DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνο..με ποιο κριτήριο συγκρινουμε αναγκαστικα αυτους τους δυο.. Το κριτήριο το εξηγώ στο πρώτο post. Αν δε σε καλύπτει μην συμμετέχεις. Πιο απλά δε γίνεται.
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε εμένα με πολυαρέσει η σύγκριση κυρίως επειδή όλοι διαλέγετε Αρνόφσκι ενώ εμένα μ'αρέσει ο Νόλαν. Έλεος ρε, μην ψηφίζετε όλοι αρνόφσκι. Εμένα ο Νόλαν μ'αρέσει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε εμένα με πολυαρέσει η σύγκριση κυρίως επειδή όλοι διαλέγετε Αρνόφσκι ενώ εμένα μ'αρέσει ο Νόλαν. Έλεος ρε, μην ψηφίζετε όλοι αρνόφσκι. Εμένα ο Νόλαν μ'αρέσει. Σκέφτηκα πολύ όσα έγραψες και συμμερίζομαι τη δυσαρέσκεια σου. Ώς ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο σου αλλάζω τη ψηφοφορία σε Nolan vs Δαλιανίδης. Ευχαριστημένος?
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Σκέφτηκα πολύ όσα έγραψες και συμμερίζομαι τη δυσαρέσκεια σου. Ώς ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο σου αλλάζω τη ψηφοφορία σε Nolan vs Δαλιανίδης. Ευχαριστημένος? Όχι. Τώρα ο Δαλιανίδης μ'αρέσει περισσότερο απο τον Νόλαν και όλοι θα ψηφίζουν Νόλαν. Πολύ μπλέξιμο αυτές οι ψηφοφορίες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ας το κάνουμε Nolan vs Nolan λοιπόν. Για να σε δω τώρα τι θα βρεις να γκρινιάξεις μπαγασάκο.
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ας το κάνουμε Nolan vs Nolan λοιπόν. Για να σε δω τώρα τι θα βρεις να γκρινιάξεις. Στημενο.Θα απεχουμε Δωστε 'vs' στο λαο..γουσταρουμε
fireflies Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Όλες οι ταινίες και των δύο μου άρεσαν από αρκετά έως πάρα πολύ. Λιγότερο απ'όλες ίσως, το Mementο και το Inception. Και υπάρχει και κάτι που μ'ενοχλεί πολύ στο Requiem, και τις 8 φορές που το χω δει. Κατά τ'άλλα, το Fountain είναι το αριστούργημα του σύμπαντος, και μπήκα εδώ να το πω, γιατί αλλιώς θα πάω να βρίσω ανελέητα έναν φίλο μου που μόλις πριν από λίγο σχολίασε στο fb ότι "καλή ταινία, για ταινία που δεν έχει τίποτα να πει".
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Και υπάρχει και κάτι που μ'ενοχλεί πολύ στο Requiem, και τις 8 φορές που το χω δει. Έλα πες μας τι είναι αυτό. Εγώ το έχω δει 4 και δε το έχω βρει ακόμα...
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 γιατί αλλιώς θα πάω να βρίσω ανελέητα έναν φίλο μου που μόλις πριν από λίγο σχολίασε στο fb ότι "καλή ταινία, για ταινία που δεν έχει τίποτα να πει". Αλήθεια τι έχει να μας πει το The fountain? Χωρίς ειρωνία ή διάθεση για troll.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αλήθεια τι έχει να μας πει το The fountain? Χωρίς ειρωνία ή διάθεση για troll. Κάποια post στιγματίζουν τους ανθρώπους για όλη τους τη ζωή. Μόλις έκανες ένα.
fireflies Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έλα πες μας τι είναι αυτό. Εγώ το έχω δει 4 και δε το έχω βρει ακόμα... Το ίδιο (ακριβώς) εφέκτ γίνεται και χωρίς (τόση) καθοδήγηση. Αλλά επειδή σε κόβω να ακούς ΕΝ, δεν το συνεχίζω =ρ Αλήθεια τι έχει να μας πει το The fountain? Χωρίς ειρωνία ή διάθεση για troll. Δεν έχει. Έχει αυτή τη σκηνή όμως. http://www.youtube.com/watch?v=UVlx6mco7XY&feature=related
-nick- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αρονοφσκυ, και απορω με τις χαμηλες βαθμολογιες στο Pi ...
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το πι δε το χω δει,αλλα θελω. ειναι κατεστραμμενη ταινια η βλεπεται ευχαριστα? απο του νολαν για μενα πρωτο ειναι το prestige με τεραστια διαφορα απο τα επομενα batman begins και memento το inception Μου φανηκε αδιαφορο/μετριο.τσαμπα ο ντορος.
marantonis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το πι δε το χω δει,αλλα θελω. ειναι κατεστραμμενη ταινια η βλεπεται ευχαριστα? απο του νολαν για μενα πρωτο ειναι το prestige με τεραστια διαφορα απο τα επομενα batman begins και memento το inception Μου φανηκε αδιαφορο/μετριο.τσαμπα ο ντορος. Ειναι κατεστραμμενη αλλα βλεπεται μια χαρα Μη φανταστεις πολυ βαρια ή κατι τετοιο, απλα εχει πιο ιδιαιτερη ροη/υφος απο τις αλλες ταινιες του Αρονοφσκι. Δεν ειναι ομως τοσο fucked up σε επιπεδα Eraserhead/Tetsuo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.