελα ένα update του έλεγα "Don't notify me again" και καθάριζα. Σε τούτα δω δεν το βρίσκω και μου το βγάζει συνέχεια. Ξέρει κανείς τι κάνω για να σταματήσει να μου το υπενθυμίζει?
parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πηγαίνεις στη λίστα με τα διαθέσιμα updates, δεξί κλικ επάνω σε αυτό που δε θέλεις και "Hide update".
nikS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Πηγαίνεις στη λίστα με τα διαθέσιμα updates, δεξί κλικ επάνω σε αυτό που δε θέλεις και "Hide update". Αντε να καταλάβεις ότι "Hide Update" σημαίνει "stop reminding me about this update in the future". Ευχαριστώ πολύ
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Χμμ, τα 2008 δεν έχουν το ίδιο interface στο Windows Update με Windows Vista/7; Στα 7, το μήνυμα είναι ακριβώς όπως στο έγραψα:
nikS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Σωστά το έγραψες parsifal. Αυτό έκανα και δούλεψε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.