kostas^^ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Γειας σας παιδια! εδω και ενα μηνα εχω conn-x 24...ειμαι αρκετα ικανοποιημενος..πιανω κοντα στα 10 mbps...εχω το ρουτερ baudtec tw263r4-a2...να βαλω το καινουριο thomson tg585 v8 ή να αφησω το baudtec...???ποιο ειναι καλυτερο??? ευχαριστω!
giannispaok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ασυρματα ε? και τα δυο καλα ειναι. ιδιο σχημα δεν εχουν? μια χαρα ειναι και τα δυο. δυσκολη επιλογη.
kostas^^ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ναι!και συνδεομαι μονο ασυρματα στο σπιτι...απλα παιρνοντας το thomson ελεγα μηπως ανεβει καμια ταχυτητα..
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 οπως λεω σε ολους θα πω το ιδιο και σε σενα.δοκιμασε τα και τα 2 και σε θεμα ασυρματου και σε θεμα ταχυτητας και δες ποιο ειναι πιο καλο και το βασικο πιο σταθερο.δες πιο συγχρονιζει πιο ψηλα .το thomson σιγουρα το θεωρω καλυτερο απο το baudtec απλα βαλτου και πιο νεο firmware απο το site Της forthnet.σιγουρα το Thomson ειναι πιο σταθερο απο οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω σε θεματα αποσυνδεσεων σε χαλια γραμμες.
kostas^^ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω μαζι σου,απ αυτα που εχω δει κ εγω, οτι το thomson ειναι πολυ καλο σε χαλια γραμμες..εμενα η γραμμη δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα..αρα αν το παρω θα μου δωσει παραπανω ταχυτητα??ειναι κ λιγο ρισκο η αγορα του..αν θες σου παρουσιαζω κ τα σταστικα της γραμμης..
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 το Thomson δεν κλειδωνει πολυ πιο γρηγορα απο αλλα.πχ ενα linksys,vigor Θα κλειδωσουν καλυτερα και ειναι καλυτερα ρουτερ σε μια καλη γραμμη.το Thomson συνηθως κλειδωνει πιο ψηλα σε χαλια γραμμες.το εχεις σαν δευτερο η θες να το αγορασεις?
kostas^^ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 -Σκεφτομουν να το αγορασω..το μονο που με φοβιζει ειναι τα συνεχη firmware(αυτο μηπως σημαινει ασταθη συμπεριφορα?).. -Επισης ενω μου ειπαν οτι ειμαι σε προφιλ 12αρας κ οτι θα πιανω καπου στα 11,βλεπω οτι δεν τα αγγιζω με το baudtec..
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 τα πολλα firmware ειναι και καλο και κακο.καλο γιατι βλεπεις οτι μια εταιρεια θελει να διορθωνει τα παντα κακο γιατι λες τι γινεται καθε δυο μηνες βγαινει και αλλο.βεβαια και τα cisco που ειναι κορυφη εχουν απειρα firmware Οπως και τα vigor αν θυμαμαι καλα.αλλα αν ειναι να το αγορασεις γιατι να μην πας σε κατι αλλο πχ vigor Κτλ και θες να πας σε thomson?εχεις θεματα αποσυνδεσεων?αν εχεις margin 12 Οπως λες τοτε δυσκολο να κανει αποσυνδεση.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου
kostas^^ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Downstream Upstream SNR Margin : 9.6 12.3 db Line Attenuation : 19.8 12.8 db Data Rate : 9528 863 kbps ελεγα για thomson γιατι μου το δινει ο οτε με 20€..αλλα μου αρεσε κ ενα netgear : http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wired-Routers-Modem-Routers/NETGEAR-ROUTER-ANNEX-A-4-PORT-FIREWALL-10-100-DG834IT.htm
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 αν και με 20 attenuation και 10 margin θα πρεπε να εχεις αρκετα παραπανω σε ταχυτητα εν τουτοις αν δεν εχεις θεμα αποσυνδεσεων και επειδη εισαι ηδη με 9 margin πηγαινε σε κατι που θα κλειδωσει πιο ψηλα.thomson θα ειχε νοημα αν εριχνες το margin στο 6 για να κερδισεις σε ταχυτητα.κατα τα αλλα δεν νομιζω να δεις παραπανω sync με thomson.η αν δεις δεν θα ειναι πολυ αν βρεις απο κανα φιλο κανα δανεικο για τεστ αξιζει.γενικοτερα αν βρεις κατι απο φιλο θα ειναι μια καλη λυση πριν παρεις οτιδηποτε.κανονικα Linksys vigor θα πρεπε να κλειδωσουν παραπανω.τωρα απο την αλλη και 20 ευρω δεν ειναι κοστος.
kostas^^ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Downstream Upstream SNR Margin : 6.5 11.7 db Line Attenuation : 19.8 12.8 db Data Rate : 11328 863 kbps ξαφνικα απο το πρωι αλλαξαν τα στατιστικα(με το baudtec παντα)χωρις να κανω επανεκκινηση...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 6 margin η forthnet δινει κανονικα μονο.για να αλλαξαν τα νουμερα απλα εχασε sync και δεν το πηρες χαμπαρι.καντο ενα Restart να δουμε τι θα κανει παλι.εκτος αν η γραμμη κανει σκαμπανεβασματα.φιλτρακια εχεις παντου?συναγερμο? για να αλλαξουν χωρις να κανει sync θελει seamless rate adaptation που δεν νομιζω να το υποστηριζει κανεις.
kostas^^ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Downstream Upstream SNR Margin : 9.6 12.4 db Line Attenuation : 19.8 12.7 db Data Rate : 9517 863 kbps μετα την επανεκκινηση επανηλθαμε!!χαρηκα κ εγω για λιγο...που κ που μου κανει κατι τετοια τρελα(1-3 φορες/μηνα)..!!φιλτρακια υπαρχουν παντου(συναργεμος δεν υπαρχει)..αρα απ οτι φαινεται η γραμμη εχει να δωσει λιγο παραπανω......
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 απλα η γραμμη μαλλον δεν ειναι και τοσο stable ποιοτικα.
kostas^^ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 προσπαθησα σημερα να συνδεσω ενα σταθερο pc ασυρματα με στικακι και ενω γινοταν κανονικα η συνδεση με πεταγε απο το ιντερνετ ενω το λαπτοπ συνεχιζε κανονικα...εχω δοκιμασει ηδη 2 στικακια κ γινεται το ιδιο πραγμα...κανει αποσυνδεσεις το pc...ρουτερ το κλασικο baudtec!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.