Προς το περιεχόμενο

Skai 1821

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε πολύ αστείοι οι Αθηναίοι, δεν έχετε ιδέα τί σας γίνετε, πηγαίνετε στην Φλώρινα και αποκαλέστε κάποιον Σκοπιανό και δείτε με πόσα κουταλάκια θα σας μεταφέρουν.

• Απαντ. 369
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είστε πολύ αστείοι οι Αθηναίοι, δεν έχετε ιδέα τί σας γίνετε, πηγαίνετε στην Φλώρινα και αποκαλέστε κάποιον Σκοπιανό και δείτε με πόσα κουταλάκια θα σας μεταφέρουν.

Καλα αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα. Το οτι καποιος νοιωθει Ελληνας η υποβρηχιος καλλικατζαρος δεν σημαινει οτι οι ριζες του ειναι ελληνικες. Σαφως και οι Φλωριανοι δεν ειναι Σλαβοι γιατι πολυ απλα δεν νοιωθουν Σλαβοι αλλα το αν οι ριζες τους ειναι σλαβικες ειναι τελειως διαφορετικο θεμα και ανεξαρτητα αν με σκοτωσουν αν τους αποκαλεσω Σλαβους η μη, δεν το αλλαζει αυτο.

*Δεν εχω ιδεα για τα Βαλκανικα φυλλα η τι ειναι ιστορικα οι Βλαχοι η ποσο καθαρο ειναι το ελληνικο εθνος. Η παρατηρηση μου ειναι στο ποστ του συγκεκριμενου χρηστη που για μενα ειναι τελειως λαθος.

Δημοσ.

Δείτε και εδώ το video αν δεν το έχετε ήδη δει. Έχει πηγές συγκεκριμένες. Πόσο εύκολα πιστεύουν μερικοί το "καινούριο και αντιδραστικό" μόνο και μόνο γι αυτές του τις ιδιότητες..

http://www.antibaro.gr/

δεν είναι δουλειά του καθένα μας να βρίσκει τις ιστορικές πηγές, είναι όμως δουλειά του καθένα μας να μην πιστεύει εύκολα οποιονδήποτε μπορεί να μας παρουσιάζει κάτι πειστικά και μεθοδευμένα.. να μην πιστεύουμε εύκολα...

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα. Το οτι καποιος νοιωθει Ελληνας η υποβρηχιος καλλικατζαρος δεν σημαινει οτι οι ριζες του ειναι ελληνικες. Σαφως και οι Φλωριανοι δεν ειναι Σλαβοι γιατι πολυ απλα δεν νοιωθουν Σλαβοι αλλα το αν οι ριζες τους ειναι σλαβικες ειναι τελειως διαφορετικο θεμα και ανεξαρτητα αν με σκοτωσουν αν τους αποκαλεσω Σλαβους η μη, δεν το αλλαζει αυτο.

*Δεν εχω ιδεα για τα Βαλκανικα φυλλα η τι ειναι ιστορικα οι Βλαχοι η ποσο καθαρο ειναι το ελληνικο εθνος. Η παρατηρηση μου ειναι στο ποστ του συγκεκριμενου χρηστη που για μενα ειναι τελειως λαθος.

εγώ από την άλλη υποστηρίζω πλήρως το ποστ του τύπου και εκτός από τα περί μερικών αστείων Αθηναίων εμείς στη μακεδονία και ειδικά στις μικρότερες πόλεις δεν νοιώθουμε τίποτα (<-όπα ρε κομάντο !) εννοώ το πως αυτοπροσδιορίζεσαι, τι νομίζεις και άλλες αλχημείες δεν έχουν νόημα αφού οι περισσότεροι ξέρουμε ακριβώς τις ρίζες μας και τα χωριά μας αρκετές γενιές πίσω.

Επειδη εχετε μπλέξει λίγο τα μπουτια σας μερικοι προσπαθώντας να περασετε τις απόψεις σας..

Ακομα και γλωσικά αν το δει κανεις στις περιοχές των συνόρων και κατα τη διάρκεια των βαλκανικών Ελληνες που μιλούσαν Σλάβικα εμειναν στη πλευρά που προσχώρησε στη Σερβια ή τη Βουλγαρία και Σλάβοι που μιλούσαν Ελληνικά έμειναν εδω.

