Προς το περιεχόμενο

thomson tg585 v8 ή baudtec???

kostas^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρυπτογραφηση εχω wpa-psk2 και τα στικακια λενε οτι το υποστηριζουν..καναλι εχω αλλαξει..να φταιει το ρουτερ?(αν και με το λαπτοπ ολα καλα)

τελευταιο firmware πριν 1 χρονο... :-(

Δημοσ.

και ελπιζω το pc Να πιανει καλο σημα απο το ασυρματο.μην ειναι οριακα.μπορεις να δοκιμασεις σαν τελευταια λυση να βαλεις το stick να παιξει σε b αντι για G.

Δημοσ.

-απ οταν το αλλαξα σε wpa-psk μου φαινεται καλυτερα!!υπο δοκιμη για λιγο ακομα και αναμενουμε αποτελεσματα...

-το σημα στο pc ειναι καλο(ειδικα με το ενα στικακι)

-πολυ καλη η ιδεα σου απο g σε b!!!αν συνεχιστει το προβλημα πως θα το κανω σε b??(το προβλημα ηταν κυριως οταν ηταν

συνδεδεμενοι και οι 2 υπολογιστες..πεταγε το pc εκτος κ αφηνε το λαπτοπ και γινοταν συνεχεια αυτη η διαδικασια!!)

Δημοσ.

αν και δεν θα επρεπε να σε πεταει εξω μπορεις να το γυρισεις σε g απο το device manager.εκει συνηθως σε αφηνει να διαλεξεις τι πρωτοκολλο θες.θα πας στα properties της καρτας δικτυου.βεβαια γινεται και απο τον ρουτερ αλλα εκει θα σου βαλει ολες τις συσκευες σε b.αυτο σαν τελευταια τελευταια δοκιμη αμα δεν πετυχουν ολα τα αλλα.

Δημοσ.

εως τωρα φιλε poulinos ειναι οκ κ σ ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες σου!!! :)

εκανα καποιες δοκιμες κ στα 2 pc ταυτοχρονα και ειναι ενταξει..μεχρι στιγμης δεν εχει γινει κατι απ οσα λεει κ ο αδερφος μου που ειναι αυτος στο ενα pc...

παντως μυστηριο ενω λενε κ τα 2 στικακια οτι υποστηριζουν wpa2 να μη μπορουν να το σηκωσουν οταν ειμαστε κ οι 2 συνδεδεμενοι..

Δημοσ.

δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα οταν βαλεις wpa2 νομιζω θα σε αφησει να διαλεξεις και καποιες αλλες επιλογες σε μερικα ρουτερ.aes κτλ.εκει μπορεις να δοκιμασεις με κατι αλλο και να δεις αν θα παιξει.αν εχει κατι για radius Μην το βαλεις.

Δημοσ.

ΠΑΡΑΤΗΡΩ τις τελευταιες μερες οτι η ταχυτητα μου ανεβοκατεβαινει..δηλαδη τη μια μερα κλειδωνω στα 9+ κ την επομενη βλεπω 8+..μετα βλεπω 11!!!κ το SNR παιζει μεταξυ 6-13...τι μπορει να φταιει?γραμμη ή ρουτερ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...