Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο....

IcemanGr71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά μπορεί να μου πει κανείς τι σόι μαγαζί είναι τούτο, μάλλον πως κατάντησε έτσι ... ?????

Κάποτε το είχα σε μεγάλη εκτίμηση αλλά τώρα... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Ήθελα να αγοράσω ένα Nokia C3-01 Touch and Type για τι γυναίκα μου...

Χτες καλώ στο Πλαίσιο (κατάστημα Συντάγματος) και ρωτώ αν έχει ετοιμοπαράδοτο...

Δεν ήξερε η κοπέλα και μου ζήτησε τα στοιχεία μου για να με καλέσει....

Ακόμα περιμένω.... αλλά το κορυφαίο είναι ότι ενώ χτες το κινητό κόστιζε 181€ τώρα πήγε 189€...

Δεν είναι τα 8€ αλλά η κουτοπονηριά που τους δέρνει...

Τέτοια παράπονα είχα και με παραγγελίες on line -προσφορές .... που τελικά αν το παραλάβεις από το κατάστημα ... έχει την κανονική τιμή... (και φυσικά έφαγαν ΑΚΥΡΟ)...

Κάποτε αγόραζα μόνο από το πλαίσιο.... τα τελευταία 2-3 χρόνια.... μόνο από άλλα μαγαζιά on line που δόξα το θεό υπάρχουν πολλά...

Αυτά....

:-(

Δημοσ.

αργησες να το καταλαβεις

εγω εχω βρει αλλα μαγαζακια μικροτερα να κανω τις δουλειες μου,και ειναι και πιο φτηνα.

και για αλλα ψιλολογια υπαρχει και το ebay

Δημοσ.

κανοντας τον δικηγορο του διαβολου , δεν νομιζω η τηλεφωνητρια να ηταν ενημερωμενη και να σου επαιξε τετοιο παιχνιδι.

Προφανως ηταν το προιον προς επανατιμολογηση και το ειχαν βγαλει απο το συστημα και γι αυτο και αυτη δεν το εβρισκε στο κομπιουτερ για να σου πει διαθεσιμοτητα.

Και γενικα στο θεμα με τα λαθος ταμπελακια τιμων σκεφτητε ρε παιδια , πιο λογικο ειναι να εκανε λαθος στο ταμπελακι ο υπαλληλος των 600Ε που κολλαει χιλια ταμπελακια την ημερα , παρα να θελει το καθε Πλαισιο με τζιρους εκατομμυριων ευρω να σε ξεγελασει με το ταμπελακι για να σου φαει 2-3Ε.

Δημοσ.

@mdr21..

ένα σωστό μαγαζί πρέπει να σκέφτεται σωστά. Και το Πλαίσιο τελευταία τα έχει κάνει θάλασσα...

Δες πόσα παράπονα ακούγονται από παντού... Είναι τα μικρά πράγματα.... που μαζεύονται σιγά σιγά και σε κάνουν να πεις.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

Δημοσ.

κανοντας τον δικηγορο του διαβολου , δεν νομιζω η τηλεφωνητρια να ηταν ενημερωμενη και να σου επαιξε τετοιο παιχνιδι.

Προφανως ηταν το προιον προς επανατιμολογηση και το ειχαν βγαλει απο το συστημα και γι αυτο και αυτη δεν το εβρισκε στο κομπιουτερ για να σου πει διαθεσιμοτητα.

Και γενικα στο θεμα με τα λαθος ταμπελακια τιμων σκεφτητε ρε παιδια , πιο λογικο ειναι να εκανε λαθος στο ταμπελακι ο υπαλληλος των 600Ε που κολλαει χιλια ταμπελακια την ημερα , παρα να θελει το καθε Πλαισιο με τζιρους εκατομμυριων ευρω να σε ξεγελασει με το ταμπελακι για να σου φαει 2-3Ε.

Fair enough.

Οταν όμως δηλώνεις κατάστημα-όμιλος-εταιρία-οτιναναι πρωτοπόρος στον τομέα,οφείλεις να το αποδείξεις δείχνοντας επαγγελματισμό.

Πολλοστή φορά που θα το πώ κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός,τέλη Δεκέμβρη '09 έκανα προπαραγγελεία μια 5970.Πλήν τηλεφώνου-ονόματος,ζήτησαν και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας...λογικό σκέφτηκα,600 ευρώ κάρτα.Ήρθαν και έφυγαν οι γιορτές,το ίδιο και ο Γενάρης.Υπήρχε έλλειψη παγκοσμίως εκείνη την περίοδο,δέν όφειλαν όμως να με ενημερώσουν οταν θα έφταναν στα χέρια τους τα πρώτα διαθέσιμα κομμάτια;Εστω και μήνες μετά;Η παραγγελία μου δέν έγινε ποτε σύμφωνα με μεταγενέστερη επικοινωνία μου μαζί τους.

Και πρίν 4 χρόνια,όταν παραγγέλνοντας το Titan Quest,ο υπάλληλος δέν έβρισκε την καρτέλα μου.Η ταμίας όμως την βρήκε την διπλοεγγραφή κανονικότατα όταν πήγα να κάνω παραλαβή.

Δημοσ.

Και με εμενα εγινε κατι τετοιο. Πηρα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα και μου ειπαν οτι το συστημα ειναι down και θα με καλεσουν αργοτερα. Περιμενω μερες τωρα :-D

Δημοσ.

Ότι έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας το ξέρουμε. Τόσοι ψωνίζουμε από το συγκεκριμένο κατάστημα ακόμα και επιχειρήσεις.

για την τιμή που ανέβηκε όλα ανεβοκατεβαίνουν, έτσι είναι η αγορά, δεν μπορείς να πεις ότι σε είδανε ότι θα το έπαιρνες και το αυξήσανε. αν το χες κάνει παραγγελία από ιντερνετ η τιμή θα έμενε σταθερή!

Προσωπικά είναι ευχαριστημένος με το Πλαίσιο.

πέρυσι τέτοιο καιρό είχα παράπονο με την εξυπηρέτηση αλλά τους τελευταίους 9 μήνες κάτι έχει αλλάξει..ίσως τους έβαλαν χέρι και τρέχουν να σε εξυπηρετήσουν αμέσως. μιλάω και για Τηλεφωνική - Τεχνική εξυπηρέτηση καθώς και τα καταστήματα Σύνταγμα,Ψυχικό και Mall που επισκέπτομαι συνήθως!

Δημοσ.

Τι να πω κι εγω! Πηγα τρίτη παρεγγειλα ενα Laptop και μου ειπαν αυριο το εχετε! Παω τεταρτη το παιρνω και βλεπω ξαφνικα στον παγκο του πλαισιου το ιδιο λαπτοπ σε μια μερα 100 ευρω κατω ¨Π

Δημοσ.

Τι να πω κι εγω! Πηγα τρίτη παρεγγειλα ενα Laptop και μου ειπαν αυριο το εχετε! Παω τεταρτη το παιρνω και βλεπω ξαφνικα στον παγκο του πλαισιου το ιδιο λαπτοπ σε μια μερα 100 ευρω κατω ¨Π

έπρεπε να τους ζητήσεις με την τιμή την καινούρια.

λίγο φασαρία να κάνεις το παίρνεις! B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...