Ενώ εσύ...

Γιατί Σλάβοι να μιλάν ελληνικά από την στιγμή που οι βούλγαροι διεκδικούσαν τις περιοχές αυτές κατά τους βαλκανικούς και τον 2ο παγκόσμιο και ήταν μόνο για μικρά διαστήματα σε ελληνικό έλεγχο ?

Οι περισσότεροι όπως και οι έλληνες μιλούσαν/ ήταν αναγκασμένοι να μιλάν βουλγάρικα. Το θέμα είναι πως σε τοπικό επίπεδο πάντα υπήρχε εθνική ομοιογένεια. Η γιαγιά μου για παράδειγμα βουλγάρικα ξέρει να μιλάει αλλά το θέμα είναι πως τα ελληνικά ήταν η γλώσσα της μητέρας της και οι εκκλησίες τους ήταν ελληνόφωνες και ξεχωριστές από τις βουλγάρικες.

...αλλα κ στο δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου των λαων...

ποιο ?!

Δημοσ.

Μια που είπες να "πάνε και φαντάροι πρώτα", εγώ που υπηρέτησα και στη Ξάνθη κοντά, είχαμε παιδιά που μιλούσαν με το ζόρι ελληνικά, πομάκους και έλληνες ναι αλλά τούρκους δεν τους άρεσε να τους λένε.

Όταν μιλάω για Τούρκους, δεν εννοώ τους πομάκους, γιατί τα παιδιά τα έζησα στο Λιτόχωρο και τα ξέρω από πρώτο χέρι αυτά που λες. Έλληνες λένε ότι είναι, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι έχουν ρίζες σε βουλγαρικά φύλα.

Σφολιάτα ?

Τώρα διάλεξε τι θα διδάσκεις, ιστορία ή ορθογραφία? :rolleyes:

Και οι πόντιοι τι είναι ?

Ότι και οι Κύπριοι

Μένω στο νομό Σερρών, 20 χλμ από τα Βουλγάρικα σύνορα είναι το σπίτι μου.

Μαγκιά σου ;)

Ωραιος!Αυτα λεω επισης.

Η Φλωρινα ειδικα ειναι περιπτωσαρα.Νομιζω ενα καλο 50% του πληθυσμου του νομου βρισκει τις ριζες του στο συγχρονο Μακεδονικο εθνος.

Το ΣΚΑΙ κανει τρομερη δουλεια να αφυπνιζει οσους πιστευουν στην εθνικη καθαροτητα της Ελλαδας.

Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε κανένα ΣΚΑΪ για να αφυπνιστούμε. Αρκεί μία ματιά γύρω μας. Αυτό δεν μας κάνει περισσότερο ή λιγότερο Έλληνες από τους δίπλα μας, μιας και η σύγχρονη έννοια της εθνικότητας, έχει αποκτήσει νέα νόημα.

Για μένα Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι, ακόμα κι αν δεν έχει καμία σχέση με τον τόπο. Ας μη λησμονούμε μεγάλους αλλοδαπούς φιλέλληνες που υπήρξαν πολύ περισσότερο Έλληνες, από αυτούς που κυβερνούν τον τόπο αυτό χρόνια τώρα.

Από την άλλη, δεν πιστεύω στην ύπαρξη μακεδονικού έθνους, μιας και είναι άλλο να δημιουργείς ένα έθνος από το μηδέν, κλέβοντας ιστορία από άλλους για να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα σου και άλλο η αφύπνιση ενός έθνους, χρησιμοποιώντας την ιστορία του τόπου του.

Δημοσ.

Ενώ εσύ...

Γιατί Σλάβοι να μιλάν ελληνικά από την στιγμή που οι βούλγαροι διεκδικούσαν τις περιοχές αυτές κατά τους βαλκανικούς και τον 2ο παγκόσμιο και ήταν μόνο για μικρά διαστήματα σε ελληνικό έλεγχο ?

