Aplostra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 βρε καλώς τον η παρέα που λέγαμε Οι Ελληνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ Papahelas, Alexis - Foreign policy columnist. "TO VΙΜΑ ο πλέον ανεξαρτητος δημοσιογράφος απλοστρα άστο κάηκες,ενώ τον Σαρρή δεν τον γνωρίζεις; Μια συμβουλή από έναν επαρχιώτη που έζησε 7 χρόνια στην Αθήνα ,βλέπε καλύτερα HIGH και BLUE SKY παρά τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια γιατί μόνο σε αυτά τα μικρά κανάλια θα ακούσεις αλήθειες. ε ρε γλέντια now we are talking Έχω την αίσθηση οτι δεν κατάλαβες τι έγραψα
opera Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την αίσθηση οτι δεν κατάλαβες τι έγραψα κατάλαβα πολύ καλά θες να πείς πως ο Βερέμης είναι αξιόπιστος,δικάιωμά σου να το πιστεύεις δικαίωμά μου να πιστεύω τον Νεοκλή Σαρρή που αποδοκιμάζει την αξιοπιστία ΚΑΙ το ήθος του Βερέμη αν είδες το βίντεο ο Βερέμης ζήτησε τη γνώμη του Σαρρή για ένα τούρκο καθηγητή. Ο Σαρρής έζησε πολλά χρόνια στη τουρκία και γνωρίζει άριστα τη πολιτική τους και τα σχεδιά τους καθώς και το τρόπο που σκέφτονται, είναι αυθεντία στο είδος του.
Aplostra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κατάλαβα πολύ καλά θες να πείς πως ο Βερέμης είναι αξιόπιστος,δικάιωμά σου να το πιστεύεις δικαίωμά μου να πιστεύω τον Νεοκλή Σαρρή που αποδοκιμάζει την αξιοπιστία ΚΑΙ το ήθος του Βερέμη αν είδες το βίντεο ο Βερέμης ζήτησε τη γνώμη του Σαρρή για ένα τούρκο καθηγητή. Ο Σαρρής έζησε πολλά χρόνια στη τουρκία και γνωρίζει άριστα τη πολιτική τους και τα σχεδιά τους καθώς και το τρόπο που σκέφτονται, είναι αυθεντία στο είδος του. Εχω την αίσθηση πως η θερμοκρασία του κρανίου σου εχει ανέβει πολύ,με αποτέλεσμα να θολώνει την κρίση σου. Μάλλον είσαι υπερβολικά άσχετος με το θέμα.
opera Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εχω την αίσθηση πως η θερμοκρασία του κρανίου σου εχει ανέβει πολύ,με αποτέλεσμα να θολώνει την κρίση σου. Μάλλον είσαι υπερβολικά άσχετος με το θέμα. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια δε θα κατέβω στο επίπεδό σου καλά να περνάς
saya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε και ειδικά ο φίλος Snoob που έχει μονοπωλήσει το θέμα και απαντά σε κάθε χρήστη που έχει διαφορετική άποψη από αυτόν. Ούτε ο ίδιος να το είχε γυρίσει! Για εμένα τα πράγματα είναι απλά. Το κάθε κράτος γράφει τη δική του ιστορία και πολλές φορές την παρουσιάζει με τρόπο που να προκαλεί εθνική υπεριφάνεια. Που είναι το κακό; (αρκεί φυσικά να μην προκαλεί φανατισμό και επεκτατικές διαθέσεις). Δηλαδή τι ακριβώς εξυπηρετεί η όποια προσπάθεια "μείωσης" της ιστορίας μας μέσα από μια πιο "politically correct" απεικόνιση της; ΟΚ, μπορεί να μην μας βασάνιζαν για 400 χρόνια αλλά μόνο τα τελευταία 100 όπως κάποιοι υποστηρίζουν. Μπόρει κάποια πράγματα να είναι στην πραγματικότητα λίγο διαφορετικά από ότι διδαχθήκαμε αλλά που είναι το πρόβλημα; Ξαφνικά γίναμε όλοι τόσο ιστορικά ευαίσθητοι για το καλό της επιστήμης; Και φυσικά οι περισσότεροι αμφιβάλλω αν έχουμε καν διαβάσει έστω και ένα βιβλίο ιστορίας. 