Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop περίπου 1000Ε

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα Fujitsu Siemens Amilo 2550i αλλα χάλασε το βύσμα του φορτιστή μαλλον και μου είπαν απο το media markt οτι η ζημια είναι 350Ε και θελω να παρω καινούριο γυρω στα 1000-1100!

Θέλω να ρωτήσω αν θα βγούν laptop 4πύρηνα με Sandy Bridge cpu`s για να περιμένω μεχρι το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Internet,office,Παιχνίδια μην φανταστείς απίστευτα πράματα όμως...

Δημοσ.

Είχα ένα Fujitsu Siemens Amilo 2550i αλλα χάλασε το βύσμα του φορτιστή μαλλον και μου είπαν απο το media markt οτι η ζημια είναι 350Ε και θελω να παρω καινούριο γυρω στα 1000-1100!

Θέλω να ρωτήσω αν θα βγούν laptop 4πύρηνα με Sandy Bridge cpu`s για να περιμένω μεχρι το καλοκαιρι.

Kαι εγω πρεπει να βρω στα ιδια λεφτα με σενα,ενα λαπτοπακι για την κοπελα μου.

Και μεχρι το πασχα θα κυκλοφορισουν για τα καλα οι Sandy Bridge!

Εγω εβαλα στο ματι ενα 15αρι Toshiba,με τον i7-2630qm και την gt 540m και περιμενω ποτε θα κυκλοφορισει και στην ευρωπη!

Μπορω να το παρω και απο αμερικη,αλλα θα εχω θεμα με την εγγυηση(τα δινουν με ενα χρονο διεθνες εγγ. και και η επεκταση τους ισχυει μονο τοπικα-Αμερικη :-( ) και το θελω με τουλαχιστων 3χρονακια!

Δημοσ.

Αν και θα προτιμούσα περιπου 17ιντσες μήπως υπάρχει link να το δώ αυτό που λές;;

Δημοσ.

Αν και θα προτιμούσα περιπου 17ιντσες μήπως υπάρχει link να το δώ αυτό που λές;;

Αυτο ειναι,αλλα αν μπεις στο ToshibaDirect.com,οπου μπορει να κανεις customize! ;)

Ειναι 16αρι οχι 15αρι.

Δημοσ.

Αυτο ειναι,αλλα αν μπεις στο ToshibaDirect.com,οπου μπορει να κανεις customize! ;)

Ειναι 16αρι οχι 15αρι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

για δες κ αυτό φίλε μου. ακριβώς στα λεφτά που το θέλεις, πολύ δυνατό και με sandy bridge..

http://www.skroutz.gr/s/309687/HP-Pavilion-dv7-5000ev.html?keyphrase=dv7-5000ev

και το έχει παραγγείλει ήδη ένας φίλος απο το e-laptops μετά απο συζήτηση που είχα κάνει εδώ με τα παιδιά

Δημοσ.

Ευχαριστώ αν και με χαλάει η αναλυση θα το σκευτώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το τοπικ γιατι βρήκα το Dell xps 17(πειτε μου την γνωμη σας) και σκευτομαι να το αγοράσω απο την σελιδα της dell κατευθειαν δεν εχω ξανααγορασει κατι απο εξωτερικο και δεν ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι...

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι Αμερική και να έχεις και αμερικάνικη πιστωτική κάρτα για να αγοράσεις απο την ιστοσελίδα της dell.

Δημοσ.
:mellow: :mellow: Καταλαβα αρα το ξεχναω για τωρα...μηπως ξερουμε ποτε θα ερθουν ελλάδα;;
Δημοσ.

Πρέπει να είσαι Αμερική και να έχεις και αμερικάνικη πιστωτική κάρτα για να αγοράσεις απο την ιστοσελίδα της dell.

Σαν λαπτοπ ομως τι λέει ? γιατί το βρήκα και γώ απ την αγγλικη σελιδα τις dell και το σκεφτομαι να το αγορασω...

Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικά δείχνει πολύ καλό, δεν ξέρω αν σου κάνει η 17"+ οθόνη και γενικά το μέγεθος του γιατί είναι λίγο μεγάλο.

Δημοσ.

Mεσω τις αγγλικης ιστοστελιδας τις dell σου το στελνουn στην αγγλια χωρις να χρεώνουν μεταφορικα

dell xps 17

PROCESSOR 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz edit

SERVICES AND SUPPORT 1 year of coverage included with your PC

ACCIDENTAL DAMAGE PROTECTION No Accidental Damage Protection

DATASAFE ONLINE BACKUP DataSafe Online Backup 2GB - 1 year licence

SECURITY SOFTWARE McAfee® SecurityCenter 15 Month Subscription

LCD 17.3" HD+ WLED True-Life (1600x900) with 2.0 Mega Pixel Integrated Camera

GRAPHICS CARD 3GB NVIDIA® GeForce® GT 555M Graphics Card

MEMORY 6144MB (1x2GB, 1x4GB) 1333MHz DDR3 Dual Channel SDRAM

HARD DRIVE 500GB (7,200rpm) Serial ATA Hard Drive

Σκεφτομαι σοβαρα να το παραγγειλω με τα παραπανω χαρακτηριστικα....χρειαζεται να κάνω καποια τροποποιηση .... σου δίνει την δυνατοτήτα να προσθέσεις / αφαιρέσεις μνήμη καθώς και άλλα χαρακτιριστικα του υπολογιστη

τιμη : 949 αγγλικες λιρες

δηλαδή γύρω στα 1115 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...