Οι περισσότεροι όπως και οι έλληνες μιλούσαν/ ήταν αναγκασμένοι να μιλάν βουλγάρικα. Το θέμα είναι πως σε τοπικό επίπεδο πάντα υπήρχε εθνική ομοιογένεια. Η γιαγιά μου για παράδειγμα βουλγάρικα ξέρει να μιλάει αλλά το θέμα είναι πως τα ελληνικά ήταν η γλώσσα της μητέρας της και οι εκκλησίες τους ήταν ελληνόφωνες και ξεχωριστές από τις βουλγάρικες.

Συνήθως επικρατεί η γλώσσα του πολυπληθέστερου ή του ισχυρότερου ή η γλωσσα του εμποριου, πέρα από τις περιόδους που καποιος επέβαλε μια γλωσσα κλπ Οποτε αν το ψαξεις λίγο θα δεις πολλά ελληνόφωνα χωρια να πέρασαν στην κατοχη των Σερβων (σημερινα Σκοπια), πολλά στη Βουλγαρια και φυσικα την Αλβανια και το αντιθετο. Τωρα αν σε ενα Ελληνοφωνο χωριο εμεναν 5 Σλαβικες οικογενειες αφηνω στην κριση σου να μου πεις τι γλωσσα πιθανολογεις οτι θα μιλουσαν στην καθημερινοτητα τους.

Μην ξεχνας οτι μεχρι το 22 στις περιοχες της βορειοδυτικης μακεδονιας ζουσε πληθυσμος Ελληνικος, Αλβανικος, Σλαβικος και Τουρκικος.

Δημοσ.

Γιατι αλλαζετε αυτα που λεγονται στο σκαι;Επειδη το ειχα δει το επεισοδιο .Ειχε πει κατι που ειναι αληθεια .Οι Τουρκοι ποτε δεν καταλαβαν την συνδεση μας με τους αρχαιους Ελληνες .Παντα μας λεγαν Ρωμιους .Ακομη δεν το δεχονται.Ετσι ενας αγγλος νομιζω ηταν επιστημονας ειπε οτι οι Τουρκοι ποτε δεν καταλαβαν πως ξαφνικα οι Ρωμιοι που ηταν ενα μιγμα Ελληνων Σλαβων και Τουρκων αποκαλουσαν τους εαυτους τους συνεχιστες του Σωκρατη πχ .Οχι ,αυτο που εςιπατε οτι οι Ελληνες ειναι μιγμα τουρκων σλαβων Αλβανων .Και εννοειται οτι ειχαμε μικτους γαμουςκαι προσμιξεις .Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Την στιγη που ζουσαν ολοι μαζι σε χωρια Ελληνες Τουρκοι ,Σλαβοι εννοειται οτι και δικοι τους εχουν μεινει εδω και δικοι μας εχουν μεινει εκει.Αλλα τι τα αλλαζετε καποιοι δεν ξερω.

Δημοσ.

^ διότι δεν τους ενδιαφέρει το θέμα συζήτησης αλλά απλά προσπαθούν να εκθέσουν τις απόψεις τους γενικότερα και να τις περάσουν σώνει και ντε και στους άλλους που τυχαίνει να διαβάζουν το topic, και οι 'δύο πλευρές'

λες και δεν καταλαβαίνουν και οι μεν και οι δε ότι εν μέρει έχει δίκιο και η άλλη πλευρά και λες και δεν ξέρουν ότι αυτά είναι άσχετα με το συγκεκριμένο topic και forum

εγώ είχα να κάνω σχόλια για την εκπομπή, σε συγκεκριμένα πράγματα, μερικά θετικά και αρκετά αρνητικά που έπαιρναν βελτίωση και είχα και κάποια σχόλια πάνω σε αυτά που γράφτηκαν εδώ στο forum για το κρυφό σχολειό αλλά η συζήτηση έχει πάει όπως πηγαίνει συνήθως οπότε δεν πρόκειται

Δημοσ.

