Προς το περιεχόμενο

Skai 1821

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκπομπή Τράγκα 27-1

τμήμα 3ο

Link

βάλτε στα ανεπιθύμητα το ΣΚΑΙ 1821 στο φατσαμπούκι

έχει δίκιο ο Τράγκας ,ότι μαθαίναμε τόσα χρόνια στο σχολείο ήταν ψέματα και ήρθε ο σκαι να μας μάθει

new age ιστορία.

Την ειδες την εκπομπη του Σκαι; Τι ακριβως δε σου αρεσε, και αν ειναι δυνατον να τα παραθεσεις με καποια επιχειρηματα.

Τωρα ουρλιαχτα, φωνες και τσιριγματα απο τον Τραγκα (τι μιλαει ετσι, εγκεφαλικο επαθε; ), που απλα βαζει ενα κομματακι στην εκπομπη του και μετα ουρλιαζει απο πανω με τον κλασσικο του ειρωνικο τροπο, δε νομιζω οτι ειναι και ο αντιπροσωπευτικος ανθρωπος για να μας μαθει ιστορια.

• Απαντ. 369
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ένα λάθος δε διορθώνεται με ένα άλλο λάθος πάντως

και τα σχολικά βιβλία είχανε @@@@ριές αλλά με το ζόρι δε γίνεται να γίνουμε φίλοι με τους Τούρκους

πολύ ύποπτα όλα αυτά.

δεν την είδα την εκπομπή αλλά τα κομμάτια που μετέδωσε ο Τράγκας δε μου άρεσαν

και σε αυτά αναφέρομαι και δε με νοιάζει αν το υπόλοιπο είναι αρεστό από τη στιγμή έχει έστω και ένα σημείο που δε μου αρέσει πάει όλο άκυρο.

εκτός και αν ο Τράγκα διαστρέβλωσε κάτι από τη σειρά και το μετέδωσε κατά πως τον βολεύει.

Δημοσ.

Πω... κ να φανταστειται οτι παλι προκατηλλημενο υπερ των γνωστων Ελληνικων θεσεων το βρισκω.Τρεμω να φανταστω τι καυγα εχω να ριξω στην αληθινη ζωη με εναν ανθρωπο που εχει αντιληψεις του Τραγκα.

@Τουφα,σουβλισμα που ειπες?Οτι μας ''σουβλιζαν'' στο Κρυφο σχολειο οι Τουρκοι?Αυτος εννοεις?

Δημοσ.

Αλλο να λεμε "υποπτα", αλλο να λεμε "ψεμματα". Μπορουμε με στοιχεια να τα διαψευσουμε αυτα που ειπωθηκαν στην εκπομπη; Ηδη το θεμα με το κρυφο σχολειο, αποδειχτηκε ψεμα απο μεριας της εκκλησιας.

ΟΤραγκας δε διαστρεβλωσε, αλλα το να βαλεις 5 λεπτα μονο απο μια εκπομπη και μετα να αρχισεις να ουρλιαζεις σαν την κυρα κατινα, ειναι μεγαλυτερη διαστρεβλωση απο το να εκανε πραγματικη ηχητικη διαστρεβλωση.

Δημοσ.

Το σουβλισμα του αθανασιου διακου λεω ρε τοξοβολε. brotip: η σουβλα ηταν απο κρεας

Επισης, οπερα, πως εισαι φιλος με τους χριστιανους τοτε? Αυτοι γαμησαν πιο πολυ την χωρα. Α ξεχασα, δεν ειχες τετοια προπαγανδα στο σχολειο...

Δημοσ.

Το σουβλισμα του αθανασιου διακου λεω ρε τοξοβολε. brotip: η σουβλα ηταν απο κρεας

What? :confused:

Ο Αθανασιος Διακος δεν ειχε καει ζωντανος σε μια φωτια?Αυτο εχω μαθει (απο ξενες πηγες)

Δημοσ.

και τα σχολικά βιβλία είχανε @@@@ριές αλλά με το ζόρι δε γίνεται να γίνουμε φίλοι με τους Τούρκους

Ωραιες αποψεις. Νοημων ανθρωπος δεν γινεται να λεει τετοια πραγματα...

και σε αυτά αναφέρομαι και δε με νοιάζει αν το υπόλοιπο είναι αρεστό από τη στιγμή έχει έστω και ένα σημείο που δε μου αρέσει πάει όλο άκυρο.

Να μαντεψω? Στην βιβλο της ημιμαθιας το χει γραμμενο αυτο?

What? :confused:

Ο Αθανασιος Διακος δεν ειχε καει ζωντανος σε μια φωτια?Αυτο εχω μαθει (απο ξενες πηγες)

Το βιβλιο λεει οτι τον παλουκωσανε/σουβλισανε ζωντανο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...