dragonpro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν το ίδιο 8εμα το έχω ξανα θέσει αλλα δεν πήρα σαφή απάντηση!!! θέλω να αλλάξω τον τίτλο τησ σελιδας ...χωρις να φαίνετ τπτ αλλο που να έχει σχέση με joomla!! οσο πιο αναλυτικη ειστε τοσο πιο πολυ θα με βοηθησετε!!!ευχαριστώ...........................
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς να χρησιμοποιώ joomla απλά μέσα στην html βάζεις ><title >mplampla</title>
dragonpro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και πως την βαζω μετα μεσα σε joomla!!!??
bikey77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 O τίτλος κάθε σελίδας ορίζεται από την παράμετρο page title που βρίσκεται σε κάθε στοιχείο των μενού που έχεις δημιουργήσει στη σελίδα σου. Επίσης, πολλά templates έχουν στο footer κάποια αναφορά σε joomla ή στην εταιρία που το έφτιαξε, βρες το αντίστοιχο module και απενεργοποίησέ το. Αν δεν είναι σε module τότε βρίσκεται στο ίδιο το index.template.php, κάνε edit στον κώδικα για να το αφαιρέσεις.
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση: Το joomla τι είναι site builder, panel για επεξεργασία κώδικα είναι και Site builder που να μπορείς να παρέμβεις χειροκίνητα στον κώδικα τι ακριβώς;
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Είναι CMS. Άρα βάζεις τον κώδικα μπορείς να γράφεις κάπως σαν Site builder των κώδικα τον φτιάχνεις μόνο σου και έχει διάφορα έτοιμα modules κλπ σωστά;
dragonpro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 bikey77 ευχαριστω αλλα αλλαζω αυτο το σημειο και συνεχιζει να μου βγαζει πανω πανω Joomla!!!!
bikey77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 bikey77 ευχαριστω αλλα αλλαζω αυτο το σημειο και συνεχιζει να μου βγαζει πανω πανω Joomla!!!! Στείλε μου με pm το λινκ να δώ το template και αν μπορώ να βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.