ΑΙΣΧΟΣ!, ΠΡΩΗΝ ΑΓΓΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΘΑΝΟ ΒΕΡΕΜΗ, ΘΕΩΔΟΡΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=12/03/2011&id=258808

Η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι πιο δυναμική στο θέμα της εκμετάλλευσης των ενεργειακών της αποθεμάτων;

«Κατά την άποψή μου, η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητήσει πολύ μεγαλύτερη βοήθεια από τη Ρωσία για πετρελαϊκές έρευνες. Παραδοσιακά, αφήνοντας έξω την ιδεολογία και τα υπόλοιπα, η Ρωσία έχει υπάρξει η λιγότερο εχθρική μεγάλη δύναμη απέναντι στην Ελλάδα. Η Ρωσία τώρα έχει λόγους να μην εμπιστεύεται την Ελλάδα. Στη διάρκεια της κρίσης η Ρωσία προσφέρθηκε να δώσει ένα μεγάλο φθηνό δάνειο, το οποίο ίσως οδηγούσε στην αποφυγή του ΔΝΤ. Ο Παπανδρέου είπε "όχι", απέρριψε την προσφορά, με τη δικαιολογία ότι θα βρισκόμασταν κάτω από τον έλεγχο των Ρώσων. Είναι άραγε βέβαιο ότι θα βρισκόμασταν κάτω από το ρωσικό έλεγχο με τον ίδιο τρόπο που βρισκόμαστε τώρα κάτω από τον έλεγχο του ΔΝΤ; Δεν είμαι αριστερός, απλώς προσπαθώ να ακολουθήσω την κοινή λογική. Συνεπώς, η διπλωματία της ελληνικής πλευράς με τη Ρωσία δεν μελετήθηκε τόσο στενά όσο θα έπρεπε και δεν υπήρξε τόσο αποτελεσματική όσο θα μπορούσε. Και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφθώ είναι η αγγλοσαξονική πίεση και ελληνικά ιδρύματα, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, με τους κ. Βερέμη και Κουλουμπή, που εκφράζουν την αμερικανική θέση στην Ελλάδα».

Αρα, τα προβλήματα της Ελλάδας είναι η διχόνοια και ο ατομισμός.

«Και, σε επίπεδο κοινωνίας, η ξενομανία της. Η Ελλάδα έχει τάση να εισάγει οτιδήποτε ξένο, ανεξαρτήτως αν είναι καλό, κακό ή άσχημο. "Είναι ξένο, ω!, πρέπει να είναι καλό! πρέπει να είναι καλύτερο από τα δικά μας!". Δείτε την υπουργό Παιδείας, τη Διαμαντοπούλου: είναι ένα τέτοιο παράδειγμα στην εκπαίδευση· θα σκοτώσει την εκπαίδευση αν συνεχίσει έτσι! Προσπαθεί να αντιγράψει αγγλοσαξονικές αηδίες, να ρωτάς το μικρό παιδί "ποια είναι η ταυτότητά σου;" κ.λπ. Υπάρχει καλό εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να εισαχθούν νέες ιδέες, χρειάζεται απλώς να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες. Υπάρχουν όμορφα πράγματα εδώ, όμως οι Ελληνες δεν είναι υπερήφανοι γι' αυτά, θαυμάζουν πολύ τα ξένα πράγματα. Αλλά αυτός ο θαυμασμός δείχνει κάτι: ότι δεν μπορείς να κάνεις τη διάκριση μεταξύ τού τι είναι πράγματι καλό και τι είναι κακό. Υιοθετούνται θεωρίες από το εξωτερικό στην Ελλάδα και "η πλάκα", πολλές φορές, είναι ότι η ρίζα αυτών των θεωριών βρίσκεται στην αρχαία Ελλάδα! Θα ήθελα να δω λίγο παραπάνω αυτοσεβασμό στους Ελληνες. Ακούω πολλούς να λένε: "Με το ΔΝΤ χάνουμε τον αυτοσεβασμό μας". Μα, αυτό έπρεπε να το σκεφτείς είκοσι, τριάντα χρόνια πριν, όχι τώρα! Τι διάολο έκανες τόσον καιρό;». *

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ LINKS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ SOFTPOWER.

Coup d'État in Disguise:

Washington's New World Order "Democratization" Template

http://globalresearch.ca/articles/MOW502A.html

Yuri Bezmenov ex KGB Psychological Warfare Techniques. Subversion & Control of Western Society.

http://www.youtube.com/watch?v=JN0By0xbst8

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αν μου έλεγαν ότι θα ακούσω κάτι τέτοιο από Άγγλο διπλωμάτη δεν θα τους πίστευα.