1.000 φορές να μάθουν τα παιδιά μου την ιστορία όπως τη διδάχθηκα εγώ παρά να βλέπω αυτές τις γελειότητες σε κάθε εθνική γιορτή με παιδιά που δεν ξέρουν ούτε τι γιορτάζουμε. Και φυσικά όποιος ανατρέξει στις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος και διαβάσει τα όσα εμετικά γράφουν κάποια ανόητα παιδάκια για κάποιους από τους ήρωες του '21 (πχ για το πως πέθανε ο Αθανάσιος Διάκος) το μόνο που μπορεί να νιώσει είναι αηδία. Αν είμαι σήμερα ελεύθερος και Έλληνας το οφείλω σε κάποιους που θυσιάστηκαν για εμένα. Και ακόμα αν είχαν "κρυφές" αντζέντες ή προσωπικά κίνητρα πολύ λίγο με ενδιαφέρει. Και για όσους ψειρίζουν την μαϊμού για το τι έγινε το 1821 καλύτερα θα ήταν να έδειχναν (και συμπεριλαμβάνω και τον εαύτό μου) έστω και την μισή ευαισθησία για το τι γίνεται σήμερα μήπως και τελικά βγούμε από το κώμα στο οποίο βρισκόμαστε και αναζητήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Δηλαδή εσύ ποια ιστορία έμαθες; Και που είναι το κακό στη "σωστή" ιστορία που κατακρίνεις; Σε θίγει κάπου; Σε κάνει να νιώθεις άσχημα που είσαι Έλληνας; Ή και καλά πήγες στο UK και ξαφνικά αποστασιοποιήθηκες και είσαι πλεον "ιστορικά αντικειμενικός"; Poιο παιδακι;Αποφοιτος ενος απο τα καλυτερα πανεπιστημια της Αγγλιας ειναι ο ανθρωπος .Σου φαινεται για ανωριμο παιδακι στον τροπο που μιλαει και σε αυτα που λεει;Πως σου ηρθε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 είσαι λάθος δεν υπάρχουν "Μακεδονικά" γνωρίζεις τα σύνορα της Ελλάδας την εποχή του Μ Αλεξάνδρου ποιά ήταν; Το ελεος το ιδιο ομως Poιο παιδακι;Αποφοιτος ενος απο τα καλυτερα πανεπιστημια της Αγγλιας ειναι ο ανθρωπος .Σου φαινεται για ανωριμο παιδακι στον τροπο που μιλαει και σε αυτα που λεει;Πως σου ηρθε; Εν αντιθεση με την ωριμοτητα καποιας που κατηγορει καποιον μεσω νετ για πλαστογραφια!
paris.gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα το κακο ξερεις πιο ειναι?Οτι ειλικρινα ποσοι ηταν οι πληθυσμοι που μιλουσαν τοτε τα Ελληνικα ως την πρωτη γλωσσα τους?Δλδ βλεπεις οτι οι μισοι ηρωες της Ελληνικης Επαναστασης ηταν προφανως Αλβανοι κ αναρωτιεσαι ποσο σχεση εχει αυτη η γλωσσα με την ''Ελληνικοτητα'' των σημερινων Ελληνων.Νομιζω περισσοτερο ενα πειραματακι που βγηκε στις Μεγαλες Δυναμεις ηταν η συχρονη Ελλαδα παρα η προσπαθεια ενος ''εθνους'' να διωξει τους Οθωμανους.Κοιτα γυρω σου βασικα στην Ελλαδα.Η συντριπτικη πλειοψηφια των σημερινων νεοελληνων εχει τουλαχιστον εναν προγονο που ειναι bilingual ειτε στα Τουρκικα,ειτε στα Μακεδονικα/Βουλγαρικα,ειτε στα Αλβανικα/Αρβανιτικα ,Βλαχικα/Ρουμανικα κτλ. Ρε τοξοβόλε, έλεος! Το ότι οι περισσότεροι ήταν Αλβανοί(!) από που ακριβώς προκύπτει; Από την γλώσσα που μιλούσαν; Δηλαδή εγώ είμαι Ελληνο / Αγγλο / Γερμανος; Όσο για τα όσα λες περί "έθνους" ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω; Αυτά ούτε οι Τούρκοι / Αλβανοί / Σκοπιανοί κτλ δεν θα τα ελεγαν!