ksavvas10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Έχω φτιάξει ένα site σε joomla www.insterea.gr και στην αρχική μου βγάζει την ημερομηνία με κεφαλαία γράμματα και τονισμένη και στα υποσέλιδα κάποιες πληροφορίες όπως <η προσθήκη νέου σχόλιου> πάλι με κεφαλαία και τονισμένα. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το αλλάξω? Επίσης η ημερομηνία της αρχικής έχει δυο ώρες καθυστέρηση αν και εγώ το έχω αλλάξει απ το ρολόι του administrator.
NiKoS WSN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Έχω φτιάξει ένα site σε joomla www.insterea.gr και στην αρχική μου βγάζει την ημερομηνία με κεφαλαία γράμματα και τονισμένη και στα υποσέλιδα κάποιες πληροφορίες όπως <η προσθήκη νέου σχόλιου> πάλι με κεφαλαία και τονισμένα. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το αλλάξω? Επίσης η ημερομηνία της αρχικής έχει δυο ώρες καθυστέρηση αν και εγώ το έχω αλλάξει απ το ρολόι του administrator. Δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ joomla αλλά πρώτον μου φαίνεται ή θυμίζει το in.gr και δεύτερον φίλε μπορείς να μου πεις πως έκανες onmouseover και να σου βγάζει τις υποσελίδες;
_tasos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέσα στο template_css.css αρχείο έχει το εξής declaration > h4 { font-size: 100%; text-transform: uppercase; } Σβήσε τη γραμμή text-transform: uppercase;. Όσο για την ώρα, φαντάζομαι πως για να λες 2 ώρες πίσω, θα σου δείχνει την UTC ώρα. Κάπου στα settings σου θα πρέπει να δώσεις ότι το Local Time να είναι UTC +2 (Athens). Δεν ξέρω από Joomla για να σου πω ακριβώς που είναι, αλλά δεν θα είναι κ πολύ δύσκολο να το βρεις.
ksavvas10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Φίλε έκανα την αλλαγή που μου λες στο css αλλά δεν άλλαξε τίποτα στο site! Πάλι κεφαλαία τα βγάζει! Όσον αφορά την ώρα την έχω αλλάξει ήδη από τα settings αλλά συνεχίζει να πηγαίνει 2 ώρες μπροστά! Δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ joomla αλλά πρώτον μου φαίνεται ή θυμίζει το in.gr και δεύτερον φίλε μπορείς να μου πεις πως έκανες onmouseover και να σου βγάζει τις υποσελίδες; Αυτό που μου λες γίνεται μέσα απ την joomla και είναι κυρίως θέμα template! Όταν κατέβασα το tamplate ήταν έτσι ρυθμισμένο απ την αρχή! Σας έχω επισυνάψει το αρχείο css! Σε αυτό το μέρος του κώδικα h4 { font-size: 100%; text-transform: uppercase; } το text-transform: uppercase; το έκανα και normal και none αλλα δεν άλλαζε τίποτα!
spartakoscs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 κάνε back το δικό σου και δοκίμασε με αυτό που σου επισυνάπτω ! template_css.css
ksavvas10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Οκ άλλαξε επιτέλους!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
_tasos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Όσον αφορά την ώρα την έχω αλλάξει ήδη από τα settings αλλά συνεχίζει να πηγαίνει 2 ώρες μπροστά! Εννοείς ότι κάνεις π.χ. κάτι post στις 13:32 (ώρα Ελλάδας) και το Joomla σου δείχνει 15:32; Θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, να σου δείχνει δηλαδή 11:32.
ksavvas10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εννοείς ότι κάνεις π.χ. κάτι post στις 13:32 (ώρα Ελλάδας) και το Joomla σου δείχνει 15:32; Θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, να σου δείχνει δηλαδή 11:32. Το αντίθετο συμβαίνει, το ρολόι αν και το έχω αλλάξει απ την administrator page όταν κάνω post ένα άρθρο, κάποια module της αρχικής μου το εμφανίζουν με ώρα δημιουργίας: 2 ώρες πριν! Απ ότι κοιτάω το πρόβλημα είναι στο ρολόι της αρχικής σελίδας πάνω πάνω (που δείχνει την ημερομηνία) γιατί όταν αλλάζει η μέρα αυτό την αλλάζει 2 ώρες αργότερα. Επίσης όταν αποθηκεύσω ένα άρθρο, άλλα module της αρχικής το αποθηκεύουν με την σωστή ώρα και άλλα με ώρα, 2 ώρες πριν! Στην διαχείριση της joomla όμως αποθηκεύεται με την σωστή ώρα! Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.