Liakos_LILIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ποιο e-penis, το θέμα είναι ότι το sandy είναι πιο σφιχτό 4πύρινο chip, οι περισσότερες εφαρμογές το βολεύουν ...καλο cpu με ΜΑΠΑ mobo... απλα δεν ειναι high end platforma! Το 980χ το στελνει χαλαρα... Βεβαια αλλο cpu το ενα αλλο το αλλο, απλα εσείς προσπαθείτε να ακυρωσεται την δύναμη του 980χ με το καρμυροsandy Στo VANTAGE για τραβα 40.000 cpu score με τον sandy στα 4,5Ghz και μετα ελα πες μου... H intel ξερει τι βγαζει στην αγορα, high end ειναι το Χ58+980Χ, μεχρι να ερθει το Χ68 και τα νεα cpus... O τωρινός sandy και το p67 ενα βελτιωμένο P55 ειναι και τίποτα παραπάνω... Μου θυμιζεται τους sonakides με τον CELL. Τα εργοστάσια καινε ακομα καρβουνο? γιατι ακουσα οτι μπήκαν λουκετα... ++++++++++++10000000
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Η AMD έχει πιάσει το νόημα. Πλέον η επεξεργαστική ισχύς είναι υπεραρκετή, οπότε γιατί να πάμε σε πανάκριβο Intel μοντέλο; Βολευόμαστε με έναν αξιοπρεπέστατο AMD και δίνουμε τα λ7 αλλού
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Η AMD έχει πιάσει το νόημα. Πλέον η επεξεργαστική ισχύς είναι υπεραρκετή, οπότε γιατί να πάμε σε πανάκριβο Intel μοντέλο; Βολευόμαστε με έναν αξιοπρεπέστατο AMD και δίνουμε τα λ7 αλλού Βασικά η AMD εχει πιάσει το νόημα πως με τους x6 στα 160-170 δε παίζει να πουλήσει επεξεργαστή και γι αυτό μειώνει τιμές. Αμα ξεκινήσει απο τα 130 ευρό τον 1055 κάτι γίνεται και θα αρχίσει να πουλάει πάλι δυνατά... Κάποιοι που εχουν AM2+ AM3 με x2-x3-x4 athlon-phenom θα πάνε να αναβαθμιστούν ενω άλλοι που είναι στο upper κομμάτι θα επιλέξουν x6 1100 με κάποιο απο τα νέα am3plus με την λογική να πάνε σε bulldozers απευθείας οταν κυκλοφορήσουν. Oπότε θα την βγάλει τώρα στα πέτρινα χρόνια των Sandy καθαρή. Δε νομίζω πως ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ ΣΟΦΟΎ ΜΆΡΚΕΤΙΝΓΚ, θέμα επιβίωσης είναι.
Valoel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ποιο e-penis, το θέμα είναι ότι το sandy είναι πιο σφιχτό 4πύρινο chip, οι περισσότερες εφαρμογές το βολεύουν ...καλο cpu με ΜΑΠΑ mobo... απλα δεν ειναι high end platforma! Το 980χ το στελνει χαλαρα... Βεβαια αλλο cpu το ενα αλλο το αλλο, απλα εσείς προσπαθείτε να ακυρωσεται την δύναμη του 980χ με το καρμυροsandy Στo VANTAGE για τραβα 40.000 cpu score με τον sandy στα 4,5Ghz και μετα ελα πες μου... H intel ξερει τι βγαζει στην αγορα, high end ειναι το Χ58+980Χ, μεχρι να ερθει το Χ68 και τα νεα cpus... O τωρινός sandy και το p67 ενα βελτιωμένο P55 ειναι και τίποτα παραπάνω... Μου θυμιζεται τους sonakides με τον CELL. Τα εργοστάσια καινε ακομα καρβουνο? γιατι ακουσα οτι μπήκαν λουκετα... Από υπογραφή "kanesaxo" Πήξαμε στους αντικειμενικούς...σε όλους τους τομείς. Αν στο παρακάτω συγκριτικό του anand συνυπολογίσουμε και τα περίπου 600€ διαφορά που έχου οι δυο επεξεργαστές, τότε βγάζουμε εύκολα και ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ συμπεράσματα. http://www.anandtech.com/bench/Product/142?vs=287
benign Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ειναι καθαρα θεμα καλου μαρκετινγκ.Τα ατομα που αγοραζουν πανακριβα cpu οπως ο 980 ειναι λιγοτερο του 1% παγκοσμιως. Ο μεσος χρηστης δεν εχει αναγκη μια τοσο ακριβη cpu σε καμμια περιπτωση και υπο καμμια δικαιολογια.Υπαρχουν λυσεις και απο intel και απο amd που υπερκαλυπτουν σε πολυ φτηνοτερες τιμες. Ασε που οι περισσοτεροι που αγοραζουν τετοιους Λευκους Ελεφαντες στο σαλονι,οπως ο 980 δεν τον αξιοποιουν πληρως.Τον χρησιμοποιουν για εφαρμογες που δεν χρειαζεται cpu ακριβοτερη των 150 ευρω.Αν εχω αδικο,παρακαλω να αναφερουν αναλυτικα της χρησεις που κανουν στον 980 ανα εφαρμογη.(Η παρακαλουθηση πορνο εξαιρειται ετσι?) (Αν δειτε εστω και εναν να αναφερει εστω και μια εφαρμογη,γραψτε μου pm.)