Δείτε την υπουργό Παιδείας, τη Διαμαντοπούλου: είναι ένα τέτοιο παράδειγμα στην εκπαίδευση· θα σκοτώσει την εκπαίδευση αν συνεχίσει έτσι! Προσπαθεί να αντιγράψει αγγλοσαξονικές αηδίες, να ρωτάς το μικρό παιδί "ποια είναι η ταυτότητά σου;" κ.λπ. Υπάρχει καλό εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να εισαχθούν νέες ιδέες, χρειάζεται απλώς να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες.
Δημοσ.

Η Διαμαντοπουλου ειναι μελος της λεσχης Bilderberg.Αυτος ο ομιλος που ελεγχεται απο τον διεθνη σιωνισμο,προωθει πολιτικες διαλυσης της εθνικης συνειδησης των λαων για να προετοιμασει το εδαφος για μια παγκοσμιου τυπου διακυβερνηση.Μπορει να βρει απειρες πηγες για αυτους κανεις στο διαδικτυο.

Σχετικα με το ντοκυμοντερ,σε γενικες γραμμες ειναι ενδιαφερον ,εχει και αρκετα θετικα στοιχεια.Αυτο που πρεπει να γινει αντιληπτο βεβαια,ειναι πως καποιες αποψεις που αναφερονται δεν ειναι αντικειμενικες και καθολικα αποδεκτες αποψεις απο την επιστημονικη ιστορικη κοινοτητα,αλλα προσωπικες αποψεις των συγκεκριμενων επιστημονων.Υπαρχουν μεγαλοι ιστορικοι που διαφωνουν με πολλα απο αυτα.Ελπιζω να μην περιμενατε αυτην την σειρα για να μαθετε την ιστορια της χωρας σας μερικοι.

Υπαρχουν βιβλια απο Ελληνες και ξενους ιστορικους,πολυ ανωτερα της συγκεκριμενης εκπομπης.

Οσον αφορα το θεμα της γενετικης καθαροτητας των Ελληνων,αναφορα απο καποιον poster που δεν την συμμεριζεται,το βρισκω απο περιεργο μεχρι ρατσιστικο να αναφερεται αυτο.Και αυτο γιατι δεν εχει καμμια σχεση η γενετικη προευλευση αλλα η εθνικη συνειδηση.Ειχα καποτε εναν μαθητη που ο πατερας του ηταν Ελληνας και η μητερα του Γιαπωνεζα.Παρολα αυτα το παιδι ηταν φανατικος πατριωτης,λατρευε την Ελληνικη πολιτιστικη κληρονομια του και αισθανοταν 100% Ελληνας παρολο οτι εμφανισιακα ηταν Γιαπωνεζος.Αυτο μετραει και τιποτε αλλο,πως δηλαδη αισθανεσαι.

Τελος ο Σκοπιανος ισχυρισμος περι Μακεδονικοτητας εχει γινει ο ακαδημαικος περιγελος παγκοσμια ,δεν υπαρχει ουτε ενας σοβαρος μη Σκοπιανος επιστημονας που να τον στηριζει.Δεν αξιζει ν ασχολουμαστε.Παρολα αυτα,για να κανουμε λιγο χιουμορ,εγω αν ημουν πρωθυπουργος θα ακολουθουσα πολιτικη φιλιας με τα Σκοπια και σταδιακης προσαρτησης και Ελληνοποιησης τους.

Αφου ρε παιδι μου θελουν να παρουν λιγο απο την δοξα της φυλης μας ας τους προσαρτησουμε να εχουν νομικο δικαιωμα να αποκαλουνται Μακεδονες. :devil:

Δημοσ.

Οσον αφορα το θεμα της γενετικης καθαροτητας των Ελληνων,αναφορα απο καποιον poster που δεν την συμμεριζεται,το βρισκω απο περιεργο μεχρι ρατσιστικο να αναφερεται αυτο.Και αυτο γιατι δεν εχει καμμια σχεση η γενετικη προευλευση αλλα η εθνικη συνειδηση.Ειχα καποτε εναν μαθητη που ο πατερας του ηταν Ελληνας και η μητερα του Γιαπωνεζα.Παρολα αυτα το παιδι ηταν φανατικος πατριωτης,λατρευε την Ελληνικη πολιτιστικη κληρονομια του και αισθανοταν 100% Ελληνας παρολο οτι εμφανισιακα ηταν Γιαπωνεζος.Αυτο μετραει και τιποτε αλλο,πως δηλαδη αισθανεσαι.

