nikoue Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Έχω το εξής πρόβλημα με τη κάρτα firepro v7800 2gb. Χρησιμοποιώ κυρίως τις εφαρμογές Autocad Architecture 2011 x64 και. Autocad civil 3d 2011 x64. Όταν τρέχω το 3d config των εφαρμογών παίρνω σαν απάντηση οτι η κάρτα έχει 996 MB μνήμης. Το ίδιο και όταν τρέχω το dxdiag των Windows 7 64. Μετά απο επικοινωνία με την Amd και αφού τους έστειλα κάποια report μου είπαν να επιστρέψω τη κάρτα για αλλαγή. Πράγματι επέστρεψα τη κάρτα , που σημειωτέων είχα αγοράσει από το zizanio.de αφού στην Ελλάδα δε τις βρίσκεις εύκολα, και σε μία εβδομάδα είχα τη νέα ολοκαίνουργια κάρτα. Την τοποθετώ και προς πλήρη απογοήτευση μου εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Να σημειώσω οτι πριν στείλω τη κάρτα για αλλαγή την είχα δοκιμάσει σε άλλες δύο μητρικές για να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποιο άλλο εξάρτημα. Σήμερα δοκίμασα και έκανα μια νέα εγκατάσταση χρησιμοποιώντας αυτη τη φορά windows 7 32 . Η κάρτα δείχνει να δουλεύει κανονικά. Φταίνε οι drivers των 64bit ή πήρα πάλι χαλασμένη κάρτα? (αν φταίνε οι drivers και η πρώτη θα ήταν εντάξει). Έχω δοκιμάσει όλες τις version ακόμα και τις beta με τα ίδια αποτελέσματα. Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα μόνο ένα forum με κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλα με ημερομηνία περίπου Ιούνιος 2010. Από τότε τίποτα. Μάλιστα στο αμερικάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα newegg βλέπω ότι όλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη κάρτα. Και νομίζω οτι όποιος παίρνει αυτή τη κάρτα πρέπει να χρησιμοποιεί 64bit λειτουργικό αλλιώς ποιό το όφελος? Είναι επαγγελματική πολύ ακριβή κάρτα και ο λόγος που τη πήρα είναι για να τρέχουν σωστά οι παραπάνω εφαρμογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Έχω το εξής πρόβλημα με τη κάρτα firepro v7800 2gb. Χρησιμοποιώ κυρίως τις εφαρμογές Autocad Architecture 2011 x64 και. Autocad civil 3d 2011 x64. Όταν τρέχω το 3d config των εφαρμογών παίρνω σαν απάντηση οτι η κάρτα έχει 996 MB μνήμης. Το ίδιο και όταν τρέχω το dxdiag των Windows 7 64. Μετά απο επικοινωνία με την Amd και αφού τους έστειλα κάποια report μου είπαν να επιστρέψω τη κάρτα για αλλαγή. Πράγματι επέστρεψα τη κάρτα , που σημειωτέων είχα αγοράσει από το zizanio.de αφού στην Ελλάδα δε τις βρίσκεις εύκολα, και σε μία εβδομάδα είχα τη νέα ολοκαίνουργια κάρτα. Την τοποθετώ και προς πλήρη απογοήτευση μου εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Να σημειώσω οτι πριν στείλω τη κάρτα για αλλαγή την είχα δοκιμάσει σε άλλες δύο μητρικές για να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποιο άλλο εξάρτημα. Σήμερα δοκίμασα και έκανα μια νέα εγκατάσταση χρησιμοποιώντας αυτη τη φορά windows 7 32 . Η κάρτα δείχνει να δουλεύει κανονικά. Φταίνε οι drivers των 64bit ή πήρα πάλι χαλασμένη κάρτα? (αν φταίνε οι drivers και η πρώτη θα ήταν εντάξει). Έχω δοκιμάσει όλες τις version ακόμα και τις beta με τα ίδια αποτελέσματα. Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα μόνο ένα forum με κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλα με ημερομηνία περίπου Ιούνιος 2010. Από τότε τίποτα. Μάλιστα στο αμερικάνικο ηλεκτρονικό κατάστημα newegg βλέπω ότι όλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη κάρτα. Και νομίζω οτι όποιος παίρνει αυτή τη κάρτα πρέπει να χρησιμοποιεί 64bit λειτουργικό αλλιώς ποιό το όφελος? Είναι επαγγελματική πολύ ακριβή κάρτα και ο λόγος που τη πήρα είναι για να τρέχουν σωστά οι παραπάνω εφαρμογές Για δοκιμασε αυτη την σελιδα και αναλογα τα προγραμματα σου εχει και τους αντιστοιχους πιστοποιημενους drivers για κατεβασμα. Ελπιζω να βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.