NT1G Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 1. Πως από την μείωση τιμών των phenom πήγαμε στον 980Χ κανείς δεν ξέρει. 2. Για +18% στο cinebench και +43% στο winrar δίνεις +233% στην τιμή (1000€ με 300€). Λογικότατο. 3. Δεν είναι για e-penis αλλά βγάζει 40Κ στο Vantage που είναι benchmark για να λες ποιος τον έχει πιο γρήγορο. Τον επεξεργαστή. 1/2fail. 4. Καλώς να έρθει η μείωση, παίρνεις ΑΜ3+ αν βγουν σύντομα και έναν Χ6 και περιμένεις να πέσουν οι τιμές στους bulldozer.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ειναι καθαρα θεμα καλου μαρκετινγκ.Τα ατομα που αγοραζουν πανακριβα cpu οπως ο 980 ειναι λιγοτερο του 1% παγκοσμιως. και λιγότερα...
otommod Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μήπως αυτές οι μειώσεις τιμών προετιμάζουν και το έδαφος για τις Μπουλντόζες?
venumis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν κυκλοφορήσει κάτι δυνατο σε επεξεργαστές άμεσα η AMD θα χάσει και άλλο μερίδιο αγοράς και ισως οι μπουλντόζες να μην αργήσουν να έρθουν.. Δεν είναι κίνηση μαρκετινκ οι μειώσεις τιμών αλλά "ο πνιγμένος και απο τα μαλλιά του πιάνεται" οι νεοι επεξεργαστές της intel σε συνδιασμο με τις επιδόσεις αλλά και τις τιμές δεν αφήνουν επιλογές..Κάποιος που δεν θέλει να αλλάξει αυτη την στιγμή μητρική κ εχει AMD οι μειώσεις τιμών τον βολευουν αλλά δεν γίνεται δουλειά ετσι..Σε μια ολική αναβάθμιση οι Sandybridge επεξεργαστές είναι μονόδρομος !
balakan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ηδη ειχε καλες τιμες . Τωρα ακομα καλυτερες ? Μπραβο στην AMD . Ααα.. ρε INTEL εκανες παλι το θαυμα σου . Μπραβο στην AMD !!
Arbitary Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στην intel διότι με τους επεξεργαστές που βγάζει βάζει στην πρίζα την amd και παίρνουμε φτηνούς επεξεργαστές
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 τι ειναι τα e-penis ρε παιδια??? quoted 4 fun
MaXmaD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 βγαινω εγω και λεω : εχω ενα "ποντικι" στο γραφειο 23 ποντους! βγαινεις εσυ και λες: εγω εχω ενα που ειναι 25 ποντους! βγαινει ο αλλος και λεει: εγω εχω ενα κινεζικο που ειναι 14 ποντους αλλα πολυ ευελικτο! εχουμε δλδ : μετρησεις, ο καθενας λεει τα δικα του, και δεν μπορουμε να ξερουμε και τι απο αυτα ειναι αληθεια! ε κατι τετοιο σκεψου, απλα αντι για "ποντικια" βαλε CPUs... Το γραφω οπως το καταλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα