Προς το περιεχόμενο

Aronofsky vs Nolan

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δει μονο 3 ταινιες του Aρονοφσκι και απο Νολαν δεν εχω δει το following και η αποψη που εχω σχηματιση ειναι οτι ο Νολαν με συναρπαζει περισσότερο.

Αν συγκρίνω memento με black swan (οι καλυτερες τους ταινιες κατα την γνωμη μου)τοτε memento για εμενα,απο αποψη σκηνοθεσιας τουλαχιστον,εκπληκτικη.Σαν συνολο δουλειας,σαν κορυφαίες ταινιες, ο νολαν εχει memento,prestige,dark knight, inception ταινιαρες και ο αρονοφσκι black swan και requiem για εμενα..το the fountain το βρηκα βαρετο και σαν να προσπαθουσε να εντυπωσιάσει αλλα δεν το πολυκαταλαβα για να λεω και την αληθεια, πρωτότυπο αλλα δεν βοηθαει να το καταλαβεις...wrestler και pi δεν εχω δει αλλα θα φροντισω για το wrestler τουλαχιστον...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Darky, δες το "π" πρώτα, κορυφαία ταινία!

Επίσης δείτε το following. Πολλοί το παραμελούν επειδή δεν είναι υπερπαραγωγή, αλλά από άποψη σεναρίου είναι για μένα η δεύτερη καλύτερη ταινία του nolan μετά το memento.

Δημοσ.

Darky, δες το "π" πρώτα, κορυφαία ταινία!

Επίσης δείτε το following. Πολλοί το παραμελούν επειδή δεν είναι υπερπαραγωγή, αλλά από άποψη σεναρίου είναι για μένα η δεύτερη καλύτερη ταινία του nolan μετά το memento.

Αυτό το Π, εγώ είμαι ο παράξενος και δεν ξετρελάθηκα ρε σεις?...

Δημοσ.

Αυτό το Π, εγώ είμαι ο παράξενος και δεν ξετρελάθηκα ρε σεις?...

Παραξενο ειναι μονο το εργο :-D .Προσπαθησα να το δω για δευτερη φορα και αποκοιμηθηκα , και οχι δεν εφταιγε η ελλειψη υπνου .Την πρωτη φορα θα με πετυχε σε φαση για παραξενιες γιατι το ειχα δει πιο ευχαριστα :-D

Δημοσ.

Αυτό το δίλημμα μου θυμίζει το "De Niro ή Pacino"! :-D

Είναι και οι δύο εξαιρετικοί, οπότε μπορώ να κρίνω μόνο βάσει των θεματικών εμμονών που διαπερνούν τη φιλμογραφία καθενός.

Εκεί βρίσκω βραχεία κεφαλή Aronofsky...

Δημοσ.

Εχω δει μονο 3 ταινιες του Aρονοφσκι και απο Νολαν δεν εχω δει το following και η αποψη που εχω σχηματιση ειναι οτι ο Νολαν με συναρπαζει περισσότερο.

Αν συγκρίνω memento με black swan (οι καλυτερες τους ταινιες κατα την γνωμη μου)τοτε memento για εμενα,απο αποψη σκηνοθεσιας τουλαχιστον,εκπληκτικη.Σαν συνολο δουλειας,σαν κορυφαίες ταινιες, ο νολαν εχει memento,prestige,dark knight, inception ταινιαρες και ο αρονοφσκι black swan και requiem για εμενα..το the fountain το βρηκα βαρετο και σαν να προσπαθουσε να εντυπωσιάσει αλλα δεν το πολυκαταλαβα για να λεω και την αληθεια, πρωτότυπο αλλα δεν βοηθαει να το καταλαβεις...wrestler και pi δεν εχω δει αλλα θα φροντισω για το wrestler τουλαχιστον...

το pi μετραει πιο πολυ να πω την αληθεια!!!

Δημοσ.

Καλύτερη ταινία του Nolan είναι για μένα ξεκάθαρα το Memento.

Στον Aronofsky πάλι νομίζω τα Requiem For A Dream, The Fountain & Black Swan είναι ισάξια και εκπληκτικά, οπότε δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο.

Δημοσ.

Δεν νομίζετε οτι η σύγκριση είναι άστοχη;

Ο ενας κατά τη γνώμη μου ειναι πιο λυρικός ενω ο άλλος πιο mindfucker.

Και οι 2 πάντως ειναι κορυφή

Δημοσ.

Πολυ το κουραζετε.Οποιος θελει λεει την γνωμη του και οποιος δεν θελει δεν την λεει.Το "αναγκαστικα" δεν προκυπτει απο καπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...