Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ γιατί σκέφτομαι ότι ήξερε, πριν την ανακοίνωση της Intel, για τους SandyBridge και έτσι δεν ξεφτίλισε τις τιμές της η AMD?

εαν το ηξερε δε θα εβγαζε ανακοινωση για μειωση των τιμων καν.... :rolleyes:

κανονικα μετα τα τελευταια γεγονοτα πρεπει να κοψει τις εκπτωσεις :X

Δημοσ.

Έχεις μία λογική αλλά..... Εξαρτάται από το περιθώριο κέρδους που έχει. Δεν μπορώ να γνωρίζω τα συγκεκριμένα ποσά ακριβώς ούτε κανένας άλλος, πόσο μάλλον τα οικονομικά σχέδια της κάθε πολυεθνικής. Επιφανειακά φαίνεται σωστό, αλλά η σύμπτωση των ανακοινώσεων είναι περίεργη. Μείωση τιμών η μία σε όλους τους επεξεργαστές, αναστολή πωλήσεων η άλλη σε ολόκληρη στην πλατφόρμα (αφού δεν υπάρχει μητρική χάνει και τους επεξεργαστές).

Δημοσ.

οπως ανεφερα 5-6 ποστς πιο πανω οι μειωσεις εχουν ηδη ερθει...

Eιναι σιγουρο?

Δηλαδη η ανακοίνωση της amd για μειώσεις ειναι τα 7 ευρω που επεσε ο 955 και ο 1055?

Έλεος..Ας ελεγαν τουλαχιστον οτι η μειωση θα ειναι μονο στους μεγαλους hexcore..

Δημοσ.

Eιναι σιγουρο?

Δηλαδη η ανακοίνωση της amd για μειώσεις ειναι τα 7 ευρω που επεσε ο 955 και ο 1055?

Έλεος..Ας ελεγαν τουλαχιστον οτι η μειωση θα ειναι μονο στους μεγαλους hexcore..

δηλαδη ο 955 απο τα 135ε ποσο πιο κατω περιμενες να παει?

για τον 1055 ειχα ελπιδες λιγο πιο κατω αλλα μπα...

Δημοσ.

Eιναι σιγουρο?

135€ σου φαίνονται πολλά για αυτο που περνεις, σχετικιστηκα;

Δεν θες να σου πω πόσο πήρα τον πρώτο μου pentium το ´96 αν θυμάμαι καλα, τον pentium 4 το 2002, και τον pentium d το 2006

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δηλαδη ο 955 απο τα 135ε ποσο πιο κατω περιμενες να παει?

για τον 1055 ειχα ελπιδες λιγο πιο κατω αλλα μπα...

Γιαυτο ακριβως ειχα τις επιφυλάξεις μου για τις μειωσεις ..Ο 955 ηταν ηδη v4m οποτε μου φανηκε πολυ περιεργο οτι ανακοινωθηκε μειωση και για τα φτηνα μοντελα..

Και μιας και ειμαι στο να φτιαξω ενα νεο συστηματκι mobo-cpu ψηνομαι να χτυπησω σε 1055 ή 1090..

Το θεμα ειναι οτι πλεον μητρικες με 80 ευρω και κατι μπορουν να διαχειριστούν το fsb αρκετα ψηλα οποτε το ξεκλείδωμα στο multi του 1090 ειναι και ολιγον τι αδιαφορο..αλλα απο την αλλη 20 ευρω διαφορα εχουν..

Δημοσ.

Γιαυτο ακριβως ειχα τις επιφυλάξεις μου για τις μειωσεις ..Ο 955 ηταν ηδη v4m οποτε μου φανηκε πολυ περιεργο οτι ανακοινωθηκε μειωση και για τα φτηνα μοντελα..

Και μιας και ειμαι στο να φτιαξω ενα νεο συστηματκι mobo-cpu ψηνομαι να χτυπησω σε 1055 ή 1090..

Το θεμα ειναι οτι πλεον μητρικες με 80 ευρω και κατι μπορουν να διαχειριστούν το fsb αρκετα ψηλα οποτε το ξεκλείδωμα στο multi του 1090 ειναι και ολιγον τι ματαιο..αλλα απο την αλλη 20 ευρω διαφορα εχουν..

και ο μικρος 1055 κλοκαρει πολυ καλα...

αλλα οπως και να εχει ενα ξεκλειδωτο mp ειναι μια ευκολια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

26 φεβρουαριου και δεν ειδα μειωσεις αξιες λογου

ενταξει παιδια ο 955 στα 120-130 ευρω ειναι εξαιρετικο vfm

πριν κανενα μηνα ειχε 135-145 ευρω

για τους 6πυρηνους οπως ειπα ειχα μεγαλυτερες ελπιδες

περεταιρω μειωσεις φανταζομαι μετα το πασχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...