Τελος ο Σκοπιανος ισχυρισμος περι Μακεδονικοτητας εχει γινει ο ακαδημαικος περιγελος παγκοσμια ,δεν υπαρχει ουτε ενας σοβαρος μη Σκοπιανος επιστημονας που να τον στηριζει.Δεν αξιζει ν ασχολουμαστε.Παρολα αυτα,για να κανουμε λιγο χιουμορ,εγω αν ημουν πρωθυπουργος θα ακολουθουσα πολιτικη φιλιας με τα Σκοπια και σταδιακης προσαρτησης και Ελληνοποιησης τους.

Αφου ρε παιδι μου θελουν να παρουν λιγο απο την δοξα της φυλης μας ας τους προσαρτησουμε να εχουν νομικο δικαιωμα να αποκαλουνται Μακεδονες. :devil:

Στους σκοπιανούς δεν μετράει πως αισθάνονται?

Εμείς δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αλλα είμαστε Έλληνες επειδή το νιώθουμε.

Αυτοί δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων. Γιατί να μην είναι Μακεδόνες αν το νιώθουν?

Δημοσ.

Και εμείς στο στρατό θυμάμαι είχαμε ένα παιδί από την Πολωνία Έλληνα μόνο από πατέρα, τα ελληνικά με το ζόρι τα μιλούσε αλλά και αυτός ήταν του τύπου το έθνος πάνω από όλα και πήγε τελικά στα αλεξίπτωτα.

Παρόλα αυτά, σχετικά με το "Αυτο μετραει και τιποτε αλλο" το 50% ελληνική καταγωγή δεν είναι λίγο. Μην τα ρίχνουμε όλα στη συνείδηση και τις αισθήσεις.

και εγώ μερικές φορές αισθάνομαι viking, αλλά όσο και να το αισθάνομαι ούτε ύψος παίρνω, ούτε χρυσά μουστάκια βγαίνουν...

Δημοσ.

Και εμείς στο στρατό θυμάμαι είχαμε ένα παιδί από την Πολωνία Έλληνα μόνο από πατέρα, τα ελληνικά με το ζόρι τα μιλούσε αλλά και αυτός ήταν του τύπου το έθνος πάνω από όλα και πήγε τελικά στα αλεξίπτωτα.

Παρόλα αυτά, σχετικά με το "Αυτο μετραει και τιποτε αλλο" το 50% ελληνική καταγωγή δεν είναι λίγο. Μην τα ρίχνουμε όλα στη συνείδηση και τις αισθήσεις.

και εγώ μερικές φορές αισθάνομαι viking, αλλά όσο και να το αισθάνομαι ούτε ύψος παίρνω, ούτε χρυσά μουστάκια βγαίνουν...

Δε νομιζω οτι αυτο που αισθανεσαι να εχει αντικτυπο στην εξωτερικη σου εμφανιση. Και οι προπαποι σου να ειχαν μετακομισει στην Κινα και 3 γενιες μετα εσυ να ενοιωθες κινεζος, δε νομιζω να γινοσουν σχιστοματης.

Δημοσ.

Εμείς δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αλλα είμαστε Έλληνες επειδή το νιώθουμε.

Αυτοί δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων. Γιατί να μην είναι Μακεδόνες αν το νιώθουν?

Απογονοι των αρχαιων ελληνων ειμαστε.εκτος και αν οι Ρωμαιοι κανανε ξαφνικα μια ολοκληρωτικη γενοκτονια/ξεριζωμος στον τοτε αρχαιο ελλαδικο χωρο και δεν εμεινε ιχνος της αρχαιοελληνικης φυλης.Ξερεις οπως εγινε με την Μικρα-Ασιατικη Καταστροφη ενα πραμα.Αλλα θα μου πεις σαμπως ειναι και οι Ποντιοι απογονοι των Ιονων; Ιρανοι πρεπει να ειναι αυτοι,ετσι δεν παει με την λογικη σου;

εγω παντως αισθανομει techno vicking οποτε ακουω techno.

techno-viking.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...