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ρε τοξοβόλε, έλεος! Το ότι οι περισσότεροι ήταν Αλβανοί(!) από που ακριβώς προκύπτει; Από την γλώσσα που μιλούσαν; Δηλαδή εγώ είμαι Ελληνο / Αγγλο / Γερμανος; Όσο για τα όσα λες περί "έθνους" ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω; Αυτά ούτε οι Τούρκοι / Αλβανοί / Σκοπιανοί κτλ δεν θα τα ελεγαν! Ισως γιατι οι Αρβανιτες μιλουσαν ως μητρικη τους γλωσσα μια διαλεκτο των Αλβανικων?Λεω εγω τωρα.Το οτι η Μπουμπουλινα ηταν Αλβανιδα δλδ μας πειραξε η οτι μαθαινουμε την πιο ακυρη ιστορια απο ''σωστες'' πηγες?
saya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ελεος το ιδιο ομως Εν αντιθεση με την ωριμοτητα καποιας που κατηγορει καποιον μεσω νετ για πλαστογραφια! Μα εγω οτι εισαι ωριμος ειπα.Που κολλαει η πλαστογραφια;Τι υπεγραψες;
paris.gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Poιο παιδακι;Αποφοιτος ενος απο τα καλυτερα πανεπιστημια της Αγγλιας ειναι ο ανθρωπος .Σου φαινεται για ανωριμο παιδακι στον τροπο που μιλαει και σε αυτα που λεει;Πως σου ηρθε; Saya μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά κάνε σχόλια. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον τοξοβόλο όταν λέω για τα συγκεκριμένα παιδάκια. Όσο για τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας απλά δεν έχω να κάνω σχόλιο. Άλλωστε και εγώ δεν θέλω να κριθώ από το βιογραφικό μου και την επαγγελματική εμπειρία μου εκτός Ελλάδος (που πίστεψε με δεν είναι μικρή) αλλά από αυτά που γράφω.
opera Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ελεος το ιδιο ομως αυτό λέω και εγώ θα μας πεις τώρα για μακεδονική γλωσσα στην Ελλάδα.
paris.gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ισως γιατι οι Αρβανιτες μιλουσαν ως μητρικη τους γλωσσα μια διαλεκτο των Αλβανικων?Λεω εγω τωρα.Το οτι η Μπουμπουλινα ηταν Αλβανιδα δλδ μας πειραξε η οτι μαθαινουμε την πιο ακυρη ιστορια απο ''σωστες'' πηγες? Μήπως σου είναι εύκαιρες οι δικές σου σωστές πηγές;
g_alkis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει αφού μπήκε στο θρεντ ο τοξοβόλος είναι γνωστό τι θα ακολουθήσει
saya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Saya μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά κάνε σχόλια. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον τοξοβόλο όταν λέω για τα συγκεκριμένα παιδάκια. Όσο για τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας απλά δεν έχω να κάνω σχόλιο. Άλλωστε και εγώ δεν θέλω να κριθώ από το βιογραφικό μου και την επαγγελματική εμπειρία μου εκτός Ελλάδος (που πίστεψε με δεν είναι μικρή) αλλά από αυτά που γράφω. Mα και εγω το ιδιο ειπα .Ειναι ο τοξοβολος απο αυτα τα παιδακια που καναν πλακα με τον Αθανασιο Διακο.Ειναι εγκριτος επιστημονας απο τα καλυτερα αγγλικα πανεπιστημια και φωναζει απο μακρια.Ποιος εχει αντιρρηση;Μιλαμε οσα λεει ειναι επιπεδου 15 πανεπιστημιων της Αγγλιας μαζι.. :fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.