Προς το περιεχόμενο

Aronofsky vs Nolan

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το βλεπω καπως ετσι, το fountain δεν μας λεει κατι ιδιαιτερο, δεν εχει καποιο βαθυ νοημα, δεν ειναι καποια αποκαλυψη, απλα εκφραζει εικαστικα και με τεραστια φαντασια καποια συναισθηματα που ζουνε ολοι οι ανθρωποι. Μια μεγαλη αγαπη και το πως ξεπερνας την απωλεια της.Το πως θα συνεχισεις την ζωη σου και γιατι δεν πρεπει να μενεις κολημενος στην απωλεια, να τιμας και να αγαπας παντα να θυμασαι, αλλα η ζωη συνεχιζεται. Και το κανει με απιστευτο δυναμισμο. Ειναι κατι πολυ απλο αλλα τοσο ομορφο και ρεαλιστικο (μεσα στο ολο παραλληρημα της ταινιας). Ο αρονοφσκι για μενα ειναι σκηνοθετης της ζωης, του ανθρωπου, γυριζει την καθημερινοτητα, τις διαφορες στιγμες, τα διαφορα επαγγελματα, τα προβληματα, τα ναρκωτικα.....ολα τα κανει να φαινονται περιπλοκα και ευφανταστα αλλα στην ουσια ειναι απλα και ξεκαθαρα. και μονο που εχει γυναικα την rachel weisz κερδιζει το nolan vs daren λολ! ΘΕΑ, για μενα η ποιο ομορφη γυναικα στον πλανητη.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω το βλεπω καπως ετσι, το fountain δεν μας λεει κατι ιδιαιτερο, δεν εχει καποιο βαθυ νοημα, δεν ειναι καποια αποκαλυψη, απλα εκφραζει εικαστικα και με τεραστια φαντασια καποια συναισθηματα που ζουνε ολοι οι ανθρωποι. Μια μεγαλη αγαπη και το πως ξεπερνας την απωλεια της.Το πως θα συνεχισεις την ζωη σου και γιατι δεν πρεπει να μενεις κολημενος στην απωλεια, να τιμας και να αγαπας παντα να θυμασαι, αλλα η ζωη συνεχιζεται.

Εγώ πάλι δεν θα το εντόπιζα στην απώλεια.

Νομίζω η ταινία μιλάει για τη φύση της ζωής και του θανάτου, για το πόσο αλληλένδετα είναι. Και ακόμα περισσότερο για τη ματαιότητα του να κυνηγάς την